Funda Şöhrete Doymuyor! - I'm in the last issue of Mollie Makes!




Geç kalmış bir haber aslında bu. Tatile gitmeden önce paylaşmayı düşünmüştüm sizinle ama her tatil öncesinde olduğu gibi bu seferde koştur koştur geçti günler. Tatilin en çok yolda geçen zamanını seviyorum ben, tabiki en çok da gidiş yolunu. O ana gelene kadar yaptığın bütün koşuşturma öyle ya da böyle bitmiş oluyor ve sen bir şekilde tatile başlamış oluyorsun. Yapacak bir şey yok oturacaksın orada. Hah işte benim gibi durduğu yerde duramayan telaşeli ve huzursuz biri için dinlenebilmenin tek yolu. 17 yaşımdan yani üniversite için İstanbul’a geldiğimden beri çok seyehat ettim. Yatağımda uyuyamadığım huzurlu uykuyu otobüslerde ve uçakta uyuyorum ben.  Yurtta kaldığım dönemlerde yatak odamın şöförlü bir karavan olacağını hayal ederdim. Pijamaları giyicem, yatak odama gider gibi karavamına gidip arkada yatacağım. Sür şöför bey istediğin yere diyip uykuya dalacağım. Sabah olunca da beni evimin kapısında bırakacak… Olur belki, hayal etmeye devam ediyorum ben…


Neyse gelelim konumuza. Evet Funda şöhrete doymuyor: ) Mollie Makes’in 53. Sayısı için yaptık bu rengarenk battaniyeyi. Ripple Crochet Blanket diye geçiyor her yerde. Yani bizim de daha önce denediğimiz bir örnek değildi. Bu proje için araştırdık, yığınla video çıktı. Birinde karar kıldık ve başladık örmeye. Uygun kalınlıktaki ipleri bulmak için epey bir uğraştık ama. Zaman kısıtlı olmasa Eminönüne gidebilsek harika olacaktı. Sonunda  Lanosa‘nın Bonito serisinde karar kıldık. Battaniye için ideal kalınlıkta. Örmesi de çok zevkli.


Neyse işte battaniyeyi ördük. Sıra fotoğraflamaya geldi, sadecede 1 hafta sonum var. Çektim çektim! Yoksa yandım… Hayretlerim olsun ki bu sefer Funda hiç surat asmadı, hiç olmaz yapamam demedi, hiç zorluk çıkartmadı, koy bakiim omzuna dedim hop koydu battaniyeyi. Aman bir pozlar bir edalar… Bir iki saatte tamamladım fotoğraf çekimini. Daha önceki kaşkol mankenliğinden sonra daha bir alıştı poz vermeye yani.

Mayıs sayısına bayıldım ben. Cıvıl cıvıl, kıpır kıpır bir sayı olmuş. Benim aylık üyeliğim var Mollie Makes’e, siz de her ay kapıma gelsin derseniz link burada. Dijital olarak da bir çok yerde bulabilirsiniz; Zinio, Google Paly, Apple Newsstand…

Bu da 53. Sayının kısa bir tanıtımı, umarım beğenirsiniz…




Blog yazmaya başladığımdan beri hiç bu kadar uzun bir ara vermemiştim. Umarım bundan sonra daha sık olurum buralarda. Tabii yaz geliyor, yine geçen seneki gibi sıcaklar olursa birazcık üretmek, fotoğraf çekmek ama en azından kışa girerken daha bir hevesli olacağım kesin…

Öpüyorum hepinizi…




This is a late news! I would like to share this amazing news with you more earlier  but I had a vacation and I was very busy before it at the office.

Yes I'm on "Mollie Makes issue 53" again after two issues 47 and 51.

It is a colorful project with crochet ripple blanket. I've really enjoyed while I was crocheting it. Even I did not force while taking my little sister pictures. After her first modeling experience on Mollie Makes issue 47 ( you can see here), she was quite relaxing and cheerful. We did not even discuss. : )

I’m honored to be part of the last issue of Mollie Makes  and I would like to thanks a lot for this great opportunity  and understanding to the team at Mollie Makes.

I have a subscription for Mollie Makes Magazine on “http://craft.buysubscriptions.com/”  If you have this great magazine as hardcopy or you can download it from Zinio, Google Play or Apple Newsstand.  

Do not be late!




40 yorum :

  1. Mshu oldu artik ya :) Yuzmuze bakmayacak vallahi Ayda :)
    Bu arada ben de yolculuga bayiliyorum hle intene olmamasina. Oh be! Odum patliyo ucalarda interneti telefonu serbest birakacakla diye. Birakmasinlar. Orada da ulasilmaz oluveelim vallahi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok havalı çok bildiğin gibi değil:) Yine bir şey yapalım ama beni de çek diyor:))
      Aynen aynen. Kesinlikle ben de karşıyım ucaklarda telefonların açık olmasına umarım olmaz, umarım....

      Sil
  2. çok tatlısınız, birde pijamalarla özel çekim iseriz :)
    bu battaniyenin sarısını da ablam örmüştü bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pijama altını da ben dikmiştim, English Home Nevresiminden:) ikinci diktiğim pijama altıydı. Öyle kafadan kesmiştim de anneme söylediğimde şaşırmıştı:))
      Haklısın bir de pijamalarımı göstereyim, sen doğru dürüst iğne bile tutamıyorsun diye bana çekişen anneme:))
      Sarı beyaz örmek istiyorum ben de ... Ama bir dahaki kış projesi olacak, yaz sıcağında hiiiç uğraşamam...

      Sil
  3. Funda bayağı sevmiş ve alışmış gözüküyor bu işe:)) Harikasınız ikinizde...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok rahat değil mi ilk pozda. İlk kez böyle bir halini yakaladım normalde hep bir karış suratla durur kameranın karşısında..:)
      Çok teşekkürler...

      Sil
  4. Wonderful crochet blanket!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil
  5. başlığı okuyunca çok güldüm:) ne tatlı yazmışsın Ayda...ellerinize,zevkinize sağlık,bayıldım...battaniyeye de,nefis fotoğrafları çekene de,modele de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy çok ama çoook teşekkür ederim, yani ederiz ikimizde:))

      Sil
  6. Eline koluna gönlune kardesine saglik aydacim!kızkardes gibisi yok valla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de yok:) O benim hem bir numaralı düşmanım hem de uğruna canımı feda edeceğim bir tanem:))

      Sil
  7. Kırmızı -gri, pembe gri, mavi, mor yeşil renkleri sayarken buldum kendimi, rengarenk, renkahenk muhteşem olmuş. Yapım ve çekim ekibi süper. Ellerinize, gözleriniz sağlık. Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş battaniye:)

    YanıtlaSil
  9. Star ışığı var Funda'da ben fark etmiştim zaten.İçindeki cevheri er geç ortaya çıkaracaktı ki çok uzun sürmedi.Bak pozlardaki rahatlığa gülüşü bile nasıl doğal sevdi bu işi sevdi.Eee bir de ev ortamı çeken de biricik kardeşi kapris falan kalmadı kaldıysa da o da bu işin olmazsa olmazı canım.Yine ne güzel bir iş çıkmış ortaya.Seviyorum ben sizi biliyorsunuz değil mi.Bir de Amsterdam'a giderken beni de götürseydiniz daha çok severdim ya neyse:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh ahhh ne mutlu olurum bilmeyen biri ile ve özellikle seninle Amsterdam'a gitsem...
      Ee hadi inşallah diyelim..

      Sil
  10. Bunun bir türevinden de, annem geçende Esra'ya ördü ancak onunkiler daha pastel tonlardaydı. :)) Funda cidden bu işi kapmış! :)
    Harikasınız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bana kalsa bu renkler hiç benim tarzım değil ama talep bu yönderdi:)) Annenin ördüğünü hatırlıyorum çok çok güzeldi...
      Çook teşekkür ederiz.

      Sil
  11. Battaniye güzel, Manken güzel :) blog sahibi zaten güzel..
    Nice güzelliklere diyerek yorumu bitireyim :)
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy utandırdın üçümüzü de:))
      Çok çok teşekkürler..

      Sil
  12. Neyse ki işi profesyonelliğe dökmüşsünüz, sakince halledilmiş çekimler:) Ellerinize sağlık, renkler harika, örnek şık...
    Sizi böyle yerlerde gördüğümde çok mutlu oluyorum, daha nice çekimlere Aydacım, sevgiler,selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok ama çok teşekkürler, ne tatlısın...

      Sil
  13. Siz kızkardeşler harikasınız biliyor musun? Anneme sitem edeceğim , keşke bir de kızkardeşim olsaydı!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh ahh kız kardeş gerçekten bir başka. Hem gıcık hem dünya tatlısı:)

      Sil
  14. Harika olmus ama Funda gercekten kameralara alismis. Siz örmeye devam edin....biz keyifle takipteyiz Nohutum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi ama çok havalı:)
      Çok teşekkürler Zehracığım...

      Sil
  15. ellerinize sağlık Ayda, harika olmuş, kardeşinin de çekimlere alışmasına sevindim, ikiniz birlikte ne harikalar yaratırsınız kim bilir? sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben aslında pek zevk almıyorum böyle canlı fotoğraflamaktan ama karşımdaki rahat olunca en azından ben de birazcık rahatlıyorum:)
      Çok çok teşekkürler..

      Sil
  16. Çok güzel bir örnek ve şahane fotoğraflar:) Harika bir iş ortaya çıkartmışsınız gerçekten. Fundaya şöhret olmak yakışmış, o güleç yüzü battaniyenin pabucunu dama atmış olabilir:) Bu örnek çok beğendiğim örneklerdendir. Renklerini de sevdim. Elimdekini bitireyim, sanırım bir sonraki örneğim bu olacak. Daha nice güzel başarılara, keyifli zamanlara diyorum:)
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de çok zevkli bir örnek bu, yazın daha çok dikiş dikmek istiyorum ama kışın öreceğim bundan..

      Sil
  17. Özlendinnn çok özlendin:) Niye uzattın kelimeyi diye sorma özlemimin efkardan sevince karışmış hali:) Yine harika iş çıkartmışsınız, ellerinize sağlık:) İkinizi de öperim kocaman, güzel kardeşler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Tatlı dilli...
      Biz de seni öpüyoruz o güzel yanaklarından...

      Sil
  18. Keşke daha çok fotoğraf olsaydı özlemişim senin fotoğraflarını ve bir kez daha gurur duydum hem senle hemde Fundayla başarılarınız daim olsun çok sevgiler.

    YanıtlaSil
  19. You have an amazing Blog!
    Kind regards,
    Tanja

    YanıtlaSil
  20. Battaniyeniz bahar gibi olmuş, içim açıldı :) Tebrikler, paylaşım için de teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  21. Harika kareler, Ayda'cığım seni de Funda'yı da tebrik ederim, sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  22. ne samimi bir yazi ve ne guzel bir battaniye ! Gercekten bayildimmm :) ve evet kesinlikle katiliyorum o bir tek cekim gunu oncesi olacak mi olamayacak mi endisene :) cok sevgilerrr

    YanıtlaSil
  23. Çok hoş harikasınız :) tebrikler ...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...