Çılgın Pembe!

Kardeşimin samimi bir iş arkadaşı (tabi aynı zamanda benim de arkadaşım) ani bir karar ile 11 yıldır çalıştığı işinden ayrıldı. Umarım onun için herşey çok daha iyi olur. Olacağına da inanıyorum zaten. Çünkü bazen bulunduğumuz ortamdan sıkılsak da, istemediğimiz işleri yapsak da, çok da mutlu olmadığımız kişilerle birlikte olsakta bu gidişe bir dur deme cesaretini kendimizde bulmamız çok zor oluyor. O “dur” dedi. Bundan sonrası belirsizlik ama aynı zaman da heyecan dolu.

Neyse Cuma akşamı üçümüz yemeğe gittik, oradan da bize gelip kahve içip muhabbet ettik, iş yerindeki arkadaşlarının onun için aldıkları çiçek de bizim oluverdi. Bütün hafta sonu boş kaldıkça onun fotoğraflarını çektim durdum.





Ikea’dan alışveriş yaptık demiştim yaa işte oradan aldığımız pembe sandalye ve mavi vazo. Bu mavi vazoyu daha çoook göreceksiniz.  






Devamı geliyor....




5 yorum :

  1. o değil de ben kütüphanedeki düzenini sevdim.Aynı yazarın kitapları yanyana.Aynı tarz kitapları okuyoruz.Grange hayranıyız 2mizde :))

    YanıtlaSil
  2. Bom dia!

    These photos are absolutely gorgeous! Did you take them?
    I'm sorry but my google translate is not working.
    Have a happy Tuesday!

    YanıtlaSil
  3. Selfet; Grange'ın ilk kitaplarını bir solukta okudum, Kızıl Nehirler, Leyleklerin Uçuşu.. çok heyecanlıydı ama son ikisini pek beğendim diyemem.

    YanıtlaSil
  4. Thank you, Regina. Yes I took these photos. This is my pink chair:)
    Have a nice day.

    YanıtlaSil
  5. Bir yazarın tüm kitapları ne yazık ki aynı heyecanını devam ettiremiyor ! Ama son kitabı bence harikaydı. Sondan bir önceki kitabında ben de hayal kırıklığı yaşamıştım.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...