Holiday Gift Sewing Series 2016 - GIVEAWAY




Son zamanlarda bir şeyler dikmek için resmen bahaneler arıyorum. Hele ki şu Paypal’ın gitmesiyle ETSY’deki dükkanı kapatman iyice moral bozucu oldu. En azından öyle aman aman bir satış yapmasam da bir amaç oluyordu dikmek ya da örmek için. Dükkana koyarım diyordum ama şimdi pek manasız geliyor öyle ortadan dikivermek.


İşte bu nedenle kim dikişle ilgili bir etkinlik için beni davet ederse hop diye atlıyorum: )
Bu seferki etkinlik “GingercakeHoliday Gifts Sewing Series 2016”. Sevgili Virginia yaklaşık bir ay önce falan bana bir mail gönderdi, bu etkinlikten bahsetti; Onun hazırlamış olduğu ve blogunda sattığı kalıpları kullanarak hediyeler dikeceğiz. Bu hafta benim sıram. Herkes birer tane dikmiş, ben tabi aç göz iki farklı kalıp ile bir defter kabı bir de kuru boya ya da pastel boyaların konulacağı mini bir çanta diktim. Okula yeni başlayan çocuklar için harika bir set. Tam da hediyelik.


Kumaş olarak da Sevgili Sedef’in Riley Blake için tasarladığı ilk kumaş serisi olan Sweet Orchard kullandım. Bir yanım habire dikmek istiyor, bir yanımda kumaşlarım bitiyor diye için için üzülüyor…


Virginia aynı zamanda “Sewing to Sell” isimli kitabın yazarı, blogunda da basit projeler var, özellikle dikişe yeni başlayanlar için ideal. Ben bu tarz projeleri biraz da yeni teknikler öğrenmek, farklı şeyler dikmek için kabul ediyorum. Amaç olmayınca habire yastık dikmekten öteye gidemiyor çünkü insan.
Virginia, bu etkinlik boyunca her hafta bir çekiliş düzenliyor. Bu haftaki çekilişte neler olduğunu görmek için Virginia'nın bloğuna bir göz atın. Katılmak için ise aşağıya buyurun.


I’m so excited to be part of Gingercake’s Holiday Gift Sewing Series 2016!

I got an email from Virginia a few weeks ago and she invited me to sew one (or two) of her patterns for holiday gift.

It was realy difficult to choose only one pattern so I chose TWO : )
The best and most beautiful season of the year is just around the corner! It is a great pleasure to prepare some handmade gifts for my loved ones, family and friends... That's why Virginia's invitation was irresistible...

Virginia, who writes the Gingercake blog and the author of "Sewing to Sell" , has a wide variety of amazing sewing patterns, from notebook cover to purses ...

My first projects is “The Notebook Slipcover”. This pattern was easy to follow with excellent step by step instructions and the second, I used "The Mini Crayon Art Folio"  pattern.  (I couldn't find any crayons at home !!! I used a few  Colour Pencils for photo shotting ). Aren't they look so sweet together???   



I have used Sweet Orchard fabric serie by Sedef Imer for Riley Blake Fabrics for my gifts.  I think, this set will be a great gift for my cousin's daughter.

I have completed my projects in a day. I was glad that Virginia's instructions were very easy to follow. So, bear in mind, it could be a last minute gift!


Virginia is offering a different giveaway for each week of the blog tour! You can access the giveaway at this link:

a Rafflecopter giveaway

Stop by her blog right here for all the details and check out the rest of the Gingercake Holiday Gift Series for more great ideas:



16 yorum :

  1. Çok da güzel dikiyorsun Aydacığım ! Ellerine sağlık !
    Amaçsız da dikiliyor, örülüyor aslında , bir işi üretmenin hazzı yetiyor insana !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben biracık maymun iştahlı ve plansızım. İlla beni zorlayacak birşeyler olacak, ya birileri birşey isteyecek ya da ben kendi kendime iş edineceğim, öyle keyfe bıraktığım an hiç iş çıkmıyor elimden:) Yani illa sırtımda bir kırbaç olacak...
      O nedenle bana amaç lazım yoksa leyla leyla dolanırım ortada:)

      Sil
  2. Keşke daha çok çekiliş olsa 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın, yapayım ben de çekiliş falan bir şeyler:)

      Sil
  3. Öldüm bittim defter kılıfına ve kalemliğe. Yanlarındaki detaylara da bayıldım. O nasıl güzel pullar, kalemler öyle.. O nasıl zarif bir örtüdür. Şekerleme kutusuna hiç girmiyorum :) Ellerine, kollarına, gözlerine sağlık..

    YanıtlaSil
  4. Such lovely projects! Sure the gifts will be cherished. I think to take time everyday to just sit down, do something I love like just listen to music ore read or sew helps me to calm down and to avoid the stress for me.
    Have a wonderful time, hugs Martina

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. I totally agree with you!
      Thank you so much...

      Sil
  5. SO PRETTY! THANKS FOR SHARING!
    msstitcher1214@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. You're welcome and thank you for your stop by here..

      Sil
  6. I take it slowly and don't expect to finish too many projects.
    Thanks for hosting the giveaway!
    Randi
    Robinsra@gmail.com

    YanıtlaSil
  7. What lovely little treasures. Thank you for sharing!

    YanıtlaSil
  8. Şu boya kalemleri için diktiğin çantadan kaç tane lazım bizim eve? HEr yerden boya kalemi çıkıyor.

    YanıtlaSil
  9. Bayıldım dememe gerek yok, sen ne yapsan çok seviyorum , çok beğeniyorum. Ellerine sağlık. İnstagramdan satamaz mısın Aydacım. Birçok kişi oradan satıyor.

    YanıtlaSil
  10. So cute! Avoid holiday sewing stress? Is that possible??

    YanıtlaSil
  11. masal tadında herşey...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...