Ben bu 1 yılı sevdim...






Bloğumu açalı yaklaşık 6 ay falan olmuştu, yurtdışından takip ettiğim bir blog birinci yılını kutluyordu. O zaman aklımdan yığınla şey geçti. Ben bir yılı doldurduğumda sırf bugün için güzel bir fotoğraf çekecektim, sonra bloğun görünümünde de epey bir değişikliğe gidecektim.
Bazı şeyleri kafamda büyütünce yapamıyorum, zorunluluk oluyor çünkü. Öğrenciyken de böyleydim. Sırf ayıp olmasın diye, sırf sorumluluk sahibi olduğumdan derslerim hep çok iyiydi ama mutlaka ödevlerimi son anda yapardım, mutlaka sınava bir gün öncesinden çalışırdım, hem de ağlaya ağlaya.. Bizimkiler yeter tamam anlamışsındır sen çalışma ağlayacaksan derlerdi, ben hem ağlardım hem de sinirle; ne yani çalışmayıp ne yapayım, öğrenciyiz herhalde, mecburum çalışmaya, oturamam ya.. diye bir de çıkışırdım.. Iyyyy çok problemliydim çook…
İlk önce bloğun header’ini değiştireyim dedim, aslında Picasso’nun en sevdiğim çizimlerinden biri olan o güvercininden de vazgeçemiyordum, ama bana ait, benim yaptığım birşeyler olsun istedim. Kestim, biçtim… Yaptım birşeyler… 


Sözümona dün akşam geç saatlere kadar oturup, hem adam akıllı bir yazı yazacaktım, hem blogda yapmak istediğim değişiklikleri halledip sabah bambaşka bir yüzle merhaba diyecektim size. Ama ne yaptım, normalde 1’de 2’de yatan ben gittim daha saat 22:45 iken yattım:)
Sabah bir kalktım heryer bembeyaz, nasıl mutlu oldum… Hemen açtım bilgisayarı hızlı hızlı seçtim önceki çektiklerimden birkaç fotoğraf, bu sefer de böyle olsun 2. Yılda çok özenirim dedim kendimi rahatlattım:)
Neyse diyeceğim şu ki;
Ben bir yıl önce blog ne  bilmeden, dur şurdan da bir account alayım hevesiyle girdim bu aleme:) Ne yapacağım hakkında hiçbir bilgim yoktu. Ama şimdi şu geçtiğimiz bir yılın bana kattıklarını düşününce iyiki dalmışım bu maceraya diyorum....
Ve herkese çook ama çok teşekkür etmek istiyorum, misafirim olduğunuz, güzel dileklerinizi, yorumlarınızı, fikirlerinizi paylaştığınız ve en önemlisi bu yolculukta dostum olduğunuz için…

Today is a special day for me. A year ago I started this blog, not knowing much or what do do, I threw myself on this adventure. I had no idea what would happen, and now I just have to thank. To thank you for coming here, to thank you for being so caring, to thank you for your comments.. It's been an amazing journey. A journey of exchanging ideas, friendship, and self-knowledge as well.
Thanks for being with me…



122 yorum :

  1. Nice mutlu yıllara! Umarım hep beraber 2., 3., 4. ... yıllarımızı da kutlarız :)
    Bu arada sana da teşekkürler: bunca güzelliği 1 yıl boyunca bizimle paylaştığın için!...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esas ben çook çok teşekkür ederim her defasında böyle güzel yorumlar yazdığın için...

      Sil
  2. Beğendim ben bu yeni tasarımı, yaptığın herşey gibi yine çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ooff emin değilim, birazcık daha üstünde çalışacağım, arka fonuda bir değiştirebilsem tam olacak...

      Sil
  3. Dün gece keşvettim bende blogunu gözlerim kapanıncaya kadar direndim yaptıklarına baktım çektiğin fotolara hayranlıkla baktım. Çiçekler içimi ısıttı Yarın bende biraz çiçek alayım eve renk gelsin dedim. Ama dayanamayıp uyudum yorum yazmadan demekki Birinci yıldönümüne nasipmiş ilk yorumumu atmak Daha nice güzel paylaşımlarda bulunursun inşallah. Şu mumluk fikirleri çok hoşuma gitti.Yapıcam bende bir kaç mumluk.
    Sevgiyle kal nice nice yıllara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar mutlu oldum ki yazdıklarından.. İlk gün yazdıklarım gerçek oldu sanki.. Beni mutlu edenler başkalarını da mutlu etsin istiyorum demiştim.. Bu mesaj da bunu hissettim ben...

      Sil
  4. canım yaa, nice mutlu yıllara.. sen yazarsın, biz okuruz.. sen fotograf cekersin biz bayılırız.. derken yıllar böyle geçere inşallahh :) sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Congrats!! Your blog is so beautiful, and well done....always love the beautiful photos and inspiration here :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you so much for your nice words:) I am so happy to see you here...

      Sil
  6. Severek, gülümseyerek okuyorum seni..
    Nice senelere Cafe Nohut :)..

    YanıtlaSil
  7. nice yıllar bizimle bu güzellikleri paylaşman dileğiyle

    YanıtlaSil
  8. Nice nice yıllara CAfe Nohutcum..
    iyi ki açmışsın bu blogu..
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkürler Pınarcığım, iyiki açmışım ki senin gibi ince, tatlı annelerle tanışmışım:))

      Sil
  9. İyi ki açmışsın ve bizler de seni tanımışız, hep böyle keyifle geçecek nice yılların olsun.
    Ayrıca yeni tasarımın da pek hooojj :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aman Sevdiye
      yaman Sevdiye
      sen beğendiysen
      güzeldir Sevdiye:)))

      Sil
  10. http://karinaandehaak.blogspot.com/2012/01/pannenlap-twist-patroon.html BURDA ÇOK GÜZEL BİRŞEKİLDE ANLATMIŞ SON RESİMDEKİ NASIL YAPILIYOR DİYE ÇOK YARDIMCI OLUR ZANNEDERSEM...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyy yok bana zor bu, bende ne kendini bilmezim, kolay gözüktü falan diyorum...

      Sil
  11. bayılarak geliyoruz Cafe noHut'a ;)

    YanıtlaSil
  12. Ayda, iyi ki acmissin bu blogu. Iyi ki bizimle paylasmissin hem yaptiklarini, hem guzel aileni hem de harika anilarini. Seni bu vesileyle tanidigim sonra da yuzyuze tanisma firsati buldugum icin kendi adima cok mutluyum. Nedendir bilinmez cok uzun yillara yayilacak bir arkadasliga baslamis gibi hissediyorum kendimi. Sicak sohbetlerle suslenecek, hatta derdim olursa cekinmeden anlatilacak bir arkadaslik. Umarim bir ben boyle hissetmiyorumdur tabi :)

    Seninle bu blogta tanistigimizdan beri beni cok mutlu eden bir siginak burasi. Dur bakayim da icim acilsin dedigim, ah be nohut ne guzel yapmissin dedigim, kafam dagilsin biraz nohuta bakayim dedigim cok guzel bir yer. Iyi ki Deli annenin pesine takilmisim :) Yaptiklarinla bizleri de cok mutlu ediyorsun cok sagol.

    daha nice nice nice yillar olsun. paylastikca mutlu olacagimiz seni keyifle okuyacagimiz hep glumseyerek hatirlayacagimiz yillar.

    Nice guzel senelere cafe nohut :)
    Sevgiler
    Gulcin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülçinciğim ne güzel, ne içten yazmışsın..
      Hem baştan söyliyeyim düşüncelerin kesinlikle tek taraflı değil, hatta buralara her geldiğinde bana haber vermezsen bozulacaklar listesine bile ekleyebilirsin beni:))
      Umarım yıllarca hepberaber oluruz, yığınla güzel anı biriktiririz.
      Çoook öpüyorum seni.

      Sil
  13. Nice yıllara hep birlikte inşallah, bloglamayı seviyorum,seviyoruz, yaşasın blog arkadaşlığı:)

    YanıtlaSil
  14. İyi ki bir account alıvermişsiniz ve biz sizi tanımışız. İnşallah uzun yıllar hep bu güzellikler ile beraber oluruz. Nice yıllar olsun...

    YanıtlaSil
  15. merhabalar, olsun olsun, bu sene böyle olsun, seneye daha güzeli olsun... tebrik ederim, süper beceri, süper fotoğraflar, süper anlatımlar. nice mutlu senelere.çok severek okuyor, çok severek takip ediyorum.
    ne güzel erkenden yatıp dinlenmişsiniz, sağlık olsun; bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor işte :) çok oluyor, bu sabah erkenden kalkıp tüm işlerimi halledeceğim oğlum yokken deyip, 11 lerde uyandığım :)
    blog banner çok şeker bu arada.
    sevgiler, keyifli ve yaratıcı günler.

    YanıtlaSil
  16. daha çok yazacağın senelerin olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım hep neşeyi ve güzellikleri paylaşırız...

      Sil
  17. iyi ki açmışsın, iyi ki yazmaya başlamışsın ve iyi ki seni takip etmeye başlamışım! daha nicee senelere :)

    YanıtlaSil
  18. İyi ki de açmışsın bu güzel blogu:)Yoksa böyle güzel fotolar görüp yaratıcılığımızı arttıramayacaktık:)Sayende sana özenerek kurabiyelerime kurdele bağlayıp süslü bir kutuya koyup sevgilime götürdüm:))Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahhhh ne güzel... Ne mutlu oldum şimdi ama:)

      Sil
  19. Nice mutlu yaşlar!! Mutluluk ve merakla geliyorum her seferinde cafe nohut'a :))

    YanıtlaSil
  20. İyi ki doğdun cafenohut
    iyi Ayda açmış seni....
    ve iyi ki tanımışız Ayda'yı sayende :)

    Nice güzel senelere....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) iyiki bende seni tanımışım Reyyan, bayılıyorum senin yaptıklarına, yazdıklarına:)

      Sil
  21. Canım iyi ki açmışsın bloğunu iyi ki tanımışız biz de;)

    gözümüzü gönlümüzü aydınlatıp şenlendirdiğin ferahlattığın için teşekkürler;)

    bloğun yeni hali de çok güzel:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıldızcığım, seni ve Demir'i sanki yıllardır tanıyormuş gibi hissediyorum kendimi.. sırf bunun için bile değermiş bu bloğu açmak...

      Sil
  22. seni severek takip ediyorum canımmm

    YanıtlaSil
  23. Aydam header çok güzel olmuş.. ve tastamam seni anlatıyor bana tastamam.. öbürüdne öyle hissetmiyormuşum üzgünüm:)

    Yandaki gadget başlıkları süper.. bir de arka plan headerdaki altıgen desenelrden biri ya da benzeri olsa (yani benim zevkime göre tabi, samimiyetimize binaen sen sormadan söylüyorum ama) bence harika olur..

    Nice nice nice yılların olsun, yıllarımız olsun birlikte inşallah.. öperim muck muck:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar kararsızım ki, on kere denedim, şimdi nedense garipsiyorum:)) arka planla ilgili çalışmalarım sürüyor, seçeceğim birşey ama bakalım ne???

      Çoook çokk çoook teşekkür ederim bir de herşey için...
      Ben de seni öpüyorum...

      Sil
  24. 1-2 hafta oldu sanırım blogunuz keşfedeli.. sıcak ve içten yazılarınız için teşekkürler 1. yılınız kutlu olsun nice yıllara:)

    YanıtlaSil
  25. iyi ki varsın Ayda,gözümü- gönlümü açtığın,sevimli,komik,samimi hikayelerini paylaştığın için teşekkür ederim. bu arada header süper olmuş. ben de değiştireyim istiyorum ya bekliyoruz bir ilham perisi uğrasın diye.

    durmak yok,
    yazmaya,üretmeye,paylaşmaya,fotoğrafa devam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Müjde, ne güzel yazmışsın... Beğendiğine de sevindim header'ı.. Keşke çok zamanım olsa da hep böyle şeylerle ilgilenebilsem...

      Sil
  26. CafenoHut'un seni nasıl mutlu ettiğini, strese soktuğunu, eğlendirdiğini, avuttuğunu biliyorum.
    * Çok uzun yıllar emek verdiğin, (bu süre sadece senin istediğin kadar olmalı, sen bir de sürdürülebilirliği dert edersin şimdi)
    * Zamanı geldiğinde belki de kendi ödüllü fotoğraflarını paylaşacağın, (umutsuz olma hiç belli olmaz. ben senin harika bir portre fotoğrafçısı olacağına yürekten inanıyorum. istersen sen ve ben bir deneriz)

    blog aleminin bir tanecik bloğu CafenoHut'un ışığı hiç sönmesin. Yıldızın parlasın. Nice yıllara...Öptüm seni. Latife

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ağlattın ya beni o gün bu yazdıklarınla... Tamam sana söz, seni modelim ilan ediyorum, Fundaya söyleme:)

      Sil
  27. Happy happy blogday! A very nice blog!
    Monica

    YanıtlaSil
  28. Nice Nice mutlu yıllara:) Sevgiyle:)

    YanıtlaSil
  29. Bu blogun sana getirdigi heyecana, mutluluga yakindan tanik olmus biri olarak, iyi ki baslamissin diyorum. Ayrica bu sayede ben arkadasimin bambaska sanatci gozunu kesfettim. Her sabah defalarca kontrol ediyorum, her resmin, her yazdigin icimi aciyor. Nice yillara. Cok optum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Az kafanı şişirmedim:)) Esas ben senin hakkını ödeyemem, hem üstelik Tiger'la tanıştırdın sen beni:)))
      Ben de seni çoook çoook çok öpüyorum, en kısa zamanda görüşmek üzere diyelim o vakit:)

      Sil
  30. samimiyetin bu bloga çekiyor bizleri....
    nice yıllara.......

    YanıtlaSil
  31. iyi ki blogun var ve seni tanıdım. daha uzun yıllar yazarız, devam ederiz inş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak burası sayesinde seninle buluştum ilkkez, eve öyle mutlu döndüm ki sonra:)
      Umarım devam eder...

      Sil
  32. kalbindeki güzellikleri ve mutlulukları bize yansıttığın bloğunu iyi ki acmıssın nice nice daha güzel yıllara...
    zeynep

    YanıtlaSil
  33. samimiyetin her satırda belli oluyor.sımsıcak duygularla devam etmen dileğiyle,nice mutlu yıllara:))

    YanıtlaSil
  34. nice senelere bitanem. cok cok optummm.

    YanıtlaSil
  35. Sevgili cafeNohut seni ilk gördüğüm günden beri bana ilham kaynağı oldun.O kadar güzel şeyler çekiyor öyle güzel yazıyorsun ki insanın yüzüne bir demet baygın kokulu nergis uzatılıyormuş gibi oluyor senin sayfalarını gezdikçe..
    Neyse lafın özü iyiki burayı açmışsın iyiki seni bir şekil bulmuşum gönlünce geçecek nice nice yıllar diliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumlarınla beni hiiiç yanlız bırakmadığın için esas ben teşekkür ederim sana...

      Sil
  36. kutlu olsun ömrü uzun olsun

    YanıtlaSil
  37. Nice, nice mutlu, huzurlu yillara insallah Nohutum... Gözyaslarin sadece mutluluk icin aksin.... O akan yaslar da güzel gözlerini, daha bir güzellestirsin.... Hersey gönlüne göre olsun.... Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh ne güzel dilekler, nasıl mutlu oldum anlatamam. Çok Çok teşekkür ederim...

      Sil
  38. Senin yaptıklarını izlemek büyük keyif.Tüm bunları özene, bezene yapman ve sunman ise bir takdir konusu, ki bu takipçilerine olan saygındır. Bunun için teşekkürler.

    Seninle ilgili bu takdir sözcüklerim uzarrrr gider. Toparlayım hemen, ben bu blogu çok beğeniyor ve zevkle takip ediyorum. Bıkmadan, usanmadan daha nice yıllar takipçin olabilirim.
    Yeni düzenlemelerinde süper olmuş. Doğum günün kutlu olsun Nohutcum.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım burayı her ziyaret ettiğinde beğeneceğin şeylerle karşılaşırsın, umarım yazdıklarına layık olur yıllarca bu blog...

      Sil
  39. bu kadar güzel yorumlardan sonra ben ne yzsam az kalır.,
    ben de seni bu manada tanıdığım için mutluyum.her gün güzel bir resim görmek için tıklarım seni.nice yıllara.karmaşık cümleler topluluğu oldu ama sen anlamışsındır ne demek istediğimi.sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anladım anladım, çok çok teşekkürler...

      Sil
  40. Aydacım, iyiki blog açmışsın. Bloguna uzun yıllar devam etmeni diliyorum. İçimi açan, keyifli bir blogun var. Yeni header da çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah hepberaber devam edelim... Çok teşekkürler...

      Sil
  41. nice yıllara iyiki açmışsın bu bologu okadar keyifle ve severek okuyorum ki devamını diliyorum sana .. fatoş

    YanıtlaSil
  42. Sevgili Nohut,
    yeni yaşında daha nice güzellikleri bizlerle paylaşman dileğiyle,iyi ki doğdun :)
    blogundaki yeni,eski bütün postları tekrar tekrar inceliyorum çünkü çok keyif alıyorum.fotoğraflarını,kardeşinle diyologlarını,günlük telaşlarını okumak ...terapi gibi :)

    "bunlardan bende yapmak istiyorum" hevesiyle kağıda kaleme sarılıyorum.Her gün kelebek kalıbı çıkarıyorum.anladım ki bana iyi geliyor :) işyerinde kelebek kesmem gerek diye molalar veriyorum :)
    Blogumun ilham kaynağı , iyi ki varsın...Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendimi Kral TV müzik ödüllerinde gibi falan hissettim:) Ne güzel şeyler yazmışsın. Demek böyle düşünüyorsan bu blog amacına ulaşmış diyebilirim:)))
      Çok ama çok teşekkürler.

      Sil
  43. nice mutlu yıllara inşallah.headerında çok iyi emeğine sağlık .) iyiki seni tanımışım. çok keyifle okuyorum bu tatlı blogu. özellikle fotoğraflarına bakmak büyük keyif benim için. tekrar tebrikler, sevgiler.))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok Çok teşekkürler, beğendiğine de sevindim:)

      Sil
  44. Nice yıllara, aynı keyif ve güzelliklerle :)

    YanıtlaSil
  45. Sağlıkla huzurla nice fotograf çekmelere nice uykusuz gecelere nice güzel yazılara

    YanıtlaSil
  46. Nice yıllara
    zevkle takip ediliyorsunuz

    YanıtlaSil
  47. takip ettiğim için mutluluk duyduğum bloğun ,topu topu 1 senelik blog hayatına rağmen, bu derece sevilip,başarılı olması hiç şaşırtmadı beni.Daha nice yıllara diyorum.
    Header da çok güzel ve özgün olmuş...harikasın cafenoHut

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bu güzel yazdıkların için...

      Sil
  48. 1 yılın sonunda bu kadar işi yapmakta blog işini kıyaslamaya vurunca çok çok iyisini çıkarmakta olan biri için daha çok 1 yıl devrilir gibi görünüyor.Yeni yeni 1 lere diyelim:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sıralar biraz fazla yoruluyorum, eskisi gibi hergü bir yada bir kaç post koyamıyorum... Umarın dediğin gibi olur ama.. Çok teşekkürler.

      Sil
  49. nice yıllaraaaaa,bu bayıldım ama en çokkk gadged deki çiçekler harikaaa

    YanıtlaSil
  50. Iyiki acmissin bu blogu....
    Iyiki varsin...
    Iyiki tanimisim seni v.s . v.s. v.s. tüm yazan arkadaslarla ayni duygulari yasiyorum Aydacigiiiim AMA!!!!

    Sadece sunu demek istiyorum ki...

    SENI....bir blog arkadasindan öte sicacik bir gönül olarak hissetmemi sagladigin icin, gönül birligin icin bir kez daha :

    " IYIKI VARSIN..." seni sevdim ben NOHUT !!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahhh Zehracığım gerçekten çok mutluyum seni tanıdığım için, Umarım en kısa zaman da yüz yüze de tanışır sohbet edebiliriz.
      Çok öpüyorum seni.

      Sil
  51. daha uzun yıllar bizimle olmanız dileğiyle...

    YanıtlaSil
  52. Tamamen sen,tamamen sana ait .. Evet yine telasli biraz ürkek ama heyecanla istekle yazdığın harika gorsellerle ve en önemlisi kendi ürettiğin gorsellerle süsledigin CafeNohut iyiki var.. İyi ki doğmuş..
    İyi ki o küçük adımı atmış ve içindeki bu güzellikleri yeteneğini tüm dünyaya duyurmaya başlamışsın. Yazdıkların hep sen anlattıkların hep sen, o kadar samimi içten ve hakiki..
    Seninle gurur duyuyorum hep mutlu ol canım aydam. Gulcin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esas sensin benim canım; her telefonda beni öyle yüreklendirdin, öyle destekledin ki iyiki hayatımda varsın, iyiki senin gibi bir arkadaşım yok yok kardeşim var... Ne mutlu oldum şimdi bu mesajı görünce anlatamam. İlk gün çok mesaj gelince gözümden kaçmış... Bu saatte romantik oldum yine:)

      Sil
  53. Hep birlikte nice nice yaşlara o zaman. Blogunun doğumgünü kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  54. Congratulations dear Ayda, your blog is one of the most beautiful! I love visiting you here.
    Your new blog layout is wonderful. You are a true artist.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you so much Regina for your nice words, You always encouraged me.
      And I am happy if you like it:)

      Sil
  55. Happy first year with your blog! Alicia, from Arbolande, has told me how wonderful is your blog, and now I can see that it's fantastic! Congratulations!

    YanıtlaSil
  56. Hemen hemen ilk günden beri takipçilerindenim.
    Yazılarındaki doğallığın,samimiyetin ve fotoğraflarınla har defasında sayfana takılıp kalıyorum.
    Daha nice paylaşımlara inşallah..
    Sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  57. nohutcuğum,
    güzel paylaşımlarının devam ettiği nice yıllara:)

    YanıtlaSil
  58. Congratulations! Your blog is amazing and inspiring. :)

    YanıtlaSil
  59. tebrikleeerrr :)nice güzel fotoğraflara yazılara..

    YanıtlaSil
  60. Merhaba, AYDA
    Ne kadar çok güzel dilek ve ne kadar çok güzel insan biriktirmişsin bir yılda...ve bu birikimler yaşam enerjini daha da parlatacak. Uzun yıllar böyle devam eder inşallah. Her şey gönlüne göre olsun.. :)

    sezen

    YanıtlaSil
  61. Merhabalar Ayda Hanım ben sizi uzun zamandır takipteyim size daha öncede sormuştum ama size ulaştımı bilemediğimden tekrar sormak isterim kağıt,karton,delgeç vs malzemelerini nereden temin ediyosunuz bende almak istiyorum ama çok nadir bir iki yerde ulaştım ama sadece delgeç buldum böyle renkli kartonlar elişi kağıtları bulamadım :( Çok teşekkür ederim...Dua ile...

    YanıtlaSil
  62. Sayenizde artık dekorasyon dergilerine bakmıyorum. Gerek yok, Cafe Nohut var diyorum. Hatta o delgeçlerinizi, rengarenk kağıtlarınızı gördükçe kırtasiyeye gidip renkli kağıtlar, delgeçler alıp ben de denemek istiyorum. Evdeki süslü püslü mumluklarım bile mekanik gelmeye başladı sayenizde. Önerdiğiniz yazıları, blogları bile severek takip ediyorum. İyiki Cafe Nohutla tanışmışım. Nice güzel paylaşımları keşfetmek dileğiyle...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...