Bugün Bunu Sevdim - Hildas Inspiration #3





Aslında bugün için başka fotoğraflar getirmiştim yanımda ama işlerden fırsat bulup düzenleyemedim hem de bir baktım arkası arkasıya online dergiler yayınlanıp durmuş. Sizleri bunlardan mahrum etmiyeyim dedim: )

Hildas Inspiration‘nun bu seferki üçüncü sayısı. Fotoğraflar o kadar canlı ve parlak ki sanki elle tutuverecekmiş gibi hissediyor insan. İlk iki sayısını da sizlerle baylaşmıştım hartırlarsanız. İlk sayı için buraya, ikinci sayı için buraya, Sofia’nın harika bloğu için ise buraya buyrun efendim…

Gününüz keyif dolu geçsin...


 
This is 3 th issue of Hildas Inspiration and again and again I loved it so much. I love her every images, they are so vivid, bright, fresh and joyful. I get great pleasure looking at photos of her.

Remember that I had shared previous issues of Hildas Inspiration and if you want to look at it again please a click here and here, for her fabulous blog is here...

Enjoy your day...






 

23 yorum :

  1. Harika harika harika...baylıyorum zaten bu kadının bloguna. OHH resmen içim açıldı.
    Ayda şu iki renkli iplerden hani kırmızı beyaz olanlardan ismini de bilemdim şimdi bir türlü İzmirde bulamadım, ikea da görünüyor ama İzmirdeki mağazaya dahi gelmemiş. Senin bilgin var mı nerede satılır bu ip? ayy bayılıcam inan ki bizim ülkede niye bulunmaz böyle şeyler, en basit pötikareli bir kurdelayı dahi zor bulduğumun memleketi...

    YanıtlaSil
  2. Sorma o ipleri bir ara ben de çok aradım "Divine Twine" deniyor ama burada yok yok yok. Devamlı alışveriş yaptığım tuafiyeye sordum, isterseniz sizin için yaparım istediğiniz iki renkten dedi ama metresine çok para istedi. Ben öyle azıcık istiyorum. O da maliyetini kurtarmıyor tabii.
    Ikea'ya geldiğini ben görmedim. Bu sıralar gidersek bakayım bulursam sana da alırım.
    Yaa işte böyle malzemeleri kaç kişi kullanıyorki memlekette, bir sen bir ben bir de birkaç kişi:)))

    Gençlerden ümitliyim ama. Biz internet sayesinde yeni yeni keşfediyoruz bir çok şeyi, onlar şimdiden başladılar keşfe, yakındır yani o ipin gelmesi buraya:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Parlak sicimler var ya hani, kalın ama böyle mesela perde püskülünde falan kullanılan mutlaka vardır onlar makara halinde, Kadıköy'deki o nakış cenneti sokakta vardır bence, ordan baksanıza, onları kırmızı beyaz alıp dolasanız? olmaz mı ki acaba?
      Neyse diycektim ki aferin valla Sofia'ya, bayıldım yaptıklarına, gösterdiklerine :)
      Sevgiler, teşekkürlerle...

      Sil
    2. Bunlar öyle parlak değil ama senin dediklerinde hoş olabilir.. Kadıköy'e gitmiyorum uzun zamandır hem gitmek istiyorum hem istemiyorum. Batışım olmasın yani:))

      Sil
    3. Etsy de Swett paper Sprinkles diye aratirsan saticiya ulasirsin, etsy de herkez kisa surede yollamiyor ama buradan alanlar 1 haftada geldigini soylediler.

      Sil
    4. ETSY'de var biliyorum bir çok magzada. Büyükleri 15 dolar falan. Küçük parçalar halinde de satılıyor.
      Bunlardan almadım ama ETSY'den bir çok şey aldım. Biri dışında gelmeyen olmadı, o gelmeyen de bizim postadaki aksaklıklar yüzünden. Daha geçenlerde Kore'den 10 gün bile olmadan elime ulaştı paket...
      Dünya küçüldü küçüldü...

      Sil
  3. Hepsi birbirinden güzel gerçekten. Dikkatli dikkatli bakmaktan gözlerim döndü :) Ama aklım en çok şu kurabiye,çikolata ve elmalı turta da kaldı :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) bende öyle oluyorum, biri beni seyretse ben ekran başındayken kaçar...

      Sil
  4. ben de o iplerden arıyorum ama siz koca şehirlerde bulamadıysanız ben aramalarıma son veriyorum.
    dergiden kendimi alamadım. keşke bir de anlayabildiğim bir dilde olsaydı.
    bu hafta sonu şu desenli kağıtlardan alayım kızımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben rastlamadım hiç ama ümitliyim hala:)
      Bu sergilerin içinde bir yığın free kağıt oluyor onların çıktılarını aldır fotokopicilerde..

      Sil
  5. Sevgilili cafe nohut bence sizde boyle bir sanal dergi hazırlasanız bence fena olmaz.Sizinyayınlarınızın ve çektiğiniz fotoğrafların pek de aşağı kalır bir yanı yok gibi.Aman aman sayfalarca yazı da yazılmamış.Belki bu konuda da bize öncü olursunuz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel olurdu, ama emek isteyen zaman isteyen birşey.. Full bu işi yapmayı çok isterdim. Belki ileride, yani inşallah.
      Güzel yorumun ve desteğin içinde ayrıca teşekkürler...

      Sil
    2. sevgili Ayda ve Butikrabia merhaba.Kesinlikle size katılıyorum. Ayda da mutlaka yapmalı bir online dergi.Yorum yazmadan önce bir okuyayım dedim ki, siz benim yazacaklarımı yazmışsınız bile :)
      en kısa zamanda Cafenohut Online Dergi'de buluştur bizi Ayda :))

      Sil
    3. :)) Yakında siz Ayda bizi diskoya götür de dersiniz şimdi:))

      Hiç araştırmadım nasıl yapılıyor böyle birşey, tekniğini çözsem de reklam olayı var bunun, onu nasıl hallediyorlar acaba?? Enterasan...
      Kafamı karıştırdınız benim yaaa. Bak taktım mı takarım böyle şeylere, yapmasam da öğreneceğim illa moduna gidim mi halim kötü, genç değilim ben sizin gibi:))Acıyın bana..

      Sil
  6. Arkadaslar eger naylon isinizi gorurse Bahaus' da var. Guzel ipler var en azindan farkli diyelim.
    3 yil oncesine nazaran cok daha iyi durumdayiz bence. Onceden daha zordu.

    YanıtlaSil
  7. I love Sofia :))
    İpliklerden bir ara Bauhause'de var dı, uzun zamandır gitmiyorum AMA şimdi varmıdır bilmiyorum. Bir de mantar şeklinde ki çerez evine bayıldımmmmm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzmirde bauhause var mı ki alayım şekerim :)
      nasıl 3.büyük kentiz anlamadım ama neyse :))

      Sil
    2. Hiç de yolum düşmüyor oraya:( bir ara Fundaya yalvarayım da götürsün beni, bulursam sana da alırım Sebi üzülme sen...

      Sil
    3. Hey hey heeeey dostum, şurada ayağımın dibinde Bauhause, isteyin gidip beş dakikada alayım iplikleri ama bunlar naylon, o yabancı sitelerde gördüklerimiz coton galiba, eğer naylon bizi bozmaz diyorsanız hemen gidip alırım, haber verin yeter :))

      Sil
    4. Kızlar gözlerim yaşardı :) blog kardeşliği yooo yooo aynı zevk kardeşliği olsun bizim ki :))
      Ayda ve Sevdiye çok teşekkür ederim, naylonsa bizi bozar ozaman :)))

      Sil
    5. Ayda ipten buldum, inanabiliyor musun...demek ki çok istemişim. İbeking dükkanında satıyor. Hemen aldım. Sende bak istersen.

      http://dukkanlar.gittigidiyor.com/ibeking/

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...