Çiçek İşlemeli Bez Torbacık - Flower Stitched Bag



Çok ama çok sevdim ben bunu. Dikeli bir aydan fazla olmuştur herhalde, fotoğraflarını da hemen çektim de işte yine her zamanki yoğunluk muhabbeti yüzünden bir türlü paylaşamamıştım sizinle. Zaten şu son iki aydır yaşadığım yoğunluk geçen sene olsaymış ben kitabı birazcık zor çıkartırmışım: )

Sabahları nasıl çoşkuluyum, bıraksan beni dünyaları diker biçerim, aklımda fikirler, listeler uçuşup duruyor ama gel gör ki akşam olup eve vardığımda pilim bitmiş, hevesim kaçmış bir halde yığılıyorum koltuğa.  Gerçi herşeyi iş yoğunluğuna da bağlamamam gerek. Şansıma bu dönemde tiroid hormonundaki düzensizlik yüzünden vitamin falan kalmamış bünyede. B12’si, demiri hepsi gitmiş. Ondan dolayı da çabuk yoruluyorum, yorulunca da sinirleniyorum. Kabullenemiyorum.. Aman işte hep aynı şeyler.


Esas önümüzdeki hafta Bebekler için Sevimli Dikişler kitabımın blog turu başlayacak, şu sıralar heyecanla onu bekliyorum ben. Dünyanın farklı farklı yerlerinden birbirinden yetenekli kadınların kitabımdan neler seçip yaptıklarını görmek çok heyecan verici olacak benim için.

Gelelim şu minik kibar torbaya... Üstündeki desen yine her zamanki gibi sevgili Minki’ye ait. İlk çizdiğinde hemen göndermişti bana. Şimdi online dükkanında satışta. Torbayı da kitabımdaki bez torba projesindeki ölçüleri küçülterek diktim.

Desenli kumaşlar ise LECIEN’nin Memoire a Paris serisinden. Ben bayıldım bu seriye zaten. Kıyamıyorum bir türlü ama ilk fırsatta onlarla ufak tefek bir şeyler daha dikmek istiyorum. Nakış iplerini de ilk kez denedim; LECIEN COSMO nakış ipleri.

İşte böyle, önümüzdeki hafta görüşürüz o zaman…




Spring is in the air in our part of the world so we are inspired by pretty florals... I would like to be out of the office now and enjoying this beatiful day but unfortunately I have to working on a big tender!!!
Even I have a short time, I want to talk about things that make me happy with you...

I had sewn this beauty a few weeks ago. I am sure, You already know who this pattern belongs to! I really love Minki's all creates. She is a real talent... And I am following her with great admiration...
You can find this lovely pattern and more here.



I used Memoire a Paris Collection by LECIEN. I really love so much this collection, it can be my favorite of the year and I am planning to make more little and adorable things with them...

I also used LECIEN Cosmo embroidery floos the first time I liked them also so much... You can find more informations in here...


Draw-String Fabric Bag Pattern is from my book, Made For Baby Cute Sewn Gifts. Just I changed the dimensions.

And I'm so excited that it's almost time to kick off the Made For Baby blog hop! I look forward to seeing projects selected by talented women from all over the world.

See you soon…






6 yorum :

  1. El işi blogu gezinsem baksam kim ne yapıyor diye düşündüm ve hemen aklıma sen geldin.İçimi açtı yine sayfan ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Pek şirin duruyor bende isme özel mini mini torbalar dikmek istiyorum da karar veremiyorum. Ne yapsam, yapmak istesem yapabilir miyim o da muamma.

    YanıtlaSil
  3. Really love this little bag - the mix of hand embroidery and sewing illustration is perfect. Can't wait for the blog hop!

    YanıtlaSil
  4. It was a long time since I last visited your blog but I see you keep making lovely things such as this little pretty bag ♥

    YanıtlaSil
  5. Çok harika olmuş.. Renklerinizin uyumu, kumaş seçimi bir harika. İşlemeyi keten kumaş üzerine mi yaptınız? Türkiye'de satın alabileceğim iyi keten kumaş markası söyleyebilir misiniz acaba ?
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...