Ah kalbim ben senden çok çektim...



Hani dedim ya Pazar günü full fotoğraf çektim diye, ee cumartesi akşamı da fotoğraflarını çekebilecek birşeyler yapayım bari dedim.
Konsepti bulmam pek de zor olmadı.. Ne de olsa yılbaşının ertesi günü Pinterest’de ve birçok blogda kalpleri görmeye başlamıştık bile. Onlar yaparda ben yapamaz mıyım edasıyla, en basitinden bir iki poster yapayım dedim ama kendimi alamadım 6-7 tane falan LOVE yazan poster yapıverdim. Yok hepsinin fotoğraflarını çekmedim henüz korkmayın.

Sonra her ne kadar pembiş düğmelerime kıyamasam da, aman seninle mi yaşayacak, kavanozda duracağına gözünün önünde dursunlar diye kendimi rahatlatıp şu gördüğünüz tabloyu yaptım…
Kağıda ilk önce bir kalp çizdim ve düğmeleri yapıştırdım oldu bitti.
Ama hızımı alamadım kardeşime ve kendime yatakbaşlarına asmak için birde kalpli sarkıt yaptım ki  ben bunlara sarkıt diyorum başka bir adı varsa söyleyin de öğreneyim bari.
Benim kalpler bu günkü postda yok, ileriki günlerde eğer hala kalp görmeye dayanabilirsem yayınlayabilirim.


Hani şu maskeleme bandları varya bayılıyorum onlara, herşeyi onlarla yapıştırıveriyorum duvara, tabiki ağır olmamak şartıyla.. Mesela çekilişte verdiğim kelebekler vardı ya onlardan benim odamda da var. Duvara bu bandla yapıştırıyorum hem iz bırakmıyor hem de kolay çıkıyor. Bu kalpli sarkıtı da evin içinde bir oraya bir buraya yapıştırdım durdum, sonra da gittim kardeşimin yatak başına astım.


Geçen hafta ilişkimiz çatırdıyorduJ ikimiz de çok mutsuzduk, Cuma akşamı barıştık, Cumartesi günü de yatağına kalpler kondurdum.  Kardeş gibisi yok. İnsan hem öldürmek istiyor, hem uğruna ölmek…
Neyse işte Pazar bütün gün hiç oturmadan evin içinde dört döndüm akşam deklanşörün sesi hala kulaklarımda çınlıyordu. İyi ki hafta içi evde değilim yoksa fotoğraf makinası da ben de helak olurduk.

Ne diyordum, kalpleri astım yatağın baş ucuna aman ne hoşuma gitti anlatamam. İşte diyorum ki hazır sevgililer günü geliyor siz de yapıverin bu basit sartıklardan haftasonu bir tane, yapıştırıverin yatağınızın başucuna.

Yapılışı fotoğraflardan da anlaşılacağı üzre çocuk oyuncağı, bir büyük birde birazcık küçük iki kalp çizdim sonra onları kalıp yapıp büyüğünü mavi fon kartonundan, küçüklerini de desenli kağıtlardan kesip üst üste yapıştırdım sonra dikiş iğnesine renkli ip geçirip diker gibi yan yana dizdim, aralarada boncuk koydum ama onlar pek seçilmiyor…
İşte böyle... Hepinize harika bir akşam yemeği diliyorum, biz nedense bir rejim sevdasına girdik, iki akşamdır üzümlü müsli ile yoğurt yiyoruz da hayat pek bir anlamsız görünmeye başladı gözüme.. Bu akşam vazgeçmeyi teklif edeceğim kimbilir belkide vazgeçmenin şerefine bir de kek yaparım ohhh...
Ah kalbim şarkısını dinlemek yok yok seyretmek için buraya bir tık. Kalpli çoraplara dikkat:))


We have seen a lot of hearts everywhere after the christmas time. Last weekend I made some simple posters and garlands for our home.
You already know how can do these heart garland and others...
They are really simple but when I see them in the our home walls I feel happy. Let's do something for the valentine day and be happy.
Happy Wednesday...


If you want to watch a old Turkish song about heart please look at here. (Attention hearted socks! :) )




59 yorum :

  1. Kalpli olsun da neden yapılmış olursa olsun :)
    Düğmelerin kırmızıları var bende, bakim uygun bir çerçeve varsa ben de yapim ama değil mi :)
    Sevgilimiz yoksa da sevgililer günü hediyemiz olsun kendimize :)

    YanıtlaSil
  2. evet bizde yapmalıyız, bayıldımmm :D

    YanıtlaSil
  3. herşey herşey çok cici ama en çok love yazısını sevdim ben. acaba rejim yüüznden mi mutsuz oldunuz, boşver be, yapın kekinizi yiyin ohhhh:)
    ben de duvara herşeyi patafix deco ile yapıştırıyorum, 3 tane kullanınca büüyük çerçeveleri bile tutuyor maşallah:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok rejim yüzünden değildi geçen haftaki mutsuzluğumuz ama olsun yinede yaptım muffinleri :) Dur soğumuştur mutfak sorumlusu olarak servisi yapayım:))
      Haa bu arada tablolar için daha güçlü olan ^M'in çift taraflı bantları var, aynaları bile onunla yapıştırabiliyorsun duvara. Ama çıkartması zor oluyor tabiki. Bu maskeleme bantları tak çıkart için ideal...

      Sil
  4. cok hoşsunuz masallah size..yatagınızın basucundakı kuşlar nedır merak ettım ben şimdi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kuşlar Joojo'nun kuşlarının ben versiyonu:)) İlk gördüğümde hayran olmuştum bir tanecik alayım dedim ama hepsini istedim baktım olacak gibi değil ben de oturdum kendim çizdim boyadım:))

      http://cafenohut.blogspot.com/2011/08/transtaym-dokunma.html

      Sil
  5. dugmeli olandan ben de yapacagim! iste bunu yapabilirim :) cok sevdim Nohut yok yok bayildim!
    eline saglik cok guzel!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Yapabilirsin tabii, hem de alasını...

      Sil
  6. Efenim sisterinıza söyleyin nevresim takımalrımız da aynı:) Ben seviyoru Funda'yı ha:) Nohutum çok ferah gene herşey... içim açıldı.. iyi ki varsın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Funda da oturmaya da buysun diyor bak:))

      Sil
  7. harika olmuşlar yine, maskeleme bantlarından aldım ama kelebekleri duvara yapıştırmadım, ayaklı lambadan sarkıttım onları, oğlanın daha çok hoşuna gitti kelebeklerin havada olması :)

    bu tarzlara yani yatay asılanlara sarkıt değil de 'banner' deniyor galiba, türkçesi de öyle kullanılıyor hatta.

    Çerçeve elimde mevcut olmadığından, ikeaya gitmek de hiç kolay olmadığından sanki şu yatay kalpler en kolayı olur gibi geldi bana.zaten pek heveslendim bu işlere gelenlerden sonra :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En iyisini düşünmüşsün, zaten aşağıda olsa Can rahat bırakmazdı:)) ve dediğin gibi Banner daha uygun evet bundan sonra öyle derim bende...

      Çok zevkli ve basit ama verdiği mutluluk anlatılamaz:) Hadi sıva kolları....

      Sil
  8. Tatlı arkadaşım bayılıyorum senin yazılarına yazıları okurken okumaktan daha çok muhabbet ediyorum sanki. bir o kadar da fotolarından keyif alıyorum ..bu arada o pembe düğmelerden yaptığın çerçevede gözüm kaldı ben anlamam, bende isterim.. yaaa ne güzel düşünmüşsün çok basit ama çok güzel olmuş. O çerçeveyi nereden aldığını öğrenebilir miyim hani bende merdiven boşluğundaki duvarlara hatırası olan şeyleri çerçeveleyip asacağım yaparsam yayınlarım tabi, sevgiyle kal....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esas ben teşekkür ederim ne güzel şeyler yazmışsın..
      Çerçeve IKEA'dan. Biz duvarda sevdiğimiz şeyleri görmeyi çok seviyoruz ve çok sık da onları değiştiriyoruz bu yüzden IKEA çerçeveleri çok kullanışlı. Farklı farklı posterlerle kullanabiliyoruz.

      Sil
  9. İş harika, fotoğraflar harika, kardeşinle barışmanıza da sevindim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sıralar pek inişli çıkışlı ilişkimiz var... Evli bir çiftten yok farkımız yani....

      Sil
  10. Aydacim sabah sabah icim acildi valla.. Ben bu dugmelinin renklisini gormustum ve kolay gorunuyor diye aklima yazmistim belki birgun yaparim diye, yine aklima dusurdun bak.. Melodi hanimdan firsat kalirsa belki denerim ben de..
    Bir de yatak basindaki sehpanin rengi bu ara favorim, sen kendin mi boyadin yoksa onu da? Son derece rich bir color yani, bayildim.. Yabanci bloglari aratmiyorsun, dokturuyorsun valla her defasinda.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaparsın elbek birgün boşver şimdi o güzeller güzeli Melodi ile oynamak, ilgilenmek çok daha keyiflidir, tadını çıkart....
      O sehpayı da evimizdeki bir çok şey gibi IKEA'dan aldık, ama kulbunu porselen bir kulp ile değiştirdik çok daha hoş oldu . Rengini bizde çok seviyoruz ama için içinde ne zaman boyasak diye bakıyoruz.. Bir an diyoruz şöyle tatlı hafif koyu bir mavi, bir diyoruz beyaz, sonra pembe boyayalım çekmecenin içini de desenli kağıtla kaplayalım... Sonra yazık etmeyelim diyip bırakıyoruz kendi haline:))

      Sil
  11. mucittin Ayda :)
    süper olmuşlar valla

    bu düğmelerle ilgili bişeyde ben diyim
    Sen hafta içi evde olmuyosun ya izlememişindir :)
    derya Baykalın programında Fatih terimin kızı yapmıştı
    Dümdüz bembeyaz bir gece lambasına gelişi güzel rengarenk irili ufaklı düğme yapıştırdı silikonla
    çok güzel oldu
    tam senlik bişe
    hadi yap :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mucittin haaa:))) Sevdim Mucittini ben..

      Abajur bulmam gerek hemen şimdi... İyi fikir gerçekten, dur bakalım Koçtaş'da falan vardır böyle düz kafalar:)

      Sil
  12. çok güzeller bayıldım.ellerinize sağlık.sevgi hiç eksik olmasın hayatınızda...

    YanıtlaSil
  13. harikasın wallahi, senin bir gecede yaptim bitti dedigin seyleri bir hafta ugrassam yapamam. cok ozeniyorum seni gordukce :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maşallah diyelim o zaman..:))) Yok bende dönem dönem oluyor bu çalışkanlık. Şimdilerde kafa hep böyle işlerde yaa başka birşey düşünemiyorum yaa eee evde ne çocuk ne de koca da olmadığından bu hamaratlık. Sonra bir anda kal gelebilir, aklım başka şeylere kayabilir, sabah akşam başka heveslerin peşinden koşabilirim... Yaşadım biliyorum:))

      Sil
  14. off offf kalbimi çaldın yine;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Demir'de benim kalbimi çalmıştı ödeştik o zaman:))

      Sil
  15. ben love yazısını çok sevdim,baş ucuma isterdim doğrusu:)
    ellerine sağlık.
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkürler ama yapması çok kolay çoook.. Google'a love yaz çıktı al kalıbı kes oldu bitti...

      Sil
  16. Sevgili Nohutcum, bu gece itibari ile blogunu izlemeyi bırakıyorum. Her şey çok güzeldi ellerine sağlık. Hayatta başarılar dilerim. Sen şimdi sebebini merak edeceksin neden diye. Valla sen atom karınca gibisin, üretmekte ve zevkte sınırın yok ama ne yazık ki ben senin blogunda her gördüğümü yapmak isteyip yapamadığım için, bu ızdıraba daha fazla dayanamayacağım. Yine güzel, yine çok güzel ve ben yine yapmak istedim.. :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) ne oluyoruz dedim ilk baştan .. ama merak etme hep böyle gitmez:)) Sakinlerim bende...

      Sil
  17. Aydaaaaa şu kalpli sarkıt var ya işte ondan yapacağım sevgililer günü için, iyi fikir,sağolasın hatta upuzun bir şey yapıp kendime dolasam mı acabağ hani hediye paketi misali :)))
    Düğmelere, love yazına, sarkıtına bayıldım, benimlede kardeş olur musun litfeeenn :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) ne şanslı şu senin Tenten... evde sen gibi neşeli bir hediye olsa insan nasıl mutlu olmaz...
      Ve ben seninle seve seve kardeş olurum...

      Sil
  18. Bende yaptım bende bende bende:)sarkıt değil ama pano gibi bişiy ama şu düğmeler beni benden aldı hemen evde ne kadar düğme varsa toplamalı yetmezse gömleklerden sökmeliyim:)
    Sen benim ilham perimsin hep diyorum hep diyceem:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) ooyyyy oyyy nasıl mutlu oldum şimdi ... Dur bi bakiiim..

      Sil
  19. love yazısının şablonunu bizimle de paylaşsan:)
    hepsi çok güzel görünüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Google'dan bulduğum ve para verip almadığım şeyleri pek paylaşmak istemiyorum ama bulmak çok kolay .

      Sil
  20. Ay cok guzel olmus...
    Ellerine saglik

    YanıtlaSil
  21. Çok güzeller, eline sağlık. El becerisini ve sabrı her daim takdir ediyor ve biraz da bana bulaşması için dua ediyorum.
    O komidinin şifonyeri var bende. Kırmızı mobilya alacağımı düşünmezdim ama sonuçta çok memnunum kararımdan. Kulplarını değiştirmek istiyorum bir zamandır. Uygulanmış halini gösterdiğin için çok teşekkürler :)Komidini de almak istiyorum en kısa zamanda.

    YanıtlaSil
  22. çok güzel olmuşlar! ellerine sağlık:) düğmelerine bayıldım:))

    YanıtlaSil
  23. vuhhuuu çok şirin olmuş bu kalper, özendim. yatakbaşı da çok güzelmiş hani.
    love posteri ve kalp yanyana ahenk içerisinde, pek anlamlı, pek zamanlı bir çalışma.

    YanıtlaSil
  24. Yaptıkların, fotoğrafların çok hoş. Eviniz de çok sade ve sıcak görünüyor. Ben de o çerçevedeki kuşa bayıldım. Ellerine, yüreğine sağlık.

    YanıtlaSil
  25. yine yine yine yeniden şahaneler... :)

    YanıtlaSil
  26. dokunduğunu güzelleştiren insanlar vardır...
    sen onlardan birisin:)
    eline sağlık!

    YanıtlaSil
  27. Çok ferah bir odan var canım,ayrıntılara bayıldımmmm...
    hoş bir hediye olur aslında yaparım bende ama kocayı protesto ediyorum:)kendimemi yapsam acep:)

    YanıtlaSil
  28. BANT BANT BANT =)
    http://toriejayne.blogspot.com/2012/02/my-washi-tape-storage.html

    YanıtlaSil
  29. kalp ve düğmeler beyaz bir tablo sevgi dolu bir duvarda pek hoşş pek .
    herşey gökkuşağı gibi :)

    YanıtlaSil
  30. Merhaba :) Bloğunuzla bugün tanıştım harikasınız maşallah * ellerinize sağlık herşey bir harika tarzınız, yaptıklarınız, fotoğraflar birbirinden güzel soft ve eğlenceli bütün gün bloğunuzdan ayrılamadım çok şirin hepsi benimde yapıp denemek istediğim şeler var içinde. Bu arada ocak ayındaki çekilişi kaçırdığımada çok üzüldüm bende kelebekleri ve kutuları çok severim çekiliş hediyelerinizE bayıldım :)) o sabunun kuutusu ve kelebek sarkıt delgeç kaçırdığıma üzüldüm sormak istediğim kelebekli bir delgeç ve resimlerde gördüğüm renkli bantlar vs onları nerelerde buluyorsunuz bizde bulabilirmiyiz ? bundan sonra takipcinizim :))

    YanıtlaSil
  31. so so sweet ~ love your blog!!

    YanıtlaSil
  32. Very, very cute crafts. Love your photos. I will need to translate the wording into Engligh. You have a new fan in the USA!

    YanıtlaSil
  33. Ben düğmeleri resmi sevdi! Sevgililer Günü için mükemmel bir hediye. Gerçekten bir şekilde yapmak istiyorum! Ben size göstermek için geri gel yoksa. büyük bir kucaklama!
    Carla Maciel
    www.arquitrecos.com
    Brasilia Brezilya

    YanıtlaSil
  34. ne kadar güzel görünüyor düğmeler cnm blogunu yeni keşfettim. çok güzel görünüyor paylaşımların cnm artık takipcin ve izleyicinim:)

    YanıtlaSil
  35. İçinde kalp olan her form çok şirin oluyor, ama tabii ki esas iş düşünüp, yapmakta. Sizde de bu yrtenek fazlasıyla var diye düşünüyorum.Hepsi harika...

    YanıtlaSil
  36. Merhaba cafe nohut !

    Bunlar çok şirinler (:
    Düğmelerden yaptığın kalpli poster çok hoş olmuş.
    Diğerleride öyle ya (:

    Ellerine, emeğine sağlık (:


    Ben forum konusunda çok acemiyim ama yinede forumuma bakarsan sevinirim.

    -HayaLPerisi-

    YanıtlaSil
  37. Şahane şeyler yağıyorsunuz yaaa ♥
    Bayıla bayıla bakıyorum hepsineee =)))
    Maşallah naza değmesiin... ♥

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...