Bez Torbam ve Kazanan! - Autumn Goodies Bag and The Winner!





Ben bu nakış kitabını pek sevdim. Hani detaylı olarak burada bahsetmiştim kendisinden. Desenler hem çok güzel, hem de basit. Yani benim gibi uzun süreli işlere gelemeyenler için ideal. Akşamları yemekten sonra alıyorum elime, mırıl mırıl işliyorum, bir yandan televizyon seyrediyorum, bir yandan da kahvemi yudumluyorum. En azından oturuyorum. Çünkü ben genelde oturmayan biriyim, otobüste, misafirlikte, evde hep ayakta dikilirim niyeyse…



Bizimkiler burada, annemle babam yani. Annem ve Funda harıl harıl örerken, ben işliyorum, dikiyorum, babamsa tüm spor programlarını ardı ardına köprü yapıp izliyor. Tabii aralarda da bol bol yiyoruz.
Komşular şaşırıyordur bu ne gürültü diye. Geçen akşam Fundayla annem muhabbet ediyor, ben de bu bez torbayı dikiyorum salonun ortasında, babam da açıyor da açıyor televizyonun sesini!!!  Biz küçükken de böyle sobalı odanın içinde her birimiz ayrı telden çalardık. Neyse bitirdim torbayı gösterdim bizimkilere, pek sevdiler, babam oh ne güzel patatesleri koyarsınız dedi. Tabii kendi işlemediğinden ona hava hoş, koy patates gitsin…



Instagramda paylaşmıştım bu minik işlemeyi, o zaman aklımda küçük patchwork bir yastık dikmek vardı, ama bir yandan da bez torba mı yapsam diye iç geçiriyordum. Çoğunluk bez torba dedi, ben de çoğunluğa uyup dikiverdim bir gecede. Bir tek şu kurdelanın ucuna 2 tahta boncuk alacağım şimdi. O zaman daha da şirin olacak.



Hele bir fotoğraflarını çekeyim diğer yaptıklarımı da paylaşacağım sizlerle…
Gelelim konumuza; Susan Bates’in “Modern Nakışlar “ kitabının çekiliş sonucuna yani! Kazanan; NesliceTarifler bloğunun sahibi Neslihan! Umarım benim gibi o da çok sever bu kitabı.


Kazanamayanlar üzülmesin ama, kitabın fiyatı oldukça uygun. Almak isteyenler www.goblen.com’a D&R ve Remzi Kitap evlerine, tuafiyecilere bakabilirler. Tuva Yayıncılık’ın diğer kitaplarına da göz atmayı unutmayın ama, hepsi birbirinden sevimli.

Şimdi ben akşam olsa da eve gitsem, kasnağımı elime alsam diye sayıklayıp duruyorum… Size de kolay gelsin artık her ne yapıyorsanız…


Did you remember this lovely book. I had mentioned this book here a few weeks ago. Since that time, I have been constantly doing embroidery. It is incredibly relaxing and enjoyable.

I really liked all designs which made by Susan Bates in the book. I have completed a few designs, the first one you see here. It is a very simple design which can be made in just an evening.



I had shared this small embroidery on my instagram account a while ago and asked my friends, what should I sew with it? My plan was sewing a mini patchwork pillow or a fabric bag and most of my followers wanted a "fabric bag".
Such a good decision! It looks so pretty isn't it?

And Let's talk about our subject ; "Beautiful Stitches" book Giveaway Winner!

The winner is ; Neslihan . Congrats!



I would like to thank everyone for joining this giveaway and I am wishing you have an amazing day...

If you want to have this beautiful book, you can find it on amazon and here and Don't forget to look at Tuva Publishing website for a lot more charming and wonderful books...






24 yorum :

  1. Dünden beri sürekli bakıyorum sayfaya kazanacağım umuduyla :) neslihana tebrikler ☺

    İşleme torbada harika olmus.kutuları bitirdiğime göre belki ben de boyle bir torba yaparım ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. :) patates koymak mıııı ??? Ay kıyılmaz bu bez torbaya! Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Boyle güzel bir torbaya ne koymak yaraşır bilemedim valla. Ben de ilk defa bir heves çekilişe katılmıştım ama olmadı. Neyse sağlık olsun. Bu ay çok internetten çok alışveriş yaptım. Artık diğer ay bu güzel kitabı alma hakkımı kullanayım. Sevgiler :))

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş ellerınıze sağlık harıka kazanan arkadasıda tebrık ederim..

    YanıtlaSil
  4. Kazanan arkadaşı tebrik ediyorum,senden hediye gidiyor olması nasıl güzel nasıl özeldir kim bilir.Ve o bez çanta nasıl şirin nasıl titiz anlatamam.Hele rengi,hele fotoğraftaki kompozisyon beni mest etti.Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok güzel ve özel bir duygu. Teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Bez torba çok güzel olmuş :) Neslihan Hanım tebrikler güle güle kullanın kitabınızı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) severek kullanacağımdan emin olabilirsiniz.

      Sil
  6. O kadar çok sevindimki anlatamam. Aynı zamanda da gurur duydum. Teşekkür ediyorum :)

    YanıtlaSil
  7. kazanan arkadaşı tebrik ediyorum, çekilişi beklemeden kitabın siparişini vermem iyi olmuş, heyecanla gelmesini bekliyorum, kitaptan bizi haberdar ettiğin için teşekkürler Ayda, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Aynı heyecanla bekliyoruz..

      Sil
  8. Cok guzel gorunuyor takip etmeye basladim bloguma bekleri,

    YanıtlaSil
  9. Ya muhteşemmiş bu! :) Gerçekten çok ama çok sevdim! :)

    Ben de beklerim, sevgilerle... :)

    YanıtlaSil
  10. Babanın söylediğne çok güldüm hala da gülüyorum.Altından değerli el emeğine pataes koymak...

    YanıtlaSil
  11. Çok şirin olmuş ellerine sağlık. Babana ne güldüm ama. Patates koyma meselesine. .Takipteyim el işlerine bayılıyorum ben de .Güzel paylaşımlarda ve yorumlarda görüşmek dileğiyle

    YanıtlaSil
  12. Warm greetings from Montreal, Canada. Beautiful bag and stitches.

    YanıtlaSil
  13. Süper görünüyor!

    Bayıldım! :)

    Ben de beklerim... İyi günler! :)

    YanıtlaSil
  14. Uzun zaman oldu,bloğunu güncellemiyorsun.Her açtığımda hayal kırıklığı yaşıyorum.Lütfen geri dön.Seni çok beğeniyorum.Selam ve sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle oldu maalesef:(( Ben de çok üzülüyorum ama döneceğim inşallah en kısa zamanda.
      Kardeşim bir ameliyat geçirdi, ailem buradaydı, işlerim yoğundu, tam her şey yoluna girdi derken ikimiz de acayip grip olduk:(
      Umarım yakında tekrar görüşürüz, sağlıklı, mutlu bir şekilde:)

      Sil
  15. Size ve kardeşinize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Yakın zamanda görüşmek dileğiyle.İyi akşamlar.

    YanıtlaSil
  16. 17 Kasım, 17 Aralık, 17 Ocak ve neredeyse 17 Şubat!
    Çok geçmiş olsun ikinize de, şifalar olsun...
    Ama lütfen yani, çok uzamış bu mola, bari cumaları aldığımız hafta sonu kartları olsun nohutbacım ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...