Rap Rap Raptiye...





Şu desenli bantlar olmadan önce ne yapıyordum acaba???  Şimdi elimden düşmüyorlar, meğersem hayatımın en büyük eksikliklerinden biriymiş onlar, meğersem her şey yarımmış…

Bir görseniz hiç olmadık yerlere bile yapıştırıyorum bu bantları, geçenlerde kardeşim parmağını yaktı, sargı bezinin üstüne kıyafetine uygun bant yapıştırdım: )
 


Bence son yılların en sevilesi, en harika, en faydalı buluşlarından biri bu bantlar, o kadar da tatlılar ki yemede yanında yat, kullanma bak…

Neyse işte geçenlerde de elimdeki raptiyeleri kapladım onlarla. Minik minik uğraştım, kapladıkça çoştum, çoştukça yapıştırdım. Ama nasıl şirinler şunlara baksanıza. Gerçi şu sarışın kız hepsinden şirin ve güzel ama her neyse…

Seviyorum panoları, panolara o dönem kanımı kaynatan, hoşuma giden şeyleri iliştirmeyi. O yüzden herhalde pinteresti bu denli çok sevdim ben. Hipnoz olmuş gibiyim pinteresti açtığımda, işim gücüm olmasa, kolum ağrımasa, uykum gelmese öyle günlerce bakabilirim, oradan oraya zıplaya zıplaya yığınla site gezip mest olabilirim.
 


Neyse merak edenler için de yazayım bu bantları nerelerden buluyorum diye; şu fotoğraflarda gördüklerinizi Tchibo’dan aldım, hala var mı bilmiyorum ama. Desenli kağıt gibi bunlar da o zaman da yazmıştım, ilginiz neyin üzerinde fazlaysa, aklınız neredeyse mutlaka onlar çıkıyor karşınıza, bir dönem taktım bu bantlara ve her gördüğüm yerde aldım. Amsterdam’a gittiğimde aldım, Londra’dan arkadaşım getirdi, D&R’a her uğradığımda elim onlara gitti, ETSY zaten bu bantlar için bir cennet, sonra ibeking ve tapestampit var, gerçi şu anda gittigidiyor’daki dükkanları kapalı ama bence instegramdan takipe alın her ikisini de. Yani isteyince buluyor insan sadece etrafa birazcık daha dikkatli bakmak gerekiyor o kadar…

Ve son olarak bloğun yeni hali ile ilgili yaptığınız harika yorumlar için de çok çok teşekkürler, yüreciğime su serptiniz, kalsın biraz böyle bakalım…

 





I wonder what I was doing before these patterned tapes???  It was one of the biggest shortcomings in my life : )

I am using them everywhere. Recently, my little sister injured her finger and I pasted washi tape on her finger bandage with the appropriate her outfit.

It is difficult to find a wide variety of washi tape in Turkey. Only there are a few way,

ETSY is the most important resource. But if you don't know English you should find them local shops... I gave a few advise for my Turkish followers.

Anyway, I wrapped a few staples with washi tape last weekend. How cute they are,  aren't they?  This blonde girl is also so beautiful.... but anyway ...

I love the boards... I like to pin some things on the board. I guess, that's why I liked pinterest so much.

And I really thank you for your nice comments for my blog's new view. They were so encouraging...



 
 
 
 
 
 

 

28 yorum :

  1. Ben de bu aralar bu bantlara taktım, şişeleri bantlayıp duruyorum :)
    Bloğunuzun yeni hali gerçekten muhteşem, çok iç acıcı, fotoğraflarınız gibi :)
    Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu bantlar takılınmayacak gibi değil ki, bir yandan da kıyamıyorum kullanmaya hiç bitmesinler istiyorum:)

      Sil
  2. yapışkan bantlardan ben de aldım.kullanmak için tchibo'dan bir sipariş daha verdim,güzel bir şey çıkarsa ortaya tekrar yazarım :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Tchibonunkiler harika, ilk başta insan kullanmaya kıyamıyor ama sonra bakıyor ki heryerde kullanılabilir... bu sefer de elinden düşmüyor.

      Sil
    2. bugün almaya pek cesaret edemediğim keçelerden aldım.elişi yapmak için oldukça fazla malzemem var.hafta sonları yeğenleri çalıştırıp stokları eriteyim :)
      malatya'da tchibo mağazası olsa başka neler alırdım bilemiyorum :)

      Sil
  3. NE KADAR HUZUR VERİCİ SAYFA
    BENDE MÜPTELASIYIM BU TARZ ŞEYLERİN
    HAYIRLI GECELER

    YanıtlaSil
  4. Kardesinin parmagi geldi gozumun onune guldum az biraz :)))))

    Sahanesin vesselam

    YanıtlaSil
  5. raptiye bantlamak süpeeeeeeeeerr sevdim bunu :)
    harikasın
    iyi haftasonlarııııııııııı :)

    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  6. yaa valla ne yapacağız böyle bilmiyorum. Pinterest, instagram, etsy, bloglar beni benden alıyor. Dediğin gibi devamlı bakma halindeyim bende. Güzel şeylere bayılıyorum. Hepsine sahip olmak istiyorum. Sonra "dur diyorum" kendime "dünyadaki bütün güzelliklere sahip olamazsın. Ama izlemede kal, aman geri kalma hiç bir şeyden" o yüzden işe gelir gelmez bilgisayarda hepsi açılıyor, gün için de defalarca bakılıyor. evde de telefon elden düşmüyor. Ay çenem düştü. Hadi görüşürüz Aydacım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı kafadayız zaten biz, tahmin edebiliyorum senin de halini:))

      Sil
  7. Kıyafete uygun "yara" bandı işine bayıldım :)
    Ferah burası ferah. Ohh misss :)

    YanıtlaSil
  8. Bu bantları gördükçe bloglarda ne yapılır ki diye bakıp duruyordum ama pek genişmiş kullanım alanları, yapılır vallahi ama en çok da kıyafete uygun olarak yaraların-yanıkların sargı bezlerini tutturmaya kullanılır galiba :))
    O raptiyeleri de öyle satılıyo sandın ilkin, o kadar düzgünce kaplamışsın yani :) Ellerine sağlık...
    Mutlu hafta sonları...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o kadar çok amaç için kullanabilirsin ki, bir kere iz bırakmıyor ve kolay çıkıyor o nedenle harikalar..

      Sil
  9. Süper sabırlı olduğun bir günde yapılmış galiba bunlar, öyle minnak minnak:)) Çok şekerler ama..Bu arada izninle o güzel başlık ile ilgili bir şey söylemek istiyorum..Handmade food yerine homemade food daha doğru gibi geldi bana..Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer yapmayı kafaya koyduysam seviyorum böyle ince uğraştıran işleri, sıkılsam da bırakamıyorum, inatçıyım yani:))
      Bu arada handmade ile food arasında virgül var ama sanırım gözükmüyor yazının karakterinden.
      iç dekorasyon, elişi, yemek, fotoğraf... gibi yazmak istedim aslında. Ama haklısın food'u photography'den sonraya alırsam bu yanlış anlaşılma da ortadan kalkar.

      Sil
  10. Absolutely wonderful photos, so bright and fresh. Greetings from Poland.

    YanıtlaSil
  11. Bayıldım ya hu ! Hiç aklıma gelmemişti bu şekilde kullanmak :) Harika.

    YanıtlaSil
  12. Sayfanız çok hoş.Ben de yeni katıldım.Sitem www.40yama.com ziyaret edip düşüncelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.




    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...