Bugün Bunu Sevdim - Cıvıl Cıvıl Duvar Kağıtları





Yıllar sonra duvar kağıdı tekrar moda oldu. O kadar güzel desenliler var ki böyle bir dekorasyon değişikliğine gitsem hangisini seçeceğime günlerce karar veremem herhalde. Gerçi ülkemizde henüz çok fazla seçenek yok, olanlarsa ateş pahası.
Mesela benim daha önce burada bahsettiğim bir duvar kağıdı vardı; şu kuşlu olan. Onun bir topunu Nişantaşı’nda yaklaşık 95 €’ya satıyorlar. Hollanda’dan satış yapan bir  web shop olan pipstudio’da ise 40 €…
Burada gördükleriniz ise İsveç’deki Carma firmasına ait. Tamam bir anda bakınca biraz karışık gelebilir, illa bu tarz bir şey de yaptırmak zorunda değiliz, önemli olan gözümüzün gönlümüzün açılması… Ben kesinlikle şuna inanıyorum;  bakıyorsun bakıyorsun hep bakıyorsun sonra bir bakıyorsun onu yapıyorsun.. Biraz karışık oldu ama anladık galibaJ













After years It has become fashionable again of wallpaper. There are a lot of wallpaper patterns and really difficult to decide.
But unfortunately  it is difficult to find like these cute wallpaper in Turkey. Maybe you can find a few kind but they are really expensive.  not yet in our country do not have too many options.

For example,I mentioned a while ago where a wall paper in here.
I found it in Turkey but it is approximately 95 € . It is selling about 40 € on Pipstudio..

What you see here is manufactured by Carma in Sweden. I love them. They are so cute for nursery room.









19 yorum :

  1. Ben seviyorum duvar kağıtlarını.. ama böylesi olanları. sıcak bir hava katıyorlar eve..

    YanıtlaSil
  2. Eve, hele ki sade döşenmiş bir evse hareket katıyor duvar kağıtları, eskiden çocuk odalarına yakıştırırdım ama şimdi gönlüme göre bir tane bulsam tereddüt etmeden salona alırım diyorum.. eve taşınmadan evvel ilk istediğim yatak odasına yalnız yatağın arkasına döşemekti, öyle garip duvar kağıtlarına rastladım ki fikrimden soğudum:)

    YanıtlaSil
  3. Ben de pipstudio'dan yeşil renk çiçek desenleri olan bir duvar kağıdı alacaktım. Aylarca baktım, iç geçirdim, artık taşınmaya yakın sipariş vermeye karar verdim. Bir de baktım ki bir gün önce olan duvar kağıdı YOK!! O günden sonra hayata ve duvar kağıtlarına küstüm:)))))))

    YanıtlaSil
  4. Duvar kağıdı oldukça kullanışlı tereddüt edenlere söyliyeyim. Benim salonumun 1 duvarı banyomun tümü duvar kağıdı ve her iki mekanı da çok seviyorum. Banyo için tereddütteydim ama çok kullanışlı buldum.
    Buradaki çocuk odalarına da bayıldım yakında doğuracağım oğlumun odasına da mı yaptırsam acaba tek duvar yine :)

    YanıtlaSil
  5. Dekorasyon dergilerinde cok guzel sade ve şık duvar kagitlari goruyorum ama Amerikada bile bulmak mumkun degil o guzel olanlari. Bizim bebek odasi icin arastirdim ama internette ve buradaki dukkanlarda cok cirkin modeller var (zaten amerikalilarin dekorasyon zevki genelde cok kotu). Dergilerdeki yada sitelerdeki guzel modellerin custom yapim olduguna inanmaya basladim artik..

    YanıtlaSil
  6. duvar kagitlari cok ilgimi cekmeye basladi. evde hic olmadigindan olabilir. eve cok hos bir hava katiyor.

    YanıtlaSil
  7. Mavi üzerine beyaz puanlı duvar kağıdını sevdim en çok :)

    YanıtlaSil
  8. rengareng ben de sevdim:)

    YanıtlaSil
  9. Ben odada tek duvarda olduğu zaman daha çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Benim oturma odam için bakmam ve yapıştırmam gerekiyo,gerekiyo çünkü ne kadar boyarsak boyayalım bir sene sonra altındaki çelik konstrüksiyon mu nedir iz olarak çipçirkin çıkıyo sanki kir gibi:(
    Bunlar çok güzel şu mavili olanın sarı renklisi ne güzel olur aslında..Hakkaten bakıyosun yapıyosun nohutcum direk katılıyorum:))

    YanıtlaSil
  11. ben hiç duvar kağıtlı evde oturmadım. ama evim olunca tek duvarda kullanmak istiyorum.

    bu arada bebek karyolaları ne kadar basit burdakilerle kıyaslanınca. bizimkiler baya alengirli kaldılar bunların yanında ...

    YanıtlaSil
  12. Benim de yılan hikayesine dönen bir duvar kağıdı sevdam var. İnternetten araştırdığım pek çok ürünü bulamamak,bulduklarımın da ateş pahası olup ta içime sinmemesi nedeniyle hep erteledim . Seçimlerin çok şirin ve romantik kır evi tarzına uyacak örnekler.Eh ben de pek bi severim hani. Öptüm seni canım!

    YanıtlaSil
  13. Deli-anne; biz çocukken bizim salonlarda vardı duvar kağıdı ama krem rengi böyle kendinden ağır desenleri olan birşeydi, o zamanlar pek modaydı.. Sevmezdim hiç. Şimdi özellikle çocuk ve yatak odalarında dediğin gibi sıcacık bir ortam yaratabilmek çok kolay bu duvar kağıtlarıyla.

    Zeynep; Evet yaaa biz de geçen gün Praktiker'de gördük, kim alıyor bunları evlerine dedik, gerçekten çok iç karartıcı desen ve renkler, biraz cesaretimiz yok sanırım daha bir ağır abla desenlerini tercih ediyoruz memleketce:)

    MISSRED; Yurtdışından takip ettiğim bir blogger vermişti bu webshop'un adresini, sonra sen de yorum yapınca burada bulabilirsin diye.. Hıı tamam bu duvar kağıdı buradan alınır dedim. Çok hoş desenler var ama insan kafaya birini takınca illa o olsun istiyor benim yatak odam açık mavi renk, o yüzden bu kuşların beyaz zemin olanını istemiştim. Ama ölçtüm tek duvarı 1 rulodan 20-30 cm fazla fazım 30 cm içinde başka bir rulo almak gerekecek:( Şu anda erteledim. Başka masraflar bu okadar da acil değil dedim. Hem evde kendimizin değil. Belki kendi evim olduğunda yaptırırım. (teselli turları)

    Tutenc; aaa bak bu bilgi süper oldu. Hep kulanan birinden teyit ettirmek istemiştim bunu. Çünkü kardeşimle banyodada kullanmayı çok istiyoruz.

    YanıtlaSil
  14. Acai_berry; Haklısın Amerikalılar çok zevsiz, bloglar arasında gezerken zigzaglı birşeyler gördüm mü hah tamam bu evin sahibi amerikalı diyorum:)
    Bir de şu var, belki gözüne çarpmıştır bir yerlerde ama ihtiyacın olunca nereden nasıl bulacağını bilemez insan.

    Arzu; bende herşeye özeniyorum böyle, sonrada ev iyice saçma sapan bir hal alıyor. Bizdede yok ya duvar kağıdı bunlara ağzımın suyu aka aka bakıyorum.

    Zeynep; Bencedeeee

    Didem; Çok şirin o gerçekten de

    Burcu; Rengarenk hemde o renklerr tam yiyilesi renkler olunca harika olmuşlar.

    Hande; çok karışık ve renkli olunca bence de tek duvarda daha hoş olur.

    Anne Kraliçe; Benim bir arkadaşımın evinde kendinden desenli bir duvar kağıdı vardı, boyanabilen (bak buradan görebilirsin ; http://www.kare-dekor.com/boyanabilir-duvar-kagitlari-1) Oturma odası için böyle birşey de yapılabilir, hem çok daha sağlıklı hava aldıran cinstenmiş. Ve istediğin renge boyuyorsun, kirlendi yine boya... Ben kendi evim olunca tüm odaları böyle yapmayı planlıyorum. Yatak odalarına ise desenli duvar kağıdı.

    Nilhan; İnşallah seninde benimde en kısa zamanda evimiz olur:)
    Ve evet kesinlikle haklısın çok basit karyolalar...

    Nilgün Ablacım; kesinlikle haklısın. burada vereceğin paraya değecek desenler yok. Hepimiz erteliyoruz, belki modası da geçer hem:))

    YanıtlaSil
  15. bende geçensene çok aradım fiyatlar yüzünden vazgeçtim,sonra antremde duran dolabı kapladım(şu yapışkanlı olanlarla)mavi puantiyeli,bir onları sevdim...ama bunlar çok güzeller bak bak bıkmazsın:)

    YanıtlaSil
  16. Ben Blogunuza sevilen .... Tebrikler!

    YanıtlaSil
  17. Mavi ve beyaz eskitme dolaplara bayıldım...

    YanıtlaSil
  18. Ne şeker bir blogmuş,izlemeye alayım izninle.
    sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...