Sew Illustrated Blog Tur / Sew Illustrated Blog Tour / GIVEAWAY



Daha önce size Minki’den bahsetmiştim. Hani bana kendi elleriyle yaptığı harika hediyeleri göndermişti. Türkiye’den de bir çok takipçisi var zaten, yani çoğunuz tanıyorsunuzdur Minki’yi, eğer tanımıyorsanız da şimdi hemen bir göz atın yaptıklarına. Öyle yetenekli, öyle zevkli ki her gün paylaşımlarıyla beni kendine daha da fazla hayran bırakmayı başarıyor.


Daha sonra Minki sayesinde Kristin ile tanıştım instagramda. İkisinin bir ekip olarak kitap hazırlığında olduğunu öğrendiğim andan beri de heyecanla bekliyordum sonucu. Blog turu için davet alınca da hiç düşünmeden kabul ettim haliyle: ).



Şimdi size biracık sevgili Minki Kim ve Kristin Esser’in birlikte hazırladığı ve C&T yayınevinden çıkarttıkları bu harika kitaptan bahsedeceğim; Sew Illustrated: birbirinden şirin tam 16 adet Zakka projesinden oluşuyor. Kullanılan teknik “Sewing Illustration” olarak geçiyor, dikiş makinesi ile resim çizmek gibi bir şey… Minicik minicik kumaş parçalarıyla, sabırla ve muhteşem bir hayal gücüyle öyle güzel şeyler ortaya çıkartmışlar ki,  zamanım ve birazcık daha profesyonel bir dikiş makinem olsa projelerin hepsini yapabilirim, yani yapmaya çalışırım, çünkü bazıları beni birazcık aşıyor.



Minki’nin yaptıklarını ilk gördüğümde, gözlerime inanamamıştım, bu nasıl bir yetenek ve sabır işi, hayatta yapamam dedim. Ama kitap öyle güzel hazırlanmış ki, detaylı anlatımı, fotoğrafları ile ilk kez bu tekniği deneyen beni cesaretlendirmeye yetti de arttı bile… İlk projeyi tamamladıktan sonra sıcak mıcak demeden diğerlerini de yapıverdim bir gecede… ( Tamam o gece neredeyse 3 de falan yattım )

Gerçi şu evli kumaş zarfı yaparken evlerin bacalarını yapmayı unutmuşum ama olsun, ilk deneme için ben sevdim, umarım siz de sevmişsinizdir.



Benim kullandığım dikiş makinesi Singer’in en basit makinelerinden biri. O nedenle makine ile çizim yaparken epey zorlandım. Bunu da Minki’nin sitesindeki şu videoya bakınca anladım. İki elinle birden kumaşı döndürebiliyor. Benim tek el makinenin ayağını kaldırıp indirdiği için her defasında durmak zorunda kaldım, o nedenle seçtiğim projelerin çok fazla kıvrımlı olmamasına çalıştım. Hele bir şöyle birazcık daha profesyonel bir makine alayım çok daha zevkle dikeceğim buna eminim…

Eğer siz de bu kitaba sahip olmak isterseniz bir kaç seçeneğiniz var; Amazon, C&T’nin kendi sitesi, Barnes&Noble…  Yurt dışından alınan kitaplarda kargo ücreti fazla olduğu için ben son zamanlarda e-book olarak almayı tercih ediyorum, yapmak istediğim projenin sayfalarını çıktı alıyorum oluyor bitiyor. Tabi ki kucağına alıp sevmek çok daha güzel ama bu tarz, sonunda ürün çıkan kitaplarda kitabı öpemezseniz de yaptıklarınızı öpüyorsunuz: )


Blog turundaki birbirinden yetenekli tüm katılımcıların listesi aşağıda. Benden öncekilere bir uğrayın, öyle hoş şeyler yapmışlar ki, beğeneceğinize eminim… Gerçi hepsine uğrayın, birazcık kafamız dağılsın…

İnstagramdaki hashtagler ise ; #sewillustratedblogtour , #sewillustrated ve #sewingillustration 

15 Ağustos :      C&T Publications
16 Ağustos :      Amy  nanaCompany
17 Ağustos :      Wynn  zakkaArt
18 Ağustos :      Sedef  Down Grapevine Lane (me!)
19 Ağustos :      Lisa  A Spoonful of Sugar
20 Ağustos :      Amy  chick chick sewing
21 Ağustos :      Stacy Stacy Olson
22 Ağustos :      Debbie happy little cottage
24 Ağustos :      Faith  Sarana Ave
25 Ağustos :      Ayda cafenohut ( Bu ben oluyorum! )
26 Ağustos :      Melissa Oh, how sweet
27 Ağustos :      Jemima  Tied with a Ribbon
28 Ağustos :      Veronica Vivid Felicity
29 Ağustos :      Sharon  Lilabelle Lane Creations
30 Ağustos :      Nadra  ellis & higgs
31 Ağustos :      Kristyne  pretty by hand
1 Eylül :            Elnora Instagram
2 Eylül :            Jennie Clover and Violet


Son olarak tekrar teşekkür etmek istiyorum Minki ve Kristin’e, beni harika bir dünya ile tanıştırdılar, şimdi daha bir hevesliyim yeni bir makine almak ve dikiş dikmek için…

ÇEKİLİŞ :

Eğer bu harika kitap benim olsun diyorsanız, kitabın yayıncısı C&T Publishing size bir şans veriyor. Yapmanız gereken sadece aşağıya bir yorum bırakmak. Türkiye'den katılacak olanlara kitabın eBook versiyonu hediye edilecek. Kazananı da 5 Eylül'de öğreneceğiz.

Bol Şanslar....




  
I am sure that most of you already know sweet Minki. I had previously shared here the wonderful gifts which sent by her to me and I had written my thoughts about her in there. I love so much  her style and personality... She is so talented that I admire her much more every passing day.

Through Minki I also got to meet dear Kristin. She is also so kind and sweet. Both have been a great duo.



So welcome to my stop on the Sew Illustrated Blog Tour!  You can guess, how I am excited to be a part of this wonderful book's blog tour!

Yes I am mentioning an amazing book which is called "Sew Illustrated"  by the talented duo Minki Kim and Kristin Esser for C&T Publishing.


SewIllustrated: 35 Charming Fabric & Thread Designs: 16 Zakka Projects is filled with many sweetly designed projects, useful techniques and tips and step by step instructions along with photos. It teachs us, how to turn drawings into useful and adorable sewing projects.

So many inspiring designs, clear and comprehensible wording...

The technique used "Sewing Illustration" is called, something like drawing with a sewing machine... When I first saw the works of Minki, I could not believe my eyes.  I had thought she was crazy, but when I realized what she was creating, I was blown away!

I mean, you can make out great things with the tiny tiny pieces of fabric and a little bit patience: )


I have been never tried this technique before. At first, I must confess that, I was a little scared. I have a very simple sewing machine and it was a little bit difficult to make drawing. Because of that I chose less detailed projects. ( And I have just realized that, I had forgotten to make the chimneys of a few houses : ( )  But after completing the first project, I could not resist for the others...

Now I want to get a more professional sewing machine and make all projects from this gorgeous book... (I know, I have to work a lot for all projects: ) )


If you’d like to see what everyone on the tour is making, be sure to check out the hashtags #sewillustratedblogtour , #sewillustrated and #sewingillustration on Instagram, and follow along with the rest of the bloggers! See below for the schedule.

August 16 :       Amy at nanaCompany
August 17 :       Wynn at zakkaArt
August 18 :       Sedef at Down Grapevine Lane 
August 19 :       Lisa at A Spoonful of Sugar
August 20 :       Amy at chick chick sewing
August 21 :       Stacy at Stacy Olson
August 22 :       Debbie happy little cottage
August 24 :       Faith at Sarana Ave
August 25 :       Ayda at  cafenohut (This is me!)
August 26 :       Melissa at Oh, how sweet
August 27 :       Jemima at Tied with a Ribbon
August 28 :       Veronica at Vivid Felicity
August 29 :       Sharon at Lilabelle Lane Creations
August 30 :       Nadra at ellis & higgs
August 31 :       Kristyne at pretty by hand
September 1 :   Elnora on Instagram
September 2 :   Jennie at Clover and Violet
September 3 :   Auribuzz

You can have a lot of ways this wonderful book like Amazon, C&T Publishing , Barnes&Noble


And I would like to  a huge thank you again dear Minki and Kristin for inviting me for this amazing blog tour! I am waiting for second : )


GIVEAWAY

Would you like to win a copy of this book? C & T Publishing is generously giving away a copy of Sew Illustrated. All you have to do to enter is leave a comment on this post.  A winner will be chosen and announced on September 5th. A USA winner will receive a hard copy of the book and an international winner will receive an eBook. The winner will be notified by email from me. 
Good luck!

117 yorum :

  1. harikasin! zevklisin, özenlisin, marifetlisin. emeklerine saglik. hemen bloglarina girip kaybedeyim kendimi:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok ama çook teşekkür ederim... Nasıl mutlu ettin beni bilemezsin...

      Sil
  2. Bunlara aşık olunabiliyor mu...Ya nasıl güzel işler bunlar tam bir sabır işi ve sen yine üstesinden gelmekle kalmayıp işi konuşturmuşsun Ayda.Hele o bacasını unuttuğun:) ev ve kalemli şekerli olan işten gözümü alamadım.Bak kumaşların şirinliğini saymıyorum bile o başlı başına bir zevk işte.Beni bu işlerden soğutan yıldıran okul hayatıma teşekkürlerimi iletiyor ve bitiriyorum.Sevgiler kucak dolusu hemşire.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Minik minik işleri seviyorum ama alet işler el övünür lafı çok doğru, elinin altında o işi yapabileceğin ekipmanlar olmayınca sabır da pek işe yaramıyor:))
      Bu arada Ev'li kılıf ilk yaptığım projeydi, sonra kalemliği yaptım. Kalemlikte ikirciklendim biraz, bir proje daha yapayım dedim. Fİncanları gözüme kestirdim, bu seferde tek başına olmaz bu dedim makaronları da yaptım:)) gerildim tabi sıcaktan. Anlayacağın ben de kendi kendimi yıldırmazsam iyidir:)
      Öpüyorum bol bol...

      Sil
  3. ay canım Aydam bunlar çok çok çok güzel olmuş. O kadar çok sevdim ki onları, buradan öptüm desem yeridir. bacasız ama ben en çok o ev siluleti olan ipad kılıfına bayıldım. Sende benim yerime öp onu ;)

    Yine yine kendine kayran bıraktın beni, sımsıkı sarıldım sana.
    Kocaman Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seve seve öperim Özlem:)) Çok teşekkür ederim bu güzel kelimelerin için:)

      Sil
  4. Yaa ne güzel şeyler yapmışsın yine, en çok da o evlere bayıldım, bacasız daha mı güzel olmuşlar sanki :)
    Sahi sen neden hala elektronik dikiş makinası almıyorsun?
    Artık sesleri de çıkmıyor, sorun da olmaz yani, neler neler yaparsın onunla ah..
    Gel bizim atelyeye bir deneme dikişleri yap, kucağına alır bırakmazsın o makinaları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne alayım önersene?? Siz hangi marka kullanıyorsunuz?
      Bakıyorum bakıyorum anlamıyorum:( bazıları uzay mekiği gibi, halim yok keşfetmeye..
      Ama şöyle orta halli bir şey olsa süper olur:)
      Tabi en iyisi gelip sizin orada test etmek ama işte bir türlü olamıyor bu ve ben de sinir oluyorum...

      Sil
  5. lovely projects. beautiful. thanks for sharing

    YanıtlaSil
  6. Hello dear Ayda! I'm in love with your wok!
    I simply adore the case for Ipad! I will try to do it!
    Lovely greetings from Brazil! 😘💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hi Ines, thank you so much for your kind words and I am sure that you will make much more beautiful it then mine:)
      lots of love...

      Sil
  7. Ayda tek kelimeyle bayıldım, sen nasıl bir başkasından feyz alıyorsun, ben de senin yaptıklarını hayranlıkla takip ediyorum bilesin, yetenek fışkırıyor bence senden :)

    YanıtlaSil
  8. What beautiful projects! You are already a pro! Thank for sharing your wonderful talent with us! FYI- Until very recently Minki had a very simple sewing machine and created all kinds of wonderful sewing illustrations--but don't let me stop you if you want an upgrade 😄

    YanıtlaSil
  9. I love the projects that you shared with us. Thank you for sharing your wonderful talent with us.

    YanıtlaSil
  10. Bayıldım! Yaptığın işler öyle güzel ki.. Keşke zamanın olsa daha çok yapsan:) Benim bir dikiş makinam yok :( Ama alınca mutlaka bu işlere bulaşacağım. Şimdilik sadece etamin ve kurdele nakışı :) Sevgiler..

    YanıtlaSil
  11. enfes ve ötesi daha ne denilebilir ki...

    YanıtlaSil
  12. You definitely need a new machine! At least this is a good excuse to get one!
    Your project is so nice!

    YanıtlaSil
  13. Very cute!! I would love this book!!

    YanıtlaSil
  14. Wonderful projects and I love the tablet case with the buildings. The placemats are so neat and I love the hand stitching you did along the edge.

    YanıtlaSil
  15. Your creations are so pretty. I would love to win this book.
    But just in case, I have it on my Amazon wish list :-)
    You made some nice photos of your sweet projects. I love them all!!
    YOu do not need a professional sewing machine.
    I have many old Singer machines and they are the best!
    See if you can find a good mechanical machine. Nothing fancy
    I have a Featherweight, a Singer 316G, a Singer 301A. all old :-P

    YanıtlaSil
  16. When I first starting reading this post, I was sad to think I couldn't read your thoughts about making these projects! I kept looking and enjoying the photos, then saw that you had translated everything! Thank you! I am amazed (and encouraged) that you made these projects on your basic sewing machine. I cant' wait to give a few a go myself!

    YanıtlaSil
  17. What a great book. Thanks for the chance to win. Your projects are so sweet.

    YanıtlaSil
  18. Bloglarda dolaşmaya dolaşmaya yorum bile yazamıyorum artık. .Ne kötü birsey..Hani çocukluğunu özler ya insan öyle birşey oldu şimdi bana.����..Emoji gülüyor ve opucuk atıyor. .

    YanıtlaSil
  19. Thank you very much for sharing your talents. You create beautiful things!

    YanıtlaSil
  20. Elimde az biraz dikiş yeteneği ve bir de annemin ayaklı singer makinesi var. Uzun zamandır damla bir köşede duruyor. Şu hesabı az önce keşfettim ve sabah olsa da gidip dikiş diksem diyorum. Öyle bir heves öyle bir aşk verdi işleriniz bana. Sizinkiler kadar güzel olur mu bilmem ama bunun kıyısından geçse bana yeter. Hepsi birbirinden mükemmel ve ellerinize sağlık��������

    YanıtlaSil
  21. katılıyorum,beceremesem bile sırf senin sihirli aklın bu işte olduğundan...harika yine masal diyarındayayım..iyi ki varsın

    YanıtlaSil
  22. Yine harika şeyler çıkarmışsın ortaya ���� bana çıksın bu sefer yaaa

    YanıtlaSil
  23. Hepsi harika ������ ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  24. İnşallah benim olur 😊

    YanıtlaSil
  25. Nasıl icim açıldı nasıl sevdim anlatamam. Sanırım aşk yaşadım ben bunlarla ��

    YanıtlaSil
  26. Beautiful I love it! Very inspiring

    YanıtlaSil
  27. Minki' nin çalışmaları guzel ama senin renk secimlerine ve özenli calismalarina bayiliyorum... Evli kumaş zarftan harika ipad kilifi olur :)) eline saglik...

    YanıtlaSil
  28. Cute projects! I really like the pouch with the buildings.

    YanıtlaSil
  29. Cok guzel teknik! Kesinlikle tum el isi sevenler denemeli 😊

    YanıtlaSil
  30. Yaptığınız herşeye bayiliyorum. Hepsini yapasim geliyor. Bazilarini yapiyorum bazilari erteleniyor. Iyi ki varsiniz..

    YanıtlaSil
  31. yaptığınız çalışmalar bile ilham verici oldu bir şeyler için. belki kitaptaki çalışmaları da görme imkanı bulur ve düşlediklerimi gerçeğe dönüştürebilirim. :)

    kolaylıklar diliyorum.

    YanıtlaSil
  32. Tek kelimeyle bayıldım hepsine!

    YanıtlaSil
  33. Wonderful - loved your blog! Your photos are delightful!

    YanıtlaSil
  34. Hepsi harika olmuş,elinize sağlık❤❤

    YanıtlaSil
  35. Harika ������ kristinin buyuk hayranyrm ���� kitaba bende talibim ����

    YanıtlaSil
  36. I love the pencil case! I want to make one too!

    YanıtlaSil
  37. Lovely projects!! I love your houses even without the chimneys:)

    YanıtlaSil
  38. How nice! This book looks great too.

    YanıtlaSil
  39. Kitaplarin biri benim olsun. Ilham veren herseye bayiliyorum....

    YanıtlaSil
  40. Kucağıma alıp sevmek istiyorum �� Tabletten olsun çıktısı olsun ne olursa olsun �� Yaptıklarına bayıldım Aydacım özellikle evli olanlar ����

    YanıtlaSil
  41. Cok çok guzeller... Elinize emeğinize sağlık. ..

    YanıtlaSil
  42. Ayy bayıldımmm!! Şans bana güler mi ki acaba? :)

    YanıtlaSil
  43. Beautiful use of Liberty fabric x

    YanıtlaSil
  44. Öyle güzel şeyler yapıyorsunuz ki ellerinize sağlık. Severek takipteyim ❤️

    YanıtlaSil
  45. Keşke benim olsaaaa ��❤

    YanıtlaSil
  46. uzun zamandır bu tarz dikişler benim de ilgilmi çekiyor.detaylı ve güzel anlatımlı kitap da varsa hemen denemeliyim o zaman...Fotoğraflar ve yaptıkların her zamanki gibi HARİKA! ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  47. Beautiful projects and material! Thank you for sharing your projects.

    YanıtlaSil
  48. Yaptıklarıniz çok sevimli ve siz ilham kaynağısınız 19 yaşındayım ve sizin sayenizde çok şey kattım kendime dikiş sayenizde daha poncik bi iş �� evler aşırı sevimli 💙

    YanıtlaSil
  49. Your sewing is lovely! I'm looking forward to trying some of the projects in this delightful book.

    YanıtlaSil
  50. I love all your makes!! At first all I could do was just look at your gorgeous pictures because I couldn't read a word!! So it was a good thing, no distractions from the art! And as I scrolled down to the English section I could just focus on reading. Awesome I say! If you hadn't mentioned it I would never have thought to think that the houses were missing chimneys! They look great without! 😍

    YanıtlaSil
  51. I love all your projects. It's hard to believe you did all your thread sketching with an older, challenging machine. Great job:)

    YanıtlaSil
  52. Aydaaaa! Yakın zamana kadar dikişi sadece kopan düğmesini dikmekle sınırlı olan ben bile seninle tanıştıktan sonra elimden dikişi nakışı düşüremez oldum. Ne denersen ben de varım. Harikasın!

    YanıtlaSil
  53. Merhaba Ayda hanim. Yaptıklarınız ilk denemeye rağmen harika olmus. Zeriano yu hayranlikla takip ediyordum fakat mutlaka Minki yi de takip edecegim.Ben de yapmak istiyorum ama henüz cesaret edemedim:))Cok isterim benim olsun bu kitap..sevgiler...

    YanıtlaSil
  54. Çok güzeller. Keşke benim olsa :)

    YanıtlaSil
  55. Şahane olmuşlar,insan bakmalara doyamıyor..

    YanıtlaSil
  56. Ellerinize sağlık. Bayıldım :)

    YanıtlaSil
  57. Yaptıklarınız harika olmuş. Ben de çok hevesleniyorum bu işlere, kitap benim olursa çok sevinirim. Kolaylıklar dilerim size.

    YanıtlaSil
  58. Bayıldım harikasınız tebriklerrrr

    YanıtlaSil
  59. Çok uzun zamandır bloglara yorum yapmıyordum. Ama o kadar güzel ki hepsi kendimi alamadım. Ellerininize sağlık.

    YanıtlaSil
  60. Aydacığım o kadar yeteneklisin ki her gün sana olan hayranlığım katlanarak artıyor. Seni takipçilerine kıyasla biraz daha fazla tanıyorum , yalnızca yeteneğine değil mütevazi kişiliğine , üretkenliğine , enerjine her bir şeyine hayranım. İyi ki seni tanımışım, bak bir de beni böyle güzel ve yetenekli insanların keyifli bloglarıyla tanıştırdın , çok teşekkür ederim 💖
    Ha bir de bloglara dönsek ya artık, çok özledim o eski , o güzel ve keyifli günlerimizi 😔

    YanıtlaSil
  61. Yaratıcı fikirlerinize ve ortaya çıkan ürünlere bayılıyorum. Tam ilhamlık :)

    YanıtlaSil
  62. Hepsine bayıldım. her geçen gün kendini daha da geliştiriyorsun. Sık sık bloga girip bakıyorum birşeyler yapmışmısın diye. İnstagram yeterli olmuyor buraya daha sık yaz lütfen.

    YanıtlaSil
  63. Cute projects :) Thanks for sharing!!

    YanıtlaSil
  64. Cook tatlı hepsii ellerinize saglik

    YanıtlaSil
  65. Sweet and lovely projects!

    YanıtlaSil
  66. Such beautiful creations. Made me think seriously I need one of those professional sewing machines to make these tempting drawings. Thank you for the opportunities!

    YanıtlaSil
  67. Darling projects! Looking forward to seeing the book.

    YanıtlaSil
  68. What gorgeous stitching!!

    YanıtlaSil
  69. I love everything!!!! I would make every project in this book!!!

    YanıtlaSil
  70. I really like the placemats. Very nice.

    YanıtlaSil
  71. I would love to win this book! Your makes look all great, as always!

    YanıtlaSil
  72. o kalemlige nasil hayran kaldim belli degil :)

    YanıtlaSil
  73. Your projects are very beautiful - love your use of Liberty fabric.
    annamariehlustik@googlemail.com

    YanıtlaSil
  74. Wonderful projects
    and they look so fun!
    Carla from Utah

    YanıtlaSil
  75. Bloğunuz da, çekiliş de çok güzel... A spoonful of sugar sitesindeki linkle sitenize geldim ve bir süre kalacağım gibi görünüyor :))

    YanıtlaSil
  76. Hope your staying safe, and your creations are beautiful!

    YanıtlaSil
  77. Ayda ben buraya ne zaman girsem kayboluyorum, ne kadar güzeller!!! Çok özenlisin ve zevklisin. Senin ekipler de bi harika, şimdi linklerden linklere konmaya gidiyorum izninle.

    YanıtlaSil
  78. dikişe öyle meraklıyım ki bu zamana dek iş hayatı nedeniyle bir kursa katılamadım şimdi 20 aylık kızım dolayısıyla evdeyim bu kış ne olursa olsun kızımı da kucaklayıp kursa gitmeye kararlıyım hocalar kovsa ben bacadan gireceğim :) sizin yaptıklarınıza hayranım inşallah o kitaptan ben de edinebilirim :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  79. I love all the projects you made. They're all so cute!

    YanıtlaSil
  80. Such cute projects! I love your little row of houses! :)

    YanıtlaSil
  81. Yaptıklarınıza bayılıyorum. Ne kadar sizin kadar yetenekli olmasam da ben de katılmak istedim :)

    YanıtlaSil
  82. Your projects are lovely! I would love to try some of the projects myself, thanks for the chance to win!

    YanıtlaSil
  83. such pretty things -- I especially like the tea cup placemats and the pencil bag!
    sharongalli@gmail.com

    YanıtlaSil
  84. Oh, such lovely things you made! Looks like a wonderful book with lots of inspiration!

    YanıtlaSil
  85. bende kitabı istiyorum.İnşallah benim olur...

    YanıtlaSil
  86. Nasıl güzeller:) Yok yok artık bir makine almalıyım ben de;)

    YanıtlaSil
  87. This is such a sweet book! Thanks for the chance!

    YanıtlaSil
  88. Your projects turned out adorable and are so inspiring! I definitely want this book to try out all the cute ideas.

    YanıtlaSil
  89. Oh gosh! Your projects are gorgeous! I'm really wanting to learn this method of applique. Oh and don't worry, not all houses have chimneys, hehe. I love yours! ;-D

    Thanks for a chance to win.

    usairdoll(at)gmail(dot)com

    YanıtlaSil
  90. Zakka tarzını her zaman sevmişimdir. Keşke zaman bulup dikebilsem dediğim çok oldu. Bazıları zaten beni aşıyor orası ayrı:) Bu kitabı da merak ettim, bakalım şansıma artık:)

    YanıtlaSil
  91. Nasıl sabır işi ya tam benlik bunları yaparken her derdimi unutabilirim :)

    YanıtlaSil
  92. I do love your houses (even without chimneys :) ).
    ehodasz at yahoo dot com

    YanıtlaSil
  93. I'm most excited about hand stitching and machine stitching w/varigated threads in particular. New to applique and the tea mat is on mind tomake for someone special. Thank you for sharing .

    bluestarof2(at)yahoo(dot)com

    YanıtlaSil
  94. Harika görünüyor, linkleri de zevkle inceleyeceğim. Cok sevgiler...

    YanıtlaSil
  95. Çok isterim çookkk <3 :)

    YanıtlaSil
  96. Beautiful makes, loved following all the bloggers on the tour.
    Thanks for the opportunity to win.

    YanıtlaSil
  97. There have been some wonderful projects on the blog tour. I am glad I got a chance to visit your blog. Your projects are inspiring.

    tushay3 (at) yahoo (dot) com

    YanıtlaSil
  98. Cok guzel ben de isterim :)

    YanıtlaSil
  99. Pek güzellermiş ya ♥️

    YanıtlaSil
  100. hepsi birbirinden güzel elinize saglik :)

    YanıtlaSil
  101. Tek kelime ile harikalar, ellerinize sağlık, umarım kitap benim olur, çok istiyorum çookkk :)

    YanıtlaSil
  102. Dikisi seviyorum. Yaptiklariniz cok guzel. Emeginize saglik. Kitap icin sansimi denemek istiyorum.

    YanıtlaSil
  103. Bu sefer bana çıksa ya 😏 Minki yi bende takip ediyorum ve bayılıyorum, sanat yapıyor resmen kumaşa. Bu çekilişi de çok sevdim, postu okuyup fotoğraflara hayran hayran bakmıştım aslında ama çekiliş kısmı gözümden kaçmış, kesin bizim minnak oğlan meşgul etmiştir beni ondan 😁 Yoksa tam benlik bi çekiliş

    YanıtlaSil
  104. Yaptiklariniza emeginize ne soyleyebilirim guzel kelime bulamam ama inanilmaz seker seyler,beni depresyondan bunalimdan tek kurtaran sey elimden geldigi kadariyla el islerim yapabildiklerim.. inanilmaz icimi aciyor yaptiklariniz cok hevesleniyorum size cok guzeller hepsi,surekli bakiyorum bakiniyorum henuz sizin yaptiginiz gibi beceremedim �� tesekkurler Ayda Hanim sevgiler..����

    YanıtlaSil
  105. Ben geldim..sonuncuyum ama olsun :) çekiliş bahane tabi ki,sanki dikebilecekmişim gibi :)
    makinem yeterli değil diyorsun ama fırıl fırıl makinen varmış gibi mükemmel dikmişsin pess!! Bu yaptıklarından sakın vazgeçme!! hayranım sana

    YanıtlaSil
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...