Sarmaşık Karmaşık - Simple Gift Wrapping




Tam bizim evin karşısında bir sarmaşık var, her bir tarafları sarmış durumda. Kocaman olmuş kalın yapraklarını pek sevmiyorum ama yeni çıkan minik filizler pek naif pek sevimli…

Geçen Cuma günü iş dönüşü eve kadar yürüdüm, yol boyunca bir dal ondan bir dal bundan toplaya toplaya. Sarmaşıktan da koparttım bir dalcık, aklımda pinterestte sıkça karşıma çıkan Helt Enkelt bloğundaki şu paket… O kadar çok fotoğrafa bakıyorum ki devamlı gözümün önünde dönüyorlar, kimi aklımda yer ediyor, kimi hayal gibi geçip gidiyor... Bazen bir fotoğraf geliyor gözümün önüne, ben bunu nerede görmüştüm diyorum, başlıyorum düşünmeye... Mesela dün akşam düştü biri aklıma, hayal meyal hatırlıyorum, bir seriydi, sanki ilkbahar için hazırlanmış bir konsept. Fotoğrafçının sitesini gezdiğimi de hatırlıyorum ama başka hiç bir bilgi yok. Başladım en baştan aramaya, flower, blue, blue backgraound, spring... !!! o kadar çok fotoğraf çıktı ki. Tam 3 saat aradım ve buldum, oh sen rahat ben rahat uyudum sonra... 

Neyse işte geçtiğimiz haftasonu da bu paket fotoğrafı aklımda, işim ne dedim! yeni bir paket yaptım başladım fotoğraf çekmeye… Bu da böyle bir anım…

NOT : Paket üzerindeki fotoğraf ve daha fazlası için buraya bir tık



I've seen many beautiful gift wrapping ideas for the last a few weeks and if I had enough time I would like to try all of them.
There are many beautiful inspiration sources, one of them is here. It is from Helt Enkelt and I realy love it so much...


P.S.; For the image on the package and more, please look at here.











25 yorum :

  1. ama ben buna yine bayıldım, ellerine sağlık çok güzel hemen linklere ışınlanıyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Pinterest benim de hayal gücümü zorluyor, ilham veriyor, keyif bir yana, hafızama çakıyor bazı şeyleri. Bende bir keresinde ratladığım geyik fotoğrafını es geçmişim ama dün akşam winter, beer, snow, reine yaza yaza buldum dipsiz kuyuda:)
    Ne mutluluktur bilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi ama:) Kendimden geçiyorum ben de...

      Sil
  3. Ayda'cım harika görünüyor!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Hilal, sen alasını yaparsın gerçi:)

      Sil
  4. Çok güzel! Fotoğraflardaki kompozisyondan mı nedir bilemiyorum ama çektiğiniz fotoğraflar çok huzur verici oluyor. Bakmaya doyamıyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben becerebiliyor muyum bilmiyorum ama öyle bir şey var, yani gözün baktığında rahatladığı, olması gereken kompozisyonlar varmış ve böylece fotoğrafın kalitesi o kadar iyi olmasa da kompozisyondan dolayı insanlar o fotoğrası severmiş:)
      Çok teşekkür ederim.

      Sil
  5. Ayyy, bayıl caaam :) Mikemmell ..

    YanıtlaSil
  6. Çok çok güzel...

    YanıtlaSil
  7. Yine güzel,yine zarif Ayda...

    YanıtlaSil
  8. Yani imdaaattttt diye bağırasım var, bu ne kuzum:) HARİKA, ellerine sağlık. Acaba bu sarmaşıklar kuruduğunda nasıl olur?

    YanıtlaSil
  9. bu nasil guzel bir seydir boyle :)

    YanıtlaSil
  10. ellerine sağlık ayda abla

    YanıtlaSil
  11. It's beautiful idea, very simple X

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Ayda konuyla çok ilgisiz ama sana etsy ile ilgili danışmak istediklerim var. Sana mail atabilir miyim? Etsyde dükkan açmakla ilgili bir yazı yazmayı planlıyor musun? Açmak isteyip cesaret edemeyen bloggerlar var da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ben de fazla uzman sayılmam bu konuda. Yani hiç ilgilenemiyorum dükkanla. Orası ayrı bir alem, yani ben dükkanı açtım bıraktım. Böyle olunca adam gibi satış falan da yapamıyorsun. Gerçi benim amacım da oradan büyük bir gelir sağlamak değildi sadece maden dikiş dikmek, örmek istiyoruz bari bir amacımız olsundu:)
      İnternette bu konuda sayısız kaynak var. Adım adım anlatan sitelerden yararlandım ben hep. Spesifik bir soru ise bana mail yaz, bildiğim konudan çıkarsa hemen cevaplarım, yok genel se, ETSY'de dükkan nasıl açılır gibilerinden:(( (ki bu çok geliyor) maalesef ona cevap vermem çok zor:))
      Bekliyorum mailini...

      Sil
  13. paket hoş, fikir daha hoş, emek mükemmel, çok sevdim

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...