Gatherings Magazin ile Bahar Havası - Spring Air with Gatherings Magazine






Her ne kadar dışarıdaki hava karanlık ve soğuk olsa da biz hafiften bahar havasına girdik sanki… Güzelim bahar dallarını gördükçe insanın içi coşuyor. Nereye baksan bir uyanma, bir canlılık, bir kıpır kıpırlık…
Dergilerin bahar sayıları da yavaş yavaş çıkmaya başladı.

Bunlardan biri de “Gatherings Magazine”. Daha önce benim de ilk sayısına dahil olduğum harika bir dergi. Çoğunuz zaten intagramdan ya da bloglarından bu derginin editörü sevgili Heather’ı ve diğer katılımcıları takip ediyorsunuz.  Maaike, Annetta BosakovaTrishaBrinkClarice Fox-Hughes, Cristina Colli, Ingrid Henningsson, Ginny Donovan ve diğerleri… Yine harika bir iş çıkartmışlar ortaya, ben çok sevdim.

Eğer ben de istiyorum derseniz işte web sitesi burada, hatta Sevgili Heather sizler için %10’luk bir indirim bile verdi, “BLOGFRIEND” yazıyorsunuz, indiriminizi alıyorsunuz, sonra kahve eşliğinde keyifle sayfaları çeviriyorsunuz, hiç ummadığınız bir anda bir fotoğraftan ilham alıp çoşuyorsunuz… Yok bana genelde böyle oluyor da ondan dedim… Sakin sakin dergiye bakarken birden hop kalkıyorum, kesip biçmeye başlıyorum, bazen esinlendiğim şey ile ortaya çıkan arasında hiçbir benzerlik ya da ilişki olmuyor ama olsun,  zaten önemli olan o fişeğin ateşlenmesi değil mi??

Haftanız harika geçsin, keyfiniz bol olsun…


Although it was dark and cold outside, we have started to feel the spring air...
When seeing the beautiful spring blossoms, impossible not to feel the awakening of nature and vitality... And also many magazines has announced their Spring issues, one of them is Gatherings Magazine

You already know this amazing magazine, I had participated in the first edition of this magazine as a guest contributor and its editor, dear Heather, MaaikeAnnette BosakovaTrishaBrink, Clarice Fox-Hughes, Cristina Colli, Ingrid Henningsson, Ginny Donovan and others have done a great job ... Again, I liked it a lot.

I have also a good news for you, Dear Heather has given us a special discount. If you want to have this amazing magazine,just visit here, just enter the code "BLOGFRIEND"  at checkout and you receive 10% discount on all orders. Great isn't it?

Here is a sneak peek of Gatherings Magazine's Spring Issue... Enjoy!


Have a wonderful week...










3 yorum :

  1. Ben şahsen takip etmiyordum , şimdi hepsine göz attım ve gerçekten çok beğendim. Bu arada çok uzun zamandan beri blogunuza üyeyim ve instagram'dan takip ediyorum ama hep şunu söylemek istedim, hakkımda yazınıza bayılıyorum ! Mütevazı ama aynı zamanda zıpır bir tarafı var. Öyle işte :))

    YanıtlaSil
  2. Yes, thank you so much Ayda! You are so kind! Love all you do!

    YanıtlaSil
  3. Such joy...I love this publication! Spring is such a lovely time. Hope your week is amazing. xoxo

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...