3 Ödül - 1 Mim


Yaz geldi ya bizim de koşuşturmalarımız başladı. Haftasonu hiç yerimizde durmadık, balkonun temizliği, çiçeklerin yenilenmesi, evde ufak tefek boyamalar.. Zaten komşular demiştir bizim ustalar sezonu eçtı diye, hava güzelleşir güzelleşmez elimizde fırçalarla balkonda boy ggöstermeye başlıyoruz.  İlla buluyoruz boyanacak bir şey.


Neyse  bu postun esas amacı teşekkür.  Geçen hafta 3 kişi tarafından ödül verildi bana. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiyorum. Biri ; A Houseful of Happiness bloğunun sahibi Dodo, diğeri Bir Mucizem Var bloğunun sahibi Nilhan’cık ve son olarak da Demy’nin Tutku’u bloğunun sahibi Demet. Ayrıca Demet’ten de bir de mimim var.

Hepsine ayrı ayrı çoook teşekkür ederim.

Ödülle ilgili hakkımdaki kimine göre 7 kimine göre 11 gerçekği yazmam gerekiyormuş. Ben kendimi o kadar tanısam daha ne isterim.

En azından profilimde ne olmadığımı yazdım bunları biliyoruz onun dışında son bir yılda kafanızda benimle ilgili 11’den fazla gerçek oluşmuştur sanırım.:)  Devamlı değişken bir ruh halim olduğundan ben şöyleyim böyleyim diyemedim hiç .

Gelelim “mim” konusuna;

Ne olmak isterdin ilk soru; Bak bu da her an değişiyor, Çevre Mühendisi olmak istezdim ama bunu biliyorum. Gün geliyor mimar, gün geliyor, ahçı, şu sıralar terzi sıklıkla fotoğrafçı, yarın ne çıkar belli değil..

Asla yapamayacağım işe gelince; Stresli hiçbir işi yapmak istemezdim. Yapamayacağım bir iş yok istedikten ve kafayı kullandıktan  sonra, mecbur kalınca da her işi yaparım ama iş isteklere gelince farklı.

Çocuk mu kariyer mi ; takdir edersiniz ki buna cevap verecek en son kişi benim… Geçelim…

Eşinin Hangi Mesleği Yapmasını İsterdin; Bu soru da beni güldürdü.. Hiç aklıma gelmeyecek bir soru. Bunu da geçiyorum izninizle.:)

Tekrar hepinize çook teşekkür ediyorum.

Herkese neşeli bir hafta diliyorum…


This is about a mime in Turkey.

Have a great week.



8 yorum :

  1. tşkler mimi cevapladığın için

    YanıtlaSil
  2. her türlü ödülü fazlasıyla hakediyorsun...:))

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Ayda,
    Senin gibi güzel, zeki ve alçakgönüllü bir genç hanım neden kalkıp çoluk çocuk ve eş gibi mevzuları es geçerek yanıtlıyor anlamıyorum...bilinçli bir uzak duruş mu bu ? veya gönlüne göre karşına çıkmayış mı ? bilemem tabi...ama bütün ömrünü bekar geçireçekmiş gibi konuşmalarını garipsiyorum....hayat süprizlerle dolu ve sevgili anneannemin dediği gibi "hiç bir şey için büyük konuşma"...sen büyük konuşuyorsun manasında değil Dostoyevskinin dediği gibi " Değişmeyen hiç bir yürek yoktur" ondan.... herneyse anladın sen onu ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...