Paketimdeki Çiçek - Gift Wrapping with Natural Flower




Geçtiğimiz haftasonu bir workshop’a katıldım ben.  Karma Atölye’den Yunus Karma’nın verdiği tamamen doğal malzemelerden yapılacak olan çevçeve ve yaka çiçeği  workshopu. Uzun zamandır katılmak istediğim ama bir türlü fırsat bulamadığım bir workshop yine açıldığı günden beri gitmek için fırsat kolladığım Secdus’ta olunca mucizevi bir şekilde kendimi orada buldum…


Secdus’u bir çoğunuz biliyor sanırım. Onun harika tabakları ile mutlaka bir yerlerde karşılaşmışsınızdır. Bundan 2 ay öncesine kadar sadece internette satışı olan Secdus ürünleri şimdilerde hayal gibi bir dükkanda satılıyor. Hem de ayaklarınızı yerden kesecek kadar hoş, samimi, huzur dolu bir dükkanda…


Ben şimdiden bir daha ne yapsam da yolumu yine oralara düşürsem diye düşünmelere başladım bile…


İşte şu paketin üstündeki yaka çiçeğini de o gün yaptım. Aslında bu sadece biri, hızımı alamayıp 3 tane daha yapmışım. O kadar zevkli ki. Ama tabii esas baş roldeki aşağıda gördüğünüz çerçeveydi. Bu fotoğrafı instagramda görenleriniz olmuştur.  Hafta sonu onun fotoğraflarını çekmeyi unutmuşum ne yazık ki. Ona ışıklı bir köşe yaptım üzerindekiler bozulup çürüyene kadar odamızı şenlendirecek…



Yaka çiçeğini takacak ortam bulamayınca da böyle paketleri süsledim. Ne hoş duruyor değil mi??

NOT; Puanlı paket kağıdına “Paketlemeyi Severim” postundaki sayılarandan ulaşabilirsiniz…




I attended a workshop a few weeks ago.  I was waiting for the opportunity to participate in this workshop for a long time. It was about making a frame and a boutonniere which used natural materials. It was given by Yunus Karma who is owner of "Karma Atolye".

And the place where this workshop was Secdus Shop.  It's a place like heaven. I can not wait to go there again.

I made a few boutonnieres and this natural frame (Unfortunately I totally forgot to take it's images this weekend. This image is from my cell phone which I shared my instagram account). And I decided to use one of my boutonniere for my gift wrapping.

It looks so pretty, isn't it?


P.S. ; If you want to have this dot wrapping paper, it is here.






20 yorum :

  1. Çok zevklisin Ayda, harika olmuşlar yine, bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. Paketinde ki çiçeği sevsinler :)
    Çelenk muhteşem! üzerindekiler gerçek meyve değilse ömür boyu saklanır walla. Mümkünse yerlerinde usluca dursunlar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekler gerçek, şu yamru yumru olanlar biber, küçücük saplı olanlar elma!!! sonra yeşiller de KARPUZZ! inanılmaz değil mi??
      Hafiften buruşmaya başladılar, bari annemler gelene kadar kalsa da hava atsam onlara ben bunu yaptım diye... Gerçi annem otlar dökülüyor diye, babam da üzerindekiler yenmiyor diye biraz bozulur ama neyse:))

      Sil
    2. Sizin aile hikayelerinİze bayılıyorum. Her anın ve ailenle ilgili yorumun beni güldürüyor. Doğallık bu kadar güzel işte :) bu arada bu çerveyi ömür boyu sakla a şansın yok mu sprey vernik falan olmazmı ha? Gelecek nesillere de kalmalı yav, karışıp gitmesin doğaya..

      Sil
    3. Çok çok teşekkür ederim:)) Hoşuna gidiyorsa ne mutlu bana...
      Vernik olayında pek başarılı olunacağını sanmıyorum:( Ama bakalım ne kadar kalacak...

      Sil
  3. Güzelliği doğallıgından yapanın içtenliğinden geliyor bence.Ne harika olmuşlar.Hele paketin üstünde daha bir şahane duruyor.

    YanıtlaSil
  4. Paketleme işine benim de eğilmem gerekiyor , haydi böylesi yaratıcı olanlarından geçtim şöyle basit bir şeyler bari olsun yapmalıyım ! Evim'in bu sayısında Nur da ne güzel paketler yapmıştı gördün değil mi ? Sahi senin de Evim'in daimi kadrosunda olman lazım ne ara zaman bulursun bak orasını bilmem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok seviyorum ben paketleme yapmayı ama epey de zamanımı alıyor. deconohut için yapıyorum mesela, bir akşamım gidiyor bazen:))
      Evim dergisine daha dün akşam ulaşabildim:) Yemekte de misafir vardı bakamadım ama akşam eve gider gitmez bakacağım bir sürü tanıdık var içinde ne de olsa:) O zaman görürüm Nur'un paketlerini de..
      Ahh o zaman bir olsa ben yapacağım bir takım güzellikler ama nerdeeeee....

      Sil
  5. Bayıldım bunlara:) Acaba sorey sıkılsa bozulma süresi uzarmı? Hele çerçeve o kadar tatlıki birsürü fotoğrafını göresim var:) Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence bozulur:( gerçek sebze meyva çünkü hepsi. Ama bozulmadan hava aydınlık olsa da fotoğraflasam keşke...
      Çok teşekkürler...

      Sil
  6. It 'so delicious! Beautiful!
    A hug.
    Emanuela

    YanıtlaSil
  7. Paketin ayrı, çiçeğin ayrı güzel Aydacım.
    O meyvelerin gerçek olduğuna inanmak imkansız gibi. Küçücük karpuzu nerden buldun yahu?
    Silikonla mı yapıştırdın?
    Muhteşemsin.
    Acaba verniklense falan, formunu korumaz mı? Bir süre sonra bozulacağını bilmek çok kötü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok ben bulmadım. Workshop'a katıldım ya oradaydı tüm malzemeler. Karma Atölye'den Yunus Karma'nın verdiği bir workshop, onlar tüm malzemeleri getiriyor, yol gösteriyor sende silikon ile ypıştırıyorsun hepsi bu:))
      Verniğin işe yarayacağını sanmıyorum, gerçekler ya buruştular bile:(

      Sil
  8. Her ikiside ayrı ayrı çok güzel ve çok özenli zaten senin elin değdiyse başka türlü olmasıda beklenemez ellerine sağlık Ayda ,harikalar .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh çok teşekkür ederim Meltem ne incesin....

      Sil
  9. Really lovely, great idea!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil
  10. Such beautifully wrapped gifts xxx

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...