Erken değil mi demeyin! - Romantic Homes December issue cover by me



Romantic Homes dergisinin Aralık sayısı için tam yaz sıcağının ortasında çekmiştim bu fotoğrafları kan ter içinde. O sıcak havalarda günlerce yılbaşı fotoğraflarına bakmıştım ilham almak için. Gece yatıyordum yatağa, elde telefon başlıyordum pinterestte gezinmeye.

Yok yok yok!!! Yapacak hiçbir şey bulamadım günlerce. İlk blog sahibi olduğumda ne gördüysem bir hışım yaptım tabii, sonra da böyle kala kaldım. Şimdi anca beni çok çok heyecanlandıracak birşeylerin olması gerekiyor harekete geçmem için. Çoşamıyorum kolay kolay…


Neyse günlerce gezdim bloglarda, pinterestte sonra aklıma bir iki fikir geldi. Hafta içi malzemeleri aldım oturdum Cuma akşamı yemekten sonra masanın başına bir onu yaptım bir bunu. Sonuçta planladıklarımdan çok farklı şeyler çıktı ortaya. Saat 4 e kadar sanırım 4 farklı DIY projesi yaptım.


Sabahta kalktım başladım fotoğraflamaya. Ancak iki projeyi tamamladım, sonra sıkıldım ayy yeter gerisini de seneye çekerim dedim bıraktım. Hah işte onlardan biriydi bu basit DIY projesi. Romantic Homes’un editörü de pek beğenmiş fotoğrafları demiş kapak yapalım.  


Bilsem böyle kapak yapacaklarını, birazcık uğraşırdım photoshopla falan. Gerçi hiç bilmiyorum photoshop, öğrenecek halim de yok ama denerdim birazcık: ( Sıcaktan don paça yaptığım için fotoğraf çekimini, bilgisayara yüklediğimde bir de ne göreyim bütün kaşıkların içinde benim bacaklar!!! Onları bile paint brush ile yok ettim: ) Çok acemice!



Dergi geçtiğimiz Salı günü satışa çıktı. (Satın almak isteyenler buraya ve buraya bakabilir). Daha önce de yazdığım gibi Amerika’da çoğu dergi hemen hemen bir ay öncesinden çıkıyor. Aralık sayısı, Ekim sonunda, Ocak, Aralıkta… Aslında iyi sanki.  Yani bir sonraki aya hazırlık için önceden ilham veriyor size. Ama tabi içeriği hazırlayanlar için birazcık garip. Mesela ben bu haftasonu Sevgililer Günü için fotoğraf çektim. Bitti o konu bende yani: )

İşte bu da böyle bir anım.. (Bağlayamadı!!! )

Bu arada tabağı da tanımışsınızdır. Evet Secdus’un en ama en çok sevdiğim tabağı. Bir de yıldızlısı var bunun onu da çok seviyorum. 


I had taken these photos for December issue of Romantic Homes Magazine on a sweltering and hot summer days.

It is really difficult to find enough Christmas inspirations while just thinking about swimming.
During a few weeks, every night, I was looking for some inspirations on Pinterest in the bed. I was very excited for every DIY projects the first years of my blog and you know, I have already made many of them:) But finally I found a few projects to try and you see, one of them is here.


This is also very easy project but I really loved it.
A couple weeks ago, I got an email from Devlin who is one of lovely editors of Romantic Homes Magazine and she gave me great news. One of the my photo will be cover !!! You can imagine how happy I am: )  I thought only one thing; I wish, I could use photoshop...

If you want to have this magazine you can order it here and here...

I hope you like it...

P.S. : Golden-point plate is from Secdus Shop. It is one of my favorites. 




22 yorum :

  1. Tebrikler,cok sevindim,proje basit ama foto cok güzel, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel gözüküyor , ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Yeni yıl diyince hep kırmızı gelir aklıma :) Yaldızlı yaldızlı pek bir iç açıcı olmuş bu güzel çalışmalar..Umarım çalışmalarının özgünlüğüne el uzatmaz kimseler :( Bağlayamama olayına da çok güldüm.Aslında hepimizin başına geliyor ama oraya yazman çok hoşuma gitti :))))
    Sevgiler... Demet

    YanıtlaSil
  4. Sade ve şık. Çok beğendim:)

    YanıtlaSil
  5. Ah şu fotoğrafların,enerjin emeğin hayran olunmayacak gibi değil.Öyle başarılısın ki gurur duyuyoruz hepimiz seninle.Çok öpüyorum çalışkan arı...

    YanıtlaSil
  6. Ahaha çok güldüm ya demek bacakları sildin:))))
    Şimdi bir kitap okuyorum, diyor ki ağustos güneşinde noel zamanı geçen bir hikaye yazmak ne kadar zor, o ayda nerede kar varsa oraya uçak bileti alıp gitmiş yazmak için:)
    Senin hikaye de ona benzemiş.
    Çok güzel olmuşlar, tabi fotoğrafların da:)
    Erken değil, olsun şimdiden başlamak lazım bu çalışmalara, daha bunun paket hazırlığı tebrik kartı dıy süresi var, hepsi zaman alıyor anca yetişiyor:)
    İlham için teşekkürler ve çokça öpücükler...

    YanıtlaSil
  7. Ne kadar emek vermişsin. Ellerine sağlIk. Masa dekorasyon ve suslemeleri bence çok zarif görünüyor. Abartılı şeyleri çok sevmiyorum. Fotoğraflarda insanın yansımasının çıkması da ayrı bir dert gerçekten. Bacakları hayal edince çok komik gerçekten :))...

    YanıtlaSil
  8. Ben seni çok seviyorum ! Bacakların kaşıkta ha ! Kocaman bir gülümseme yayıldı yüzüme -ki bu aralar ben bile gülemez oldum biliyor musun? -
    Romantik Homes'e bakıyorum hemen , okuma proğramımın listesinde var hem de güncel:)

    YanıtlaSil
  9. Ellerinize sağlık, çekim öncesi çok belli özenle dizayn edilerek yerleştirilmiş fotoğraf karelerine, tebrikler....

    YanıtlaSil
  10. yine öyle bakakaldım. muhteşem, hem fotoğraflar, hemde kapak olması. kutlarım . yani çok beğendim. walla harika...

    YanıtlaSil
  11. Pırıl pırıl..çok güzel

    YanıtlaSil
  12. Wuhuuu tebrik ederim Aydacim cok cok sevindim. Muhtesem karelerin herkese ilham oluyor.

    YanıtlaSil
  13. Bu fotoğraflar kapak olmayı hak edecek kadar güzel çünkü. Bacak olayına da çok güldüm :))
    Senin photoshop kullanmaya ihtiyacın yok ki, baksana nasıl güzel fotoğraflar! Tebrik ederim arkadaşım..

    YanıtlaSil
  14. Congratulations the photos are wonderful

    Bee happy x

    YanıtlaSil
  15. Good morning my dear. As always I have a smile when I see your photos & your projects. I'm so glad and proud that we've found each other since the beginning here.
    Keep it up with coming, your creativity and beauty. Success to you, always.

    YanıtlaSil
  16. Hep aynı şeyleri yazıyorum belki ama harikasın fotoğrafların hepsi o kadar profesyonel ki kapak olmayı fazlasıyla hak ediyor tebrik ediyorum hemde çooook.

    YanıtlaSil
  17. helal sana helal.. kapak da oldun:) çalmasınlar gene şimdi bunu.. senden çok ben dert ettim... haksızlık beni deli ediyor sanırım unutamıyorum

    YanıtlaSil
  18. Projenin kapak fotoğrafı olması ne gurur verici :) Altın yaldız detayına bayıldığım için çok sevdim her bir fotoğrafı... Ve o kaşıklarda çıkan siluetler , ahhh hepimiz ondan muzdaribiz sanırım :)

    YanıtlaSil
  19. Ayda Hanım proje ve fotoğraflar her zamanki gibi harika. Yazınız da öyle çok severek okuyorum, alemsiniz gülümseyerek okudum :))
    Çok sevgiler.

    YanıtlaSil
  20. Congratulations Ayda! These are gorgeous!

    YanıtlaSil
  21. Bayıldımmmm her bir karesine ne kadar enerji dolu bir proje ve fotoğrafların hepsi çok güzel,hayran kalmamak mümkünmü ,Tebrikler Sevgili Ayda.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...