Tombul Kuş

İnternetten alışveriş yapmaya bayılıyorum. Hele ETSY’den bişeyler almak çok zevkli, hem çok şirin şeyler var hem de fiyatlar o kadar uçuk değil. Birine hediye almayı düşünüyorsanız mutlaka oradan uygun birşeyler bulabilirsiniz. Mesela ben yılbaşında kardeşime kuşlu bir kolye aldım.
Ev dekorasyonunda da Kuşlu objelere bayılıyorum. Eminönü’ne gidip listemdeki tüm malzemeleri alabilsem bir yığın şey yapacağım ama bir türlü gidemedim.  Aşağıdakiler listemde ilk sırada olanlar;





Keçeden yapılmış bu kuşlar çok sevimli, yapımı da çok kolay gibi gözüküyor. Uzaktan davulun sesi de hoş gelir biliyorum ama azimliyim ve de kararlıyım yapacağım. Henüz buraya kendi yaptığım şeylerin fotoğraflarını koyamıyorum. Alt yapı tamamlanmadı :) Umarım çok kısa bir süre içinde burada kendi yaptığım şeylerin fotoğraflarını da paylaşabilirim.


Bu sevimli kuşların diğer alternatiflerini buradan görebilirsiniz.

Daha bir yığın seçenek var ama beni aşıyor. Mesela aşağıdakiler bana bir level fazla. Eminim birçok kişi çok daha güzellerini yapabilir.


 Bir tane de başlangıç seviyesi ekliyeyim istedim ;


Tek yapmamız gereken rengarenk keçeler bulmak gerisi çok kolay. Bu kuşları bir çok yerde kullanabiliriz; mesela hediye paketlerimize ekleyebiliriz, ya da yılbaşı ağacımızın dallarına kondururuz,  olmadı yatak odamızdaki şifonyerin düğmelerine asarız. Kahvaltı sofralarında peçete yüzüğü olarak da kullanabiliriz... Ohooo yazmakla bitmeyecek, düşündükçe bir sürü alternatif geliyor insanın aklına. Kardeşimi kandırsam da bir ara Eminönün'e gidip bol bol malzeme alsak.

Heyyy bugün cuma. Umarım mutluluktan uçacağınız bir haftasonu geçirirsiniz.

Öpüldünüz...

2 yorum :

  1. Çok şirin görünüyorlar. El becerisi olan için yapmakta çok keyiflidir eminim. Yalnız yazınızın sonundaki "mutluluktan uçacağınız bir haftasonu geçirin" temennisine bayıldım. Aynı şeyleri sizin için diliyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Cok sirinle gercekten. Sevgiler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...