Harika Bir Dergi Hakkında - About A Great Magazine




Geçtiğimiz Temmuz ayının sonlarına doğru, iş çıkışı ne zamandır görüşmediğim üniversiteden arkadaşım Ethem ile buluştuk Nişantaş’ında. Görüşemediğimiz günlerin acısını çıkartırcasına hararetli hararetli anlattık birbirimize nefes bile almadan… Bir ara kahve almaya kalktı Ethem, ben de telefonu aldım elime bakıyorum maillere falan… Bir mail gelmiş Jacqueline deMontravel diye birinden , ismi okuyunca zaten insan şöyle bir titriyor. Spam maildir bu dedim tam silecekken tekrar okudum. Ben Romantic Homes dergisinin Editörüyüm, senin işlerini çok beğeniyorum ve çalışmalarından birini “Vintage Holiday” özel sayımızda kullanmak istiyorum diye yazıyordu!!! Ethem geldi ona gösterdim, sence bu bana mı gelmiştir gerçekten yoksa spam midir dedim, öyle baktık birbirimize, aman tamam dedim hadi biz muhabbete devam edelim ben eve gidince kontrol ederim bakalım adres gerçekten ben miyim: ) Eve geldim google’da arattım evet gerçekten de Romantic Homes dergisinin editörü! Cevap yazdım, hemen cevap geldi, epey bir mailleştik, tabii onlarda gündüz bizde gecenin bir yarısı!!! Neyse iki üç gün içinde istediklerini gönderdim sonra unuttum ben dergiyi…

Geçen gün mail geldi dergi yayınlandı diye. Nerden baksan 10 güne yakın olmuş satışa çıkalı. Heyecanla çevirdim sayfaları aa evet ben! Benim geçen sene Merry Makings dergisinde yayınlanan projelerimden birinin fotoğrafları ve yeni kısa bir anlatım içinde (gerçi ben uzun uzun yazdım da artık neler yazdıysam onlar kısaltmış: ) ) .

Biliyordum bu dergiyi ama hiç satın almamıştım ilk kez detaylı inceledim ve bayıldım. “Flea Market Decor – Vintage Holiday “ diye geçiyor adı. Evet belki yılbaşı için epey erken ama mest oldum içindeki fotoğraflara bakarken.  Magzter’den dijital versiyonunu satın alabilirsiniz eğer merak edenleriniz varsa. ( Nilgün Abla dergiye bakarken hep sen aklıma geldin, tam senlik bir dergi bu) Başka nerelerden elde edilir araştıracak fazla zamanım olmadı ama bayram tatilinde bu dergi eşliğinde keyif yapmak istersiniz belki diye düşündüm…

Bu arada biz bu akşam Altınoluk’a doğru yola çıkıyoruz, hem bayram hem de sezon finali için. Oradaki evi toparlayacağız, bizimkiler de bizden sonra Balıkesir’e dönecekler… Oralarda fırsatım olmaz o yüzden şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum ve kocaman öpüyorum…




I don't have enough time to write all words above as in English, sorry about this. I have to set off for Altinoluk with in a few hours. I will not be in Istanbul for a while because of our religious holiday in Turkey.
I would like to share you a great news. One of my project is published in Flea Market Decor - Vintage Holiday Magazine. It was a great honor to be a part of this amazing magazine.
You can purchase it on Magzter as digital version if you want to feel Christmas atmosphere. It is full of many great ideas and lovely images..

I wish you have a great weekend...





33 yorum :

  1. Ne hoş bir bayram sürprizi yaptın Ayda:) Tebrikler!!!!!
    Daha ne ne ne güzel yerlerde göreceğiz acaba seni:)
    İyi bayramlar ve kolay gelsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşşekkür ederim! Umarım hep hoşunuza, hoşuma giden şeylerle adım anılır :))) çoook öptümmm

      Sil
  2. Ben bu dergiyi biliyorum Aydacığım ve özel sayısını mutlaka edinmeliyim. Satışa çıktı mı ki? Kardeş geliyor da gelirken getiriversin artık bi zahmet :D
    Ayyy çok heyecan yaptım yine, seni bu uluslararası arenada görmeye pek alıştık kuzucuğum yaaa! Gururumuz oldun artık ,ne kadar övünüyorum seninle asla bilemezsin!

    Öpüyorum seni, iyi bayramlar ,ailene de selamlar ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çıktı çıktı, yani bana mail pazartesi akşamı geldi ama internete baktığımda çıkalı 5 gün falan olmuş diye anladım yani 10 falan olmuş neredeyse. Kesinlikle aldır, içinde Selina Lake'in de çalışmaları var ben bayıldım morlara pempelere...
      Senin gözüne gireyim ben başka ne isterim bu arada:))) Çoook teşekkür ederim...

      Sil
  3. Tebrikler Ayda, harika bir haber bu :)
    İyi bayramlar ve iyi tatiller!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkür ederim, öpüyorum seniiii....

      Sil
  4. Ayda ürettiklerinin, değerini bulması ne güzel bir duygudur, çok da şık bir çalışmaydı,
    sana da, iyi bayramlar diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle, aaa diyorum bunca harika şeyler yapan varken beni nereden bulmuşlar, şaşırıyorum, bir türlü emin olamıyorum yaptıklarımdan, içime sinmiyor, stres yapıyorum ama sonucu görünce sanki onları yaşayan ben değilim:)) çok teşekkür ederim çoook...

      Sil
  5. Bu nasıl bir alçakgönüllülük böyle bir dergide çıkıyorsun ve günler sonra bizim haberimiz oluyor öylemi işte ben senin en çok bu özelliğini seviyorum harikasın ayrıca çok sevindim canı gönülden tebrik ediyorum umarım daha nice haberlerini alırız böyle sevgilerimle ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pazartesi akşamı mail geldi öyle heyecanlandım ki evde de yalnızdım saat 2 ye kadar falan uyuyamadım ama sabah iş yerindekilere bile söyleyemedim anca öğleden sonra gösterdim! İçimde yaşıyorum ben bir çok şeyi, doğum günlerimi de hiç sevmem daralır, sıkılırım hemen bitsin isterim. Bir bilene sormak lazım aslında nedir bu saçmalık diye:))
      Çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için....

      Sil
  6. Çok sevindim ne kadar mutlu edici bir şey bu. Emin olun hak ediyosunuz. Ben her ne kadar başında olsam da mini bir teklif aldım ve eteklerim zil çalıyor :) iyi bayramlar şimdiden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim, sana da kolay gelsin, eminim harikalar çıkartırsın ortaya şimdi ne tatlı bir telaştır yaşadığın:))

      Sil
  7. Ne güzel bir haber:)

    YanıtlaSil
  8. Tebrik ediyorum:) Harika bir bayram sürprizi olmuş bu!:) İyi bayramlar şimdiden:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru tam bayram süprizi oldu:)) çok teşekkür ederim...

      Sil
  9. Ayyyy Ayda önce maşallah diyeyim.Birşey yapamıyorum zaman yetmiyor diye bize dert yanıyosun sonrada uluslar arası işlere imza atıyosun ya bayılıyorum.Lisedeyken ay hiç çalışmadım bu yazılıya zayıf alıcam deyip 5 alan arkadaşlarım gibisin.Ama sende ki birikim ,eğitim,tecrübe, yetenek,istek ve azim ve daha birçok şeyle hep daha iyisine layıksın.Mutlu bayramlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha gerçekten de öyle gibi oldu bu sıralar:)) Ama benin dertlenmem bunlarla uğraşırken esas yapmak istediklerime zaman bulamıyorum, dikiş dikemiyorum, kağıtlarla oynayacak zaman bulamıyorum, blog için fotoğraf çekemiyorum:((( dertleniyorum sonra da. Bunlar görev gibi oluyor ama bir yandan da zevk alıyorum:)) ayy tam bir çelişki tam bir alık balıklık örneğiyim:)))

      Sil
  10. This magazine must be amazing! Not hard to believe that there is also a your work * _ *
    A big hug to you and I wish you a happy weekend.
    Emanuela

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you so much for your kind words dear Emanuella, you are always so supporting... Happy weekend to you too...

      Sil
  11. Harikasın yine Ayda.. İşin gücün çok biliyorum ama şöyle hafiften bir e-dergi de sen mi çıkarsan ne.. Ne keyifli okurduk...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok istiyorum ama bir yandan da nereden başlayacağımı bilemiyorum. Biri bana görev vermeli, görev insanıyım ben:)) çoook teşekkür ederim bir de:)))

      Sil
  12. valla şu yabancı dergilerin topunu alasım gelesim burada çıkarasım var ama o kadar işte.:)
    İnsan piyangodan para çıksında, yurtdışındaki şu harikaları buraya getireyim bizimkilerde faydalansın diye hayal kurar mı:)
    Aydacan öptüm yanaklarından yine:)
    sezon finalini sende hariaka yaptın bu haberle:) darısı ayvalıktaki evin başına diyim:) rahat rahat toparlanın, selametle, iyi bayramlar:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Piyangodan para çıkarsa beni de yanına al da beraber getirelim:)))
      Çok teşekkürler bu arada, bu gün yol yorgunuyuz diye başlamadık toparlanmaya yarına iş çok ama:)))

      Sil
  13. It looks veeery gorgeous and inspiring! Congrats my dear, have a good time with your parents!

    YanıtlaSil
  14. Aydaaaa Aydaaa ne guzel bir haber bu yine :)
    Gecen buradakilere anlatiyordum benim arkadasimin dergilerde projeleri cikiyor diye dur ben su derginin ismini de ezberleyeyim :)
    Operim seni cok!

    YanıtlaSil
  15. Müthiş bir bayram süprizi olmuş, Tebrik ederim..Yolunuz açık olsun..İyi bayramlar..

    YanıtlaSil
  16. Bayram arası dedim birkaç gün uğramadım internete neler kaçırmışım neler.Ama alıştım artık sürekli olacak bu haberler biliyorum ya çok şaşırmıyorum.Her geçen gün biraz daha gurur yaşatıyorsun hepimize ne kadar tebrik etsek az.Bir de şu dergilere kolay ulaşma imkanı olsa daha bir güzel olacak herşey.

    YanıtlaSil
  17. tebrik ederim Ayda, ne güzel bir haber. Geçmiş bayramın kutlu olsun bu arada:) sevgiler:))

    YanıtlaSil
  18. çok özlemişim bloğundaki huzuru.
    Seni değil de beni yayınlayacak halleri yok ki. Tebrik ederim canım.
    Dönüşte Altınoluk postu bekliyoruz o zaman senden.
    Sevgiler Nohutum.

    YanıtlaSil
  19. seni tebriklere doyamayacağız bu gidişle. hayranım sana ve takdirle izliyorum her yaptığını. maşallah sana canım arkadaşım ;))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...