Bugün Bunu Sevdim - Gatherings Magazine




Bahara teoride giriş yapmamızla birlikte bir çok online dergide arka arkaya yayınlanmaya başladı. Mevsim değişimlerini işte bir de bu yüzden çok seviyorum.

Gatherings magazini biliyorsunuz, daha öncede buradan her sayısını paylaştığım Heather Spriggs tarafından çıkartılan online bir dergi.

Bahar sayısı Salı akşamı yayınlandı. Hemen sayfalarını zevkle çevirmeye başladım . Renkli, cıvıl cıvıl tam bahara yaraşır bir sayı olmuş.  Sonlara doğru ise bir süprizle karşılaştım. Benim instagram fotoğraflarımdan biri “Instagram  #gatheringstyle Challenge Favorite” başlığı altında tam karşımda duruyordu. Şöyle bir doğruldum, dikkatlice baktım evet benim fotoğrafım, hemen Funda’ya gösterdim, aferin dedi. Birkaç saat sonra annem aradığında bahsettim, yazık anlamadı tabi online dergi ne, kim ne yapmış, ne fotoğrafıymış ama yine de bir aferin de ondan aldım: )

Buradan tekrar Heather’a teşekkür etmek istiyorum bu harika dergide yer almamı sağladığı için.

Ayrıca çoğunu bloğundan zevkle takip katılımcılarda bir teşekkürü hakediyor bence; creJJtion, Trisha, Of Spring and Summer, Annetta,  Rare &Beautiful Treasures… ve daha fazlası…

 Hadi keyfiniz bol olsun..





 


You know "Gatherings Magazine", I had shared past issues here. Gatherings magazine is an online magazine created by Heather Spriggs.

Spring Issue was out on Tuesday evening. I began to turn the pages with pleasure this  colorful, lively,  full of inspired,  worthy of spring issue.

Towards the end pages I encountered a surprise. One of  my instagram image was there... Under the title of "Instegram Challenge # gatheringstyle Favorite" ... I showed it my little sister and got a big well done: )

I would like to thank you again dear Heather for giving me this opportunity. And of course also we should thank to all amazing and very talented contributors.

 
Enjoy!
 
 
 
 
 
 
 

14 yorum :

  1. Aferin Nohutcum.:) Nefis bir foto. Diğer versiyonları da nefisti. Ellerine sağlık. Dergi de çok şirin.

    YanıtlaSil
  2. yemek bloglarını gezerken tesadüf sizin blogunuza girdim ,girmemle sanki şaşırmam bir oldu.nasıl mı? birden yüreğimde farklı duygular oluştu,bahar gelmiş,yüreği mutlu ,kuş seslerini ve denizin dalgalarını dinleyen..... yani lafın kısası yazdıklarınızla ve verdiğiniz enerjiyle ben mutlu oldum hep böyle kalın sevgiler.......
    ilimon ağacı

    YanıtlaSil
  3. Congrats. I flipped through a magazine and I was very happy to see a picture that was published! It's beautiful, deserved the highlight!

    kisses,

    Luiza Mallmann
    decorarsustentavel.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. süper süper,tebrikler :) birkaç gün önce görmüştüm bu dergiyi ve senin fotonu.e.posta yazayım dedim ama sonra caydım senin haberin vardır diye...ne mutlu sana :)

    YanıtlaSil
  5. Nohutum bence senin fotoğraflardan bir sürü dergi basılır. tebrikler.
    bu dergide yer alan bir çok şeyi sen yapabilirsin.

    YanıtlaSil
  6. Her fotoya ayrı ayrı öldüm bittim şu renkli kaplerden sen yaparsın kolaycana;)

    YanıtlaSil
  7. Tebrikler. Gogsumuz kabardi :) Saka bir yana, cok da sasirtan bir sey degil yani. Cok guzel bir resim. Aferin Ayda. Cok optum.

    YanıtlaSil
  8. Wow! Tebrikler...

    YanıtlaSil
  9. Tebrik ediyorum. Bir fotoğrafını seçmekte zorlanmışlardır sanırım. Tüm fotoğraflar birbirinden güzel çünkü.

    YanıtlaSil
  10. Ayyy ne kadar güzel bir haber. Çok çok çok çok tebrik ederim. Gurur duydum :)

    YanıtlaSil
  11. Bunu sevdimlerini ben de seviyorum da bugün bunu çok bi sevdim. Her sayfası ayrı güzellikte ama sana ayırdıkları sayfaya gitmek için öyle hızlı ilerlemişim ki başı döndü digitalin :))
    Orada fotoğrafını ve adını görmek harikaydı be Ayda, tebrikler ve alkışlar sana.

    YanıtlaSil
  12. Çok komik yazıyı okumadan direkt derginin sayfalarına daldım.. Senin resmini görünce de bak demek bir de cafehohut diye bir blog varmış diye düşündüm...Jeton sonra düştü :)) Ne güzel di seni orada görmek ama bayıldım...

    YanıtlaSil
  13. nohutcum ne süper bir paylaşım bu :) hele hele senin o muhteşem fotoğraflarından birini orada görmek...nasıl mutlu oldum anlatamam...kendim çıkmış kadar sevindim...devamını diliyorum arkadaşım..sen kesinlikle o sayfalarda yer almayı hak ediyorsun...sevgiler,selamlar

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...