Mini Mini Kartlar - Tiny Mini Cards



Instagramda bir Sosyopix fırtınasıdır gidiyor. O kadar çok karşıma çıktı ki denemek kaçınılmaz oldu.
Sosyopix instagram ya da facebookta paylaştığımız fotoğraflar ile farklı boyut ve temalarda ürünler hazırlıyor.
Ben fikre bayıldım hele ürünler yani fotoğraflarım elime ulaştığında öpesim geldi hepsini. Bir kere kullanılan mazeleme harika, baskı çok kaliteli ve renkler süper…


Bende mini foto ve pola kartlar olmak üzere iki farklı boyut var şu anda, ilk geldiğinde bir süre sehpadan kaldıramadım, durup durup baktım, dizdim, dağıttım, topladım sonra tekrar dağıttım.. Ne yapsam ne etsem bunlarla diye düşünüp durdum.


Aklıma bir sürü fikir geldi, fikir geliyor gelmesine de yapacak zaman bulmak zor. Aklıma gelenlerin hepsini tam da istediğim gibi yapacak ama karın tokluğuna çalışacak bir ekibe ihtiyacım var. Ben anlatacağım, gidip malzemeleri alacağım onlar da yapacaklar. Tamam yemek  benden, arada da bitmek tükenmek bilmez anılarımı anlatırım, neşem yerindeyse güldürürüm de söz…



Neyse işte ilk aklıma geleni yapmak için aradığım malzemeyi yeni buldum, uygun olduğum ilk hafta sonunda onu da yapıp sizinle paylaşmak istiyorum da kısmet tabi bazı şeyler… Hop hava kapalı oluyor ya da ateşlenip yatak döşek yatabiliyor insan tüm hafta sonu boyunca!!!

Geçtiğimiz hafta içinde bir arkadaşım için aldığım kitabı paketlerken aklıma geldi bu mini kartları kullanmak. Ay bir sevdim, bir hoşuma gitti, kendimi alamadım bir iki paket hazırlayıp fotoğrafladım. Ne şirinler değil mi??


Hem çok güzel bir anı, hem tamamen sizden bir dokunuş hem de şirin…
Düşündüm de tam da sevgililer günü gelirken, sevdiğiniz kişinin instagram hesabından fotoğraflar seçip ona böyle bir hediye verebilirsiniz. Ne güzel olur, özellikle de beraber olduğunuz fotoğraflar falan da varsa… Ürünlerin geldiği kutular da çok şık, güzel de bir paket yaparsınız… ohh ohhh…


These little cards from an online shop in Turkey which called Sosyopix.

They're preparing in different themes with instagram and facebook images which shared by you.

I loved the idea so much and when I got the box, I could not believe my eyes: ) They were so cute and it was better quality than I expected. Especially printing and colors were very successful. Just perfect!


I can use them with many way. I have many ideas but firstly I wanted to share this gift tag idea with you. So cute isn't it?





40 yorum :

  1. Sosyopix güzel evet ben de yaptıracağım mutlaka hatta bir de fotokitap var aklımda ama dediğin gibi vakit bulmak bazen ne zor oluyor.Bir de tüm gün bilgisayar başında geçince evde de başına oturmak çok sıkıcı.Neyse aman beni boş verelim şimdi.Senin kareler çok güzel zaten bu halleri de pek sevimli olmuş.Fikir desen harika.Anlatım desen on numara...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Ay çok teşekkür ederim..
      Bu arada fotokitap da çok sevimli olur evet, denemek lazım... !

      Sil
  2. Ne güzel bir fikirmiş Ayda çok hoşuma gitti kendi çektiğim fotoğraflar gözümün önünden geçtide ne güzel bir anı olurdu gerçekten paketlerde çok şirin olmuş ellerine sağlık diğer çalışmalarınıda merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. telefon ekranında gördüğünden daha sevimli oluyorlar böyle eline aldığında, senin fotoğraflarla hele şeker gibi olurlar...

      Sil
  3. İyi fikirmiş 👍
    Böyle şeyleri hep senden duyuyorum , iyi ki varsın !
    Hafta sonu hasta mı oldun sen ?
    Öpsem geçer mi canım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin fotoğrafların da ne şirin olur böyle minnak minnak:)
      Yaa sorma Nilgün Abla Belgrad'a gitmeden önceki Cumartesi Pazar çok kötürdüm, iğne ile gittim oralara, bir de soğuktu.. Neyse şimdi iyiyim (maşallah diyeyim çünkü hemen kendime nazar değdiriyorum)...
      ama tabii sen öpseydin çok daha hızlı iyileşirdim...:)

      Sil
  4. acayip şirinler!
    çok güzel fotograflar ayrıca, hem buradaki fotograflar hem de bastırdıkların ^^

    YanıtlaSil
  5. bayıldım :)
    sen beni karın tokluğuna çalışacak ekibe yaz,gelirim :)))

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel fikirler vermişsin yine, yüreğine sağlık!
    Sosyopix i ilk defa duyuyorum, çok güzelmiş.
    Ekibine dahil olmak isterim ve de, ne yapmam lazım, cv mi göndereyim? :PP
    Öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne CV'si yaa seni gözü kapalı alırım ekibe:)

      Sil
  7. Harika olmuş, yakın olsaydık, yemek istemeden senin ekip de olurdum. Şu manav dükkanı karelerim pek hoş olur gibi geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle senin o meyvalar sebzeler nefis olur böyle minik minik:)

      Sil
  8. Wonderful idea .... beautiful photos !
    A hug,
    Emanuela

    YanıtlaSil
  9. Papatyalı olan var ona bayıldım..

    YanıtlaSil
  10. Karın tokluğunda bir ekip mi? Benden mi bahsediyorsun? Hayır bahsediyorsan, seve seve yani. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oooo tamam neredeyse ekip tamamlanıyor, sana çok ihtiyacım olacak boya badana işlerinde:)

      Sil
  11. sahi ne güzel düşünmüşler, nasıl güzel hepsi, boyutları.
    Senin şu ortancalı, tahta üzerindeki fotoğrafını zaten hep en çok sevmişimdir, bastırmakla çok iyi etmişsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim fotoğraflar biraz karışık, sade olamadım bir türlü:( Sade olsa daha güzel olacak mesela seninkiler gibi...

      Sil
  12. Hepsi harika, bayıldım:) Ellerine, zevkine vede gözüne sağlık. Trabzon çalışanlarına yol parasını ver hemen anlaşalım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hey he de hey heyyyy!!! sana uçak göndereceğim bekle...

      Sil
    2. Ama koktuk araları genişse olur, bu boya anca sığarım:)

      Sil
  13. bu kadar post birikmiş ben okumayalı...başına otururken ohhh dedim...ne güzel uzun uzun okurum şimdi...daha tadına doyamadan bittiler...nasıl özlemişim Ayda....bu kadar blog var ama senin tadın bambaşka....fotoğrafların zaten paha biçilmez benim için de ; yazı dilinin lezzeti beni benden aldı yine...hepsine ayrı ayrı yorum yazıp kafanı şişirmek istemedim,ama ipad kılıfına da bittim...süper olmuş,ellerine sağlık...sosyopix'e gelince; senin hiç birşeyin eksik değil,aksine.... :) ama bu işe ben kalkışsaydım sanırım kendimikileri değil seninkileri bastırmak isterdim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayılıyorum senin şu insanı mest eden yorumlarına...
      Gel uğra sen böyle, özletme sakın kendini...

      Sil
  14. O ekipte yer almak isterim ben,eee ne zaman başlıyoruz:)))
    Senin için o kadar fotoğraf içinden nasıl zor olmuştur seçmesi. Başkasının hesabından da alınabilmeli o baskılar, güzel karelerimiz yoksa ne yapacağız:)) Artık normal fotoğrafları da basıyormuş galiba sosyopix üşenmeyi bırakıp biraz ayıklayabilirsem benim de bir kaç projem var bakalım. Son olarak paketlerin harika, o haritayı baskı mı aldın, kağıt hazır mı merak ettim.
    Sevgiler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başkasının hesabından da basabiliyorsundur diye düşünüyorum ama tabii izin almak falan mı gerekir bilemedim.. Satmadığın sürece sorun olmaz herhalde:))
      O harita, benim çocukluğumdan kalma bir atlasın sayfaları.. Parçalanmıştı alıp bu eve getirmiştim, yıllardır tek tek kullanıyorum sayfalarını:)

      Sil
  15. Sevgili Cafe Nohut:) Kafamı yemek bloglarından biraz kaldırıp, neler var neler yok diye bakınmaya başladığımda seni buldum:) Böyle güzel fikirleri ve kareleri olan birkaç arkadaşımda da ortak isim olarak seni görmeye başlayınca, ziyaretim kaçınılmaz oldu. Ben aydınlık, biraz nostaljik, biraz naif olan bloglara gönül veriyorum nedense:) Buraya da uğrayıp dolaşmaya devam ederim diye geldim ama yatıya kalmaya karar verdim.:) Gönlüne ve yüreğine sağlık moral veren bir bloğun var. Sevgilerimi bıraktım. Nilgün ben. lezzetliatolye.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh! çok teşekkür ederim, ne güzel şeyler yazmışsın... Ben de hemen geliyorum senin bloğuna:) Biraz yemek tarifleri ile haşır neşir olsam hiç fena olmayacak...

      Sil
  16. Harika bir fikir:) Hani şu ekip:) Benim de aklımda bir sürü şey..Üstelik sen beceriklisin zaman bulunca oturup yapabiliyorsun ben yapamıyorum da aklımdakilerle ööyle bakınıyorum:)) Kartları yine de listeye eklemeli. Teşekkürler bilgi için. Çok geçmiş olsun bir daha da hiç hasta olma bu kış:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa ben de sinir oluyorum, aklımda yığınla şey var ama zamanı iyi kullanamıyorum:(
      Çook teşekkür ederim güzel dileğin için, aman kimse hasta olmasın, bizim iş yerindekiler hala düzelemedi valla:(

      Sil
  17. Yes it is super cute Ayda! :) Have a nice weekend x

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...