Bugün Bunu Sevdim




1 | 2 | 3 | 4


Ne oldu dersiniz…. Günlerdir çalıştığımız ihale son anda iptal oldu. Dün akşam beynimden vurulmuşa döndüm resmen. Günlerdir bir stres, bir koşuşturma bir panik atak içinde harıl harıl bu büyük ihaleye hazırlandık. Fiyatlar toplandı, teklifler alındı, resmi evraklar düzenlendi, gidecek olan kişinin otel rezervasyonu uçak biletleri herşey hazır. Dün akşam üstü  17:00 de dosyayı kapattık, bir güzel kaşeledik bir dün öncesinden orada olalım diye gidecek olan kişiye teslim ettik, o da yola koyuldu. Oturdum masama, oohh dedim bir badireyi daha atlattık, yorgun ama huzurluydum, hatta sersem gibiydim ki bir faksla geldi sekreterimiz.  Faks ihalenin yapıldığı idareden geliyor, konu da ihale iptali…  Neye yanacağımı bilemedim.  Onca emek, onca masraf, onca iş gücü kaybı, stres.. birkaç satır yazı ile havaya uçtu gitti.

Neyse yapacak bir şey yok tabi. Bu sabah itibariyle başka işlere yelken açmış bulunuyoruz bile.  Zaten nasıl oluyor anlamıyorum herkesin işi çok acil. Eee aklın neredeydi böyle acil olacak duruma gelene kadar. Sen iki ayağını bir pabuca sokup hazırlanırsın, teklifini sunarsın, istedikleri güne yetiştirirsin. Sonra bekleki karar verilsin… ee hani acildi, hani 2 güne karar verilecekti. Ne oldu…

Sizi de bunalttım iş muhabbetiyle. Sabah bir süre gezdim bloglar arasında, bugün için fotoğraflar seçtim içimi rahatlatan, baharın canlılığını, mutluluğunu yansıtan.

Dışarıda hava kapalı ama oturduğum yerden karşımdaki parka bakıyorum, yağmurun da etkisiyle öyle canlı ve parlak görünüyorki ağaçlar çimenler işi gücü unuttuyorlar insana. Ohh be dedirtiyor bahar ne güzel…


You know I have been working very hard for a while. We completed our tender files yesterday afternoon and when I felt relaxed, we received a fax from bid commission about the tender cancelation. I could go crazy that moment. All our efforts were wasted.

Anyway I don't want to bother you with business issues. Because of that I chose a few images which makes you feel happy and fresh for today.

I hope you like them.








11 yorum :

  1. o ihale koşuşturmasını babamlardan iyi bilirim

    şimdi bahar geldi ya yine başlar onlardaki koşuşturmaca da Allah kolaylık versin herkese....

    Dünkü fırtınadan sonra sakin bir bahar günü yaşıyoruz çok şükür

    deprem harici, bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum :(

    dün geçer gibi olan grip bugün yine başa döndü :( halbuki dışarda dolaşasım vardı benim
    yeni boncuklar alacaktım bide rus mantısı yapacaktım
    başka güne inşaAllah

    hadi görüşürüz :)

    YanıtlaSil
  2. Fotoğraflar gerçekten iç açıcı, malesef iş hayatı böyle takmayacaksın kafana, güzellikleri paylaş işte böyle:)

    YanıtlaSil
  3. beyaz ve yeşil. ne güzel uyum içindeler.

    YanıtlaSil
  4. Benim de duyunca tepemi attıran kelime "Acil"...ne kadar acil olabilir ki? "can" derdinden başka...
    ne diyelim sağlık olsun.Onca emek,yaşanan stres , ömürden gidiyor ya ...her işde vardır bir hayır deyip önümüze bakalım :) resimler her zamanki gibi süper...çimlerde çıplak ayak koşasım geldi nedense...

    YanıtlaSil
  5. Bende bu işleri çok yakın zamana kadar yapan biri olarak seni çok iyi anlıyorum.İşin kötüsü şu ki bir kere bu sarmala girdin mi kurtulamıyorsun.Yeni iş arayışlarımda da dönüp dolaşıp beni buluyor geçmişteki kariyerim.
    Onların işi her zaman acildir.Napalım işin keyifli kısmı hayatın anlamını bilmemiz olsa gerek:))
    Sevgiler;

    YanıtlaSil
  6. Seni o kadar iyi anlıyorum ki Aydacığım, aynılarını çok sık yaşıyorum. O kadar deli gibi enerji ve emek harcıyorsun, bazen sabahlara kadar projeyi çizip teklifini hazırlıyorsun. Bir de çok acil çok acil diye seni sıkıştırıyorlar, tatil günlerini yok sayıp, planlarını iptal edip, deli gibi buna kanalize oluyorsun, sonra firmaya teslim ediyorsun, ardından işin iptal edildiğini veya ileriki bir tarihe ertelendiğini söylüyorlar:)) şaka mısınız diyesi geliyor insanın:)) Ama kısmet işte, hayırlısı olsun naapalım, başka işlere artık diye bir süre sonra kendini avutuyorsun:)) Bu arada resimler gerçekten çok iç açıcı, dünkü fırtınadan sonra İzmir'de bugün güneş var:))sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Yazdıklarınız öylesine tanıdık, öylesine tanıdık geldi ki! ;-))

    YanıtlaSil
  8. benimde içim açılıyor böyle fotolara bakınca.birşeya hazırlanıp sonra boşa gittiğini görmek çok sinir bozucu oluyor.

    YanıtlaSil
  9. Uf ama bu çok fena olmuş yazık değil mi okadar insanın vaktine iş gücüne.. Hiç mi düşünmezler bunu..İnsanları anlamak o kadar zor ki inşallah dinlenebileceğin yenileneceğin bir haftasonu olur bu önümüzdeki de yorgunluğunu bir nebze olsun alır.. çok öperim..

    YanıtlaSil
  10. gerçekten üzücü ve can sıkıcı:( şöyle bir ara versen bir haftasonu, küçük bir kasabaya gelsen ,seni özleyen bir arkadaşına:)

    YanıtlaSil
  11. Fotolarmuhtesem kas muhtesem ellerine saglik.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...