Londra Çiçekleri


Oradayken çok fazla çiçek fotoğrafı çektiğimi düşünmüştüm. Ama akşam bakıyorum, doğru dürüst pek bir şey yok. Halbuki hava güneşli, çiçekler harikaydı. Ama yollarda yürürken hep kardeşim ve arkadaşımın arkasında kaldığım, kaybolduğum için çoğunlukla panik içinde ve koşarken çektim fotoğrafları.  

Zaten çektiğim fotoğrafların yarısından fazlası kardeşim, arkadaşım ve kızının.

Ama şunu anladım ki ben manzara ve portre çekmeyi pek sevmiyorum. Büyüyünce stüdyo fotoğrafçısı olacağım. (Stüdyo Fotoğrafçısı diye bir tabir var mı, emin değilim ama... )



















While there, I had thought that I took a lot of flower photos.But While I was looking in the evening my London photos.I realized that these are not much nice.The weather was sunny and the flowers were wonderful. But walking down the road with my sister and my friend,  I always stayed behind of them, got lost and because of this I took photos in panic and while run.Already more than half of the photos I took ; my sister, my friend and her daughter.But I realized that I do not like to take landscape and portrait. when I grow up I'll be a studio photographer. ( I am not sure. Is there such a expression as studio photographer ? )




13 yorum :

  1. ahh londra ahh bu mevsimde nasıl keyifli nsaıl güzelmiş. ben kasımda gittiğimden hava soğuktu ve griydi tabii sizin zamanlama süper olmuş. fotolarla resmen gitmiş kadar oldum :)

    YanıtlaSil
  2. Bence epeyce çekmişsin ve harika çekmişsin..nefisler:)

    YanıtlaSil
  3. ben çok beğendim, hele o galvanizdeki yok mu çok güzel :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de manzara çekmeyi pek sevmiyorum,belimdeki rahatsızlık nedeniyle kendimi yerlere atamadığım ve 3 ayakla (!) çalışmayı da sevmediğim için sanırım pet fotoğrafçısı olacağım :D Kızlarım da fotoğraf çektirmeyi pek seviyorlar.Stüdyo senin petler benim anlaştık mı ?

    YanıtlaSil
  5. İç açıcı fotolar,ellerine sağlık...Pembe güllere ve galiba lavanta onlar , çok çok sevdim:)
    Ben de detay fotoğraf çekmeyi severim.

    YanıtlaSil
  6. I don't know why, but today I could not translate what you wrote, but I have to tell your, these photos are beautiful, beautiful, beautiful! I just love them!

    YanıtlaSil
  7. :) şu regina arkadışımıza bayıldım ..bişi anlamamış çok güldürdü beni.:)))

    YanıtlaSil
  8. Gerçekten de hava konusunda çok şanslıydık 2 gün dışında her gün güneşliydi.
    İlk gidişimde de güneşli gördüğüm için herhalde, çok sevdim Londra'yı. Gitmeden önce kasvetli bir yer olarak düşünürken, gittiğimde rengarenk çiçeklerle karşılaşında acayip mutlu olmuştum.

    YanıtlaSil
  9. Colette kesinlikle anlaştık:)
    Evde bazen fotoğraf çekerken saçma sapan hareketler yapıyorum, yerlere uzanıp masa tepelerine çıkıyorum. Kardeşim hemen "kime bu hava" diyor... Deli mi ne olayın hakkını veriyoruz işte..

    YanıtlaSil
  10. Thank you Regina and actually I put an english summary on this post end.

    YanıtlaSil
  11. bence hepsi on numara fotoğrafların hiç endişe etme..senin bakışın öyle güzel kki..

    YanıtlaSil
  12. Macellan ; dimi ama...:)

    YanıtlaSil
  13. Çok teşekkür ederim gerekten yüreklendiyor bu yorumlar beni..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...