Miniklerim - My tiny-mini yarns







Uzun hem de baya bayaa uzun bir aradan sonra buraya yazmak beni acayip heyecanlandırdı.
Baktım hava kapalı, baktım işyeri sakin ve sessiz, dedim eski günlerdeki gibi tıkır tıkır yazsam şuraya.

Şimdi ah o eski günler, bloglar, heyecanlar falan demeyeceğim. Hayat işte, değişiyor… 
Geçen sene yaz başında başlayan taşınma sürecimiz epey uzun sürdü. Sonrasında hastalıklar, kayıplar, yeni heyecanlar derken o kadar az el işleri ile ilgilendim ki. Ama bu sene böyle olsun istemiyorum. Özledim kumaşları, rengarenk ipleri, pinterestten fikir kovalamayı.

Bu gazla geçen haftalarda, hani yine böyle havaların soğuduğu bir günde Hobium sitesinde buldum kendimi… Daha önce de bu site hakkında yazmıştım belki hatırlarsınız. Eskiden dikiş malzemeleri de satıyorlardı. Hatta harika telalar, değişik malzemeler almıştım kitabım için çalıştığım dönemlerde. Şimdi artık sadece örgü üzerine ürünleri. Tabi buna üzülmedim değil ama örgü ile ilgili her türlü ihtiyacımda hala bir numarada kendisi.


Size son favorimi göstermek istiyorum şimdi. Gerçi maksat bu cıvıl cıvıl renklerle çektiğim fotoğraflardan birini instagramda paylaşıp gerisinin çöp olmaması: ) Burada dursunlar hem de ihtiyacı olanlara fikir versin şu yazdıklarım istedim.

Bu minikler ”LA MİA MİNİ COTTONY 20'Lİ PAKET RENKLİ EL ÖRGÜ İPİ” olarak geçiyor sitede. Geçenlerde bir de %40 indirim vardı. 5 adet de büyük beyaz aldım ki renkli yastıklar örelim Funda’yla. ETSY dükkanımı tekrar açtım. Paypal olmadığı için çok öyle aman aman bir satış olmuyor ama örmek -dikmek için amaç oluyor orası bize. İşte bu iplerle de yine deconohut için bir şeyler öreceğiz.


Hobium.com 4 farklı kategoride hizmet veriyor.  Bunlar el örgü ipleri, şişler ve tığlar, yardımcı malzemeler ve stoklarla sınırlı ürünlerin olduğu ihraç fazlası kategorisi. Kargo işinde inanılmaz hızlılar ve 100 üzeri alışverişlerde ise kargo ücretsiz. Kapıda ödeme hizmetleri de var.
İlk alışverişlerinizde %15 indirimde yapıyorlar haberiniz olsun. Aslında sık sık takip edin çok güzel indirimler de yakalayabilirsiniz.

Arada buluşalım burada. Ben yine yazayım bizimkilerin maceralarını, gülelim eğlenelim…
En kısa zamanda görüşmek üzere…




Long after a long break, I was thrilled to write here.
Here the weather is rainy and the office is pretty quiet, there is a suitable environment for writing something to the blog, like old days .
Now, uh, I'm not going to write those old days, blogs, excitement... Life is changing...


Last year I was very busy with decoration of our new home and because of some diseases and losses I could not interested with my fabrics and yarns.

But I really missed my all craft stuff, fabrics and colorful yarns so much. 
What you see in the photos is my new cute yarns... These are from Hobiumyarns.com .


Hobiumyarns website has 4 catagories; Yarn, needles, hooks and tool/accessories .
They are the leading online craft suppliers in Turkey and they ship abroad... You can find many kind of high quality yarns, needles, hooks and more accessories in this online shop.
They offer 2-Day worldwide express shipping and flexible delivery options via DHL. And you can get 20$ discont, your first order.




So you should look at their website, blog and instagram account, I think, you will be very happy.

I hope see you again after very short time.




3 yorum :

  1. Çok özendim bak şimdi , görüşelim tabii 💛

    YanıtlaSil
  2. Ah, şeker gibi bunlar yaa :)

    Bugün aklımdaydın hep, sen ve senin eski blog yazıların. Böyle yağmurlu havalarda seni okumayı ne çok seviyordum. Ve bu havalar hemen o günleri çağrıştırıyor işte bana.
    Gel yine, yaz buraya.. Seni burada okumak bambaşka bir şey.

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir yazı olmuş tebrikler : https://tabletadam.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...