Sanki Oyuncak Ev!


Son zamanlarda sıkça gördüğüm dolap içlerinin desenli ve renkli kağıtlar ile kaplanması yada boyanması çok hoşuma gitmeye başladı. Şu aşağıdaki dolap ve içindekiler ne de şirin.

Bu evin geneli çok hoşuma gitti, oyuncak evi gibi bir şey. Mutfak dolaplarının rengi çiçekli perdeler, kalpli raf,  merdivenlerdeki çerçeveler, çocuk odasındaki koltuk (ki benzeri şu anda annemlerin evinde duruyor, rengide hemen hemen aynıydı ama bu mart ayında taşınmadan önce açık krem kadife kaplatıldı ) Hepsi hepsi çok şirin…















Kaynak ; Periodliving


Recently, I have seen often cabinets, which is coated or painted with patterned and colored papers, I like so much . These cabinets are really cute as you seen below.

I liked the whole of this house, something like the toy house. Flowered curtains, the color of the kitchen cabinets, the shelf , stairs frames, children's room sofa.... All in all very cute ...




14 yorum :

  1. yani eskiye dönüş yeniden başladı :)

    Rahmetli annanemin evinde tel dolabı vardı. Rafları pitikare kumaşla örtülüydü.

    sonra salonunda küçük bir bufe vardi beyaz formikadan... büfenin kenarları aynalı olduğu için içi çok genişmiş gibi görünürdü.

    hey gidi günler

    maziyi andım sayende arkadaşım

    YanıtlaSil
  2. Ağğğhhhh! Ama böyle iç geçirirken de yazık bize ama.. Hem hepsi bir yana kadife koltuk bir harika

    YanıtlaSil
  3. korkarım çok yakıın bi tarihte bütün evler CK evi olacak :)

    YanıtlaSil
  4. bu ev tam benlik .)mutfak dolabımın arkasına çiçekli kağıt kaplama projelerim arasında, çok hoş duruyor.annenlerdeki koltuğu kap bence, sevgiler .))

    YanıtlaSil
  5. benim de çok hoşuma gittiler :)

    YanıtlaSil
  6. Hakikaten oyuncak ev gibi:)

    o çocuk odasındaki perdeyi görmeyecektim:))

    YanıtlaSil
  7. Muhabbetsofrası; aynen öyle, bundan bir kaç yıl önce annemin evindeki hiçbirşeyi beğenmezken (ki mümkünse duymasın) şimdi herşeye hazineymiş gibi bakıyorum. Neyseki annem acayip tutumlu ve titiz biri olduğu için evde 50 yıllık kek kalıbı bile bulmak mümkün..:)

    Deli anne; ona ahh buna vah diye diye ömür geçiyor işte:)) Yeşil koltukda iyi bir ahhh hak ediyor gerçektende..

    Neşeli Günler; Büyük ihtimalle :))) Aslında dükkana girip baktığında bunu tüm dünyayı sallayan mağaza diyorsun, küçük ve çok da fazla çeşit olmayan bir yer, iki üç çiçek deseni yapmışlar bizim gibilerin akıllarını başlarından almışlar:))) Erkeklere kimbilir nasıl anlamsız geliyordur:)


    atolyenott; Bende kaplamak istiyorum bir dolap ama sinir oluyorum evde öyle birşey yok. Aslında vardı bir kaç ay öncesinde ama hiç aklıma gelmedi böyle birşey ve verdik gitti kapıcıya:( Yeşil koltuk takımı kaplatılınca o eski havası kalmadı ama yinede hemen hemen bu koltuk ile aynı. Tabii istesemde annem hayatta takımı bozmaz..

    pinkly; ohh ne güzel o zaman:)

    Belichek ; I'm sure that your baby's room will be cute. I can not wait to see.:)

    YanıtlaSil
  8. olağanüstü güzel, bayıldım bayıldımmmm

    YanıtlaSil
  9. bir zamanlar annelerimize ve annanelerimize "istemem o güll dallı nevresimi,ne bu böyle allı morlu çiçekli baharatlık ıyhhğğğ" deyip burun kıvırdığımız ne varsa şimddi hepimizin dibi düşer oldu.
    itiraf itiraf itiraff :)

    YanıtlaSil
  10. oyuncak gibi ama harika :))

    YanıtlaSil
  11. bayıldım ne kadar ferah, ne kadar modern ama bir o kadar da eski tarz! o küvetler de aklım hep ama evi baştan yenilemek gerek, uymaz ki bizim gibi apartman dairelerine...

    YanıtlaSil
  12. hepsi ferahlık hissi veriyor insana ama kadife koltuk bitirdi beni de :)

    YanıtlaSil
  13. Aşk yaşadım resmen evle!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...