Bizim Naif Beyaz Vazomuz..





Kaç haftasonudur güneş yüzü görmediğimiz ve evde yapmak istediğimiz şeyler olduğu için hep evdeydik. Bu haftasonu ise evde 5 dakkika oturmadım diyebilirim.
Böyle olunca da nasıl geçtiğini anlamadan bir bakıyorum yine işte masamın başındayım… Neyseki bu hafta 19 Mayıs tatili var. Sadece 4 gün çalışma düşüncesi bile bu pazartesi sendromunu biraz olsun hafifletiyor.
Cumartesi günümü daha önceden planlamamıştım ne güzel oldu. Ama çalışanlar için bir tek haftasonu olduğundan çoğu zaman önceden planlamak gerekiyor maalesef.

Neyse Cumartesi öğlen Pelin- Pembesi bloğunun sahibi Buket ile buluştum. İstanbul’a geldiler, Cuma akşamı konuştuk ve buluştuk. Çok mutlu oldum, yeni girdiğim bu blog aleminden ilk tanıştığım kişi…
Sonra Teyzemin kızı çocukları ile Taksim’deymiş, onlarla gezdim akşamüstüne kadar, oradan eve döndüm bir 5 dakika elimi yüzümü yıkayıp bu sefer 11 yıl önce ayrıldığım eski işyerinden arkadaşlarımla buluştum. Yaklaşık 2-3 saat sonra tekrar görüşmek üzere sözleşip ayrıldık. Oradan Kardeşim ve arkadaşı ile buluştum. Eve geldiğimde baygınlık geçiriyordum. Bünyem alışık değil bu kadar harekete benim….

Aralarda fotoğraflar da çektim tabii. Gerçi daha heryere yanımda götürecek kadar samimi olmadım fotoğraf makinamla, o yüzden yine ev ve bizim mahalleden fotoğraflara bağucam sizi...




Bu vazo üniversite’deyken tanıştığım çok eski bir arkadaşımın hediyesi. Benim üniversiteden 4 çok iyi arkadaşım oldu, burada arkadaşım diye yazmak bile farklı geldi, çünkü kardeşim gibiler. Hepsini çok seviyorum.




Herkese mutlu bir hafta diliyorum…





2 yorum :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...