İki Arada Bir Derede!




Bu gün için başka bir post hazırlamaktı planım ama iş yerine adımımı atar atmaz öyle beklenmedik  bir koşuşturma içinde buldum ki kendimi anlatamam. Taa yazki bir ihaleyle ilgili sorular, cevaplar, zamana karşı yarışmalar, amanın bir telaşe, bir gerginlik, bir stres sormayın gitsin.


Şu anda benim tarafımdan yapılacak işleri hallettim yurtdışından cevap bekliyorum. İşte tam da bu anı seviyorum ben;  görevini yapmış olmanın verdiği huzur, ama onca stresin yarattığı bir saftarozluk, boş boş etrafa bakınma, kolunu kıpırdatamama hali…

Beklediğim cevap gelene kadar, geçtiğimiz haftasonundan bir iki kare fotoğrafla  bir uğrayayım buralara dedim anlayacağınız. Cuma günü  her zamanki rutin kontroller sonucundaki kan tahlillerim elimde ve değerlerin bir çoğu yıldızlı olunca Cuma çiçeği alma olayını birazcık abarttım sanırım.  Eve bir kucak dolusu çiçek ile geldim. Cumartesi günü de hangibirini fotoğraflayacağımı şaşırdım ve yorgunluktan ters düştüm. Pazar günü ise yerimden bir tek kek yapmak için kalktım diyebilirim: ) Tüm günüm işte şu gördüğünüz koltukta kah dergi okuyarak, kah uyuklayarak, kah film izleyerek geçti. Yine olsa da yine yapsam…




Actually, I was planning to share with you another post but I did not have enough time to prepare it. Since I have came to office, began an unexpected rush regarding to a tender which submitted in summer. It was stressful and against time.

Now, I did my duty ( I like this feeling) and waiting their response. So I have a short time to spend time in here with my images from the last weekend.

I bought armful of flowers last Friday. After my rutin doctor control I saw that my some blood values were not good and I thougt that I deserved that lovely flowers: )

I took photos of that flowers all day Saturday, from morning until evening. On Sunday, I got up only to make cakes from the seat which you see. It was so relaxing to read magazine, watch film and a short nap.

I need same activities now: )








22 yorum :

  1. işte bu kadar şık yaşanır,yumuşacık renklerle yumuşacık yazı

    YanıtlaSil
  2. Sessiz sessiz misafir oluyorum sayfanıza bir süredir. Yaptıklarınız çok güzel ama ben daha çok yazdıklarınızla ilgileniyorum. Benim de iki tane güzelim var. Hep onların büyümüş hallerini düşünüyorum sizin satırlarınızda. Neşenize, geçmişi sevgiyle hatırlayışınıza her olaydan mutluluk çıkarışınıza çok özeniyorum. Benim de Güzellerim, ileride bir gün hatıralarımız diyerek nasıl hatırlayacaklar bu zamanları, hep merak ediyorum. Şimdi ben yazıyorum, resimliyorum ama hepsi benim gözümle, benim gönlümce yansıyor sayfamıza. Onların aklında kalanları daha çok merak ediyorum. Sevgilerimle…

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çokça düşünüyorum bu konuda! Benim hiç olmadı geçmişle bir alıp veremediğim, kızdığım, küstüğüm, tüh dediğim.. Anlıktı hepsi oldu bitti geçti. Güzel olanları hatırlıyorum hep, kötü anıları kışkışlıyorum, iyileri güzelleri anlatıkça da kötüler unutulup gidiyor, değerini yitiriyor.
      Kötü anlatıp dillendirmememek gerek:)
      Umarım senin güzeller de hep mutlu hatırlarlar geçmişlerini, onlar anlatır sen dinlersin,dinledikçe de mest olursun.
      Hah işte ben de bunu hiç bilemiyeceğim:)
      Benden de sevgiler...
      Öpüyorum üçünüzü de:)

      Sil
  3. Ne güzellll bir koltuk, çiçek, yastık, vazo...Tarzınızı çok ama çok beğeniyorum-hem yazı hem de dekorasyon-

    YanıtlaSil
  4. En güzeli bu zaten buz gibi soğuk günlerde.Bir koltuk bir battaniye bir kitap olmadı bir film.ama o da sıcak gülümseten bir şey olmalı.Yanın da sıcak bir çay kokusu evi sarmış bir kek ohhh daha ne olsun.keyfin daim olsun Aydacım.

    YanıtlaSil
  5. Cicke fotograflarini tahmin edebiliyorum ammma ben o yailan KEK´in fotgraflarini görmek icin sabirsizlaniyorum... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keki yapıp yiyene kadar hava karardı, zaten öyle canım istemişki, fırından çıakr çıkmaz yedim mideme oturdu:)
      Yeni bir tarif de değil, hep aynı kek yapıyorum ben kısa zamanda, az malzemeyle en az kalorili:))

      http://cafenohut.blogspot.com/2011/08/bir-muffin-bin-poz.html

      Sil
  6. Your pictures of home look like they were cut from the most peaceful fairy tale ever! I like the way the soft white petals echo the soft fluffy texture of the neutral blanket on the sofa.... A pleasure to look at! And I hope you are and will be always in good health :)

    YanıtlaSil
  7. fotoğraflar çok güzel. Fotoğraf makinenizin modeli nedir :)

    YanıtlaSil
  8. Sayfan her zamanki gibi içimi açtı, doya doya baktım, bayıldım:)

    YanıtlaSil
  9. o koltuk,o battaniye...
    bu havalarda öylesine davetkar ki...
    olsa ben de bu keyfi yapardım:)))

    YanıtlaSil
  10. çok huzurlu fotoğrafların

    YanıtlaSil
  11. Çiçekler harika... Ne ola ki türü?
    (Çiçeklere harika demiş olmam, yazı ve fotoğraflar için de bu kelimeyi telaffuz etmeyeceğim anlamına gelmiyor pek tabi:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...