Bugün Bunu Sevdim - Today Liked This



1 | 2 | 3 |

Sabah işe geldim dur dedim şu Pinterestten yine 4 fotoğraf seçip “Bugün Bunu Sevdim” postu yapayım hemencecik. Ama ne mümkün… Öyle güzel görseller var ki insan kendini kaybediyor seç seçebilirsen, hele de benim gibi kararsız birisiysen iş çok daha kötü. Zaten hep derim benim önüme seçenek sunma buhran geçiririm diye…

Sabah kaktüs alacağım yolumun üstünden (bu sıralar hemen hemen her gün alıyorum simit – poğça alır gibi), aa istediğimden sadece 1 tane var o da yamuk: ( dört döndüm etrafta kıyıda köşede kalmış bir tanesini daha buldum, ehh belki olabilir diye onu da elime aldım, ama sonra adam 10 taneli yeni paketle gelmesin mi??? İşe geç kaldım resmen. Bu mu olsun şu mu, ayy öbürü daha canlı derken 1 alacakken 3 aldım çıktım…
Bazen kuş kondırayım derken alakasız şeyler çıkıyor ortaya…

Neyse işte sonra birden karşıma şu sözler çıktı ; “ find joy in the ordinary”… Sıradan sevinçler bul ya da ne bileyim sıradanlıkta mutlu olacak şeyler bul gibi bir şey… Hah dedim neden hırpalıyorum kendimi, şu bluz nasıl sade ve güzel, fincanları sevdim mi sevdim,  son karede küçücük görünen baklavalı zemine bayıldım, eee diğer detaylar da hoş, daha ne olsun, bu 3 görseli alıp kolajımı yaptım. Seviyorum kolaj işini. Kolajcıbaşı olmalıymışım ben…

Sonra da baktım tam 57 panom var Pinterestte, hepsinden olmasa bile yapabildiğim kadarıyla her bir panomdan 4’lü kolajlar paylaşacağım burada böylece hiçbirinin hakkını yememiş olurum…

İşte böyle, bugün de bu sıradan 4'lüyü sevdim ben…


I wanted to make a collage for my "Today Liked This" serie this morning.

But it is difficult to choose a few images from among many beautiful and amazing pictures on Pinterest. Especially if you're an undecided person like me!

I want to find the best best best image. Hey! you know, it's impossible...

While I were surfing between my boards I saw these words "find joy in ordinay"... Yes, I can... I don't have to find the best... 

I liked this simple blouse, cups are gorgeous and I loved diamond floor which looks last image. So I chose 3 images quickly and made a collage and felt happy.

I have 57 boards on Pinterest and my planning to share with you a collage from almost my all boards. Thus, it will be easier to make a decision.


So here is my "Today Liked This" images...








8 yorum :

  1. Bugün bende sevdim bunu :) O baklavalı karolar bir yana lambalarını da çok sevdim ben. En iyisi iyi bir incelemek!

    YanıtlaSil
  2. Aynı şeyi yaşadım desem yeri bugün.Düğünümüz için siyah elbiseme bir kolye almaya gittim öğle arası.Kafamda model de renk de belli sayılır( sanki bana özel yapıyorlar lafa bak ama anladın sen ) o tarz birşey sordum önce çok güzel bir tane var dedi,ben evirir çeviriken boynumda ikinciyi sonra üçüncüyü çıkardı.Benim kafa allak bullak oldu.Senin hesap uygun bulsam bir iki alırdım herhalde.Emin olduğum şeyde bile çok seçenek sundun mu böle kal geliyor bana.Aman aldım işte sonunda bir tane.Bak kendimi anlatırken buraya ne yazacağımı unuttum iyi mi.Valla güzel şeyler yazacağım kesindi:)
    Pinterest bir ara bağımlı yapmıştı kendine beni.Nereye bakacağımı şaşırıyordum.Çoktandır bakmadım neler kaçırmışımdır kimbilir.Senin kolajlar ile kapatırım arayı ben de:)Çok güzeller hem tek tek hem bir arada.

    YanıtlaSil
  3. Ofiste masamın başında otururken gözlerimi kapadım, ikinci karedeki bluzu giyip, dörtteki baklavalı zeminde yürüdüğümü hayal ettim. Taşların serinliğini çıplak ayaklarımda hissettim, mutlu oldum. Sonra annem, 'çıplak ayakla taşlara basma' diye seslendi diğer odadan. Ben de 'tamam anne basmam' diyip çizgilerin üzerine basmamaya çalışarak mutfağa geçip, üçüncü karedeki fincanlara annemle benim için çay doldurdum. Tam bir yudum alacaktım ki; müdürüm içerden seslendi: Nazancım bi bakar mısın :)))))

    YanıtlaSil
  4. Kaktüs merakı bendede var gördüğüm yerde dikkat kesiliyorum, diğer çiçekler gibide değiller ,azla yetinmeyi biliyor bakımda istemiyorlar :) bu arada bluzu ve kombini çok sevdim ,diğer kolajlarda birbirinden nefis .

    YanıtlaSil
  5. Find joy in ordinary.. Ahh ahh hep yapabilsek keske.. Gun icinde o kadar cok detayi kaciriyoruz ki, aslinda etrafimiz guzelliklerle dopdolu :) Bugun bize yine guzelliklerden bir demet sunugun icin tesekkurler seker..

    YanıtlaSil
  6. O pinterest yok mu o pinterest:) Seçmeyi bırak, ben hangisine bakacağımı şaşırıyorum. İki göz yetmiyor bana orada.
    Sen yap kolajları, kestirmeden bakıvereyim hiç olmazsa, kısa günü karı:)

    YanıtlaSil
  7. ben de çok sevdim bu dörtlüyü ;))

    YanıtlaSil
  8. Beautifull... I'm a person like you, undecided!! The quote you choose is what I trie to do every day :*

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...