Handmade Happy Craft Magazine Summer 2015





Geçen seneden bu dergiyi hatırlayanlarınız olacaktır. Hani bir kış, bir de yaz olmak üzere iki sayı çıkartmıştı sevgili Claire. Bu sene kış sayısını es geçti ama yaz için şu aşağıda gördüğünüz online dergiyi hazırladı, Handmade Happy Summer 2015.

Benden ve Turuncu Oda blogunun süper becerikli sahibi Sevgili Sibel’den  ikişer proje var içinde.  Sahi bir de Regina var, hepimizin yakından tanıdığı, Molly Mell blogunun sahibi.  Diğer katılımcıların bazıları ile ilk kez karşılaştım bu dergi sayesinde. Böyle keşifler yapmak çok hoşuma gidiyor, bazen saaatlerimi harcıyorum yeni keşfettiğim bir bloğun sayfalarınında. Hele şu instagram…. Eskisi kadar üretemememin, hiç bir şeye yetişemememin yegane suçlusu…  Gündüzleri iş yerinde olduğum ve nadiren instagrama bakabildiğim için kendimi neredeyse şanslı bile hissedeceğim: )



Önceki sayılarında 5 – 6 proje hazırlayan ben bu sefer iki arada bir dere ancak 2 proje hazırlayabildim. Biri şu kapakta da gördüğünüz peçetelik ( aslında çatal bıçaklık da.. ne denir adına bilemedim).

Yapması çok basit ve zevkli. Fırsat bulur bulmaz detayları burada Türkçe olarak da paylaşacağım söz.
Diğeri ise şeker külahı yapmaca… Çocuklarınızın doğum günlerinde kullanabilirsiniz içine şekerler, lokumlar koyarak…

Diğer şehirleri bilmem ama İstanbul'da hava kapalı, tam evde kahve eşliğinde keyif yapma havası… Hah işte belki o sırada da bu dergiye göz atmak istersiniz diye hızlı hızlı hazırladım bu postu.

Dergi ile ilgili daha detaylı bir post olsaydı iyi olurdu diyenler, Claire’in blogu Hearthandmade’e bakabilirler…





I'm so happy to present you the Summer 2015 edition of Handmade Happy Magazine! Have you remembered Handmade Happy Summer 2014 which was released last summer?  See here and here to remember...

Handmade Happy Craft Magazine is full with wonderful summer craft ideas, sewing, advice, papercrafts, scrapbook inspiration, rubber stamping, crochet, recipe and more... Editor of the magazine is Dear Claire. Of course you already know Claire who is the creative mind behind the blog Heart Handmade UK.

And I am so happy that to be a part of this beautiful project with talented and inspirer  bloggers. Such Sibel, Regina, Anna and more...

Thank you so much Claire to gave me this amazing opportunity and great experience...


I hope, you like it...









11 yorum :

  1. Çok heyecanlı ! Bir çırpıda baktım, Sibelle senin projelerini okudum ve "yaşasın bizim kızlar ! " diyerek bi sevindim bi sevindim anlatamam ☺️
    Aferin vallahi ! En büyük Ayda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim, yani ederiz Nilgün ablacığım:)

      Sil
  2. Ve tabii "en büyük Siiibel ! "
    Sibel'in "s" sini küçük yazdım diye düzelteyim dedim yarım gitti yorum . 😢

    YanıtlaSil
  3. nasıl güzel bir tecrübe yaşamama vesile oldun...çok çok teşekkür ederim Ayda...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim ne demek benim için büyük bir zevkti:)

      Sil
  4. Congratulations Ayda! Your works are always so beautiful and well made!
    I'm happy for you :-)
    A hug and see you soon.
    Emanuela
    P.S. beautiful graphics of the new blog!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you so much for your lovely words as always, your are so kind...

      Sil
  5. Çocukluğumuzun mevlit şekerleri geldi aklıma.Aynı böyle olurdu paketi ve ben bitince atmaz saklardım onları.Tabi seninkiler kadar güzel değillerdi o bir gerçek.Ne yapsan bir sevimli bir tatlı oluyor ya Ayda.Sevgini fazlasıyla kattığındandır herhalde.Hele o peçetelik tam seyirlik.Eline sağlık ve maşallah her zamanki gibi.Tebrik ediyor ve çok öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim bu güzel sözlerin için, her zaman beni çok mutlu ediyor senin yazdıkların
      Ve evet mevlit şekeri külahı bu, ben de çok severim şeker külahlarını:)

      Sil
  6. Dear Ayda, thank you so much for your kindness and friendship. Only today I made my post about Claire's magazine. I had taken about a month from the web to try and sort some issues, but I'm back now.


    As always whatever you do, you do it beautifully.

    YanıtlaSil
  7. Bu kitabın keşke hard copy versiyonu da olsa, böyle sadece internetten bakmakla yetinmesek, devamlı elimizin altında olsa ve kahvemizi yudumlarken sayfalarını karıştırsak, ne güzel olurdu... Ayda'cığım seni de hem tebrik hem de takdir ediyorum, profesyonel çalışma hayatının yanına hobilerini de böyle kaliteli bir şekilde eklediğin için gerçekten büyük bir alkışı hakediyorsun, başarılarının devamını dilerim canım...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...