Yenilenme - Shop UPDATE





Elimin altında fotoğrafları çekilip düzenlenecek  ve dükkana konulacak o kadar çok şey var ki, utanıyorum da; sanki yemiyor - içmiyor, dikip - örüyoruz gibi : )



Aslında bunlar hep 2-3 yıldır yaptıklarımız, bir bu kadar da hediye vermişimdir. Son zamanlarda şu seçimdi, işlerdi, ihalelerdi derken eski tempomda da dikemiyorum. Dün akşam yapılacaklar listesine bitirmem gerekenleri yazayım dedim, gözüm korktu, hiç bir şey yapmadan oturdum tartışma programı seyrettim.  Gerçi artık bünyem kaldırmıyor, son haftalarda sadece 4-5 saatlik uykularla işe gelebiliyorum.  Yok ama bir düzene sokacağım kendimi hele şu yarın ki Ankara seyahatini de atlatayım makul saatlerde gideceğim yatağıma…



Farklı ürünler ekledim bu sefer deconoHut’a. Çok sevilen minnak bulutlar var, mama önlükleri, yeni şirin yastıklar ve duvar süsleri… En çok onları seviyorum... Hele bulutlular pek şirin, bizim evin her tarafında bir şeyler asılı, madem ben bu kadar seviyorum dükkanda da olsun dedim.  Umarım beğenirsiniz.

Nisan ayı hepimize uğur getirsin, baharı iliklerimize kadar hissederek yaşayalım…


deconoHut




I have many items for my Etsy Shop but I need to edit their images. Most of them were made within last 2-3 years and I have chosen a few of my favorite products, cute cloud pillows, new pretty garlands, baby blankets... I wanted to feel Spring on my shop and listing new items for you.



I hope you like them..

Loves...









34 yorum :

  1. herşey çok güzel ama o yastık yok mu yastık çok fena!
    hasta oldummmm.

    YanıtlaSil
  2. Such beauty for the eye!

    Have a super week Ayda xxx

    YanıtlaSil
  3. bu tarifi imkansız ruh halimden çıkabilsem; yapıcam ben de bişeyler ancak ben de blogumda eski yaptıklarımı yayınlıyorum şu sıralar...hiçbirşey yapmaya mecalim yok...çok sıkılıyorum..çok argüman materyal biriktiriyorum ama tık yok yani resmen üzerime ölü toprağı serpilmiş gibi :( yaptıklarınızı görünce bi kıpırdanma oldu enerji verdiniz ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de oluyorum öyle zaman zaman, elimi kaldıracak, birşeyler üretecek halim olmuyor hiç, neyseki çabucak geçiyor. Geçmeyecek diye korkuyorum zaten...
      Eminim sendeki de geçicidir.
      Çok teşekkür ederim...

      Sil
  4. Çok güzel olmuş bulutlar, rengarenk, cıvıl cıvıl... Baharı, yazı, aydınlık günleri çağrıştırıyor, zira çok ihtiyaç var böylesi çağrışımlara şu sıralar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, yüzümüzü güzelliklere çevirmezsek boğulacağız:(

      Sil
  5. delisin.. ben dönüp dönüp dükkana bakıyorum yeni ne var diye sen koymaya utanıyorum diyorsun.. o kadar güzel, estetik ve özenli işleriniz var ki .. bir yastık vardı hexagon patcworklu (yanlış tanımlayabilirim) ilk o gtti galiba, çok güzeldi zaten:) anfendicim sipariş alıyor musunuz, ben pinterestte bir yastık gördüm böyle sarı üstüne beyaz smile yazıyordu çok hoşuma gitmişti:) arkasında da verez çizgili bir tane vardı ayy ne manyağım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sipariş almak isterdim ama işler yüzünden yetiştiremeyip strese girip sonrasında da mahcup olurum korkusuyla yapamıyorum. Ama o dediğin yastığı hatırladım ben de fırsatını bulunca deniyeyim bari. Olursa haber veririm sana:)
      Şu tatlı tatlı yazdıkların için de çoook teşekkür ederim... Mest ettin..

      Sil
  6. Ayda merhaba çalışmalar gene harika ben bir bilgi almak istiyorum senden bende etsy den satış yapmak iatiyorum üyelik yaptım sonrası nasıl oluyor beni bilgilendirebilirmisin satış yapılıyormu gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında site adım adım yönlendiriyor seni, bir de internette çok fazla site var etsy de dükkan açmak ile ilgili buradan yazmam çok zor istersen onlara bir bak, google'a yazarsan çıkıyor ben de hep onları okudum br de denem yanılma:) Takıldığın yer olursa mail at cevaplamaya çalışırım. Sana mail yazacaktım ama mail adresini göremedim:(

      Sil
  7. your shop is lovely, I like the clouds! Heather x

    YanıtlaSil
  8. ben gelip yazıyı okuyana kadar gece yarısı oldu:)

    utanıyorum demişsin ya; hiç utanma!! aksine gurur duy kendinle,tıpkı bizim seninle duyduğumuz gibi...ne mutlu ki,üretken birisin...çok seviyorum seni,kendini ifade edişini ve elinin izini...

    hevesle de bekliycem şimdi yastığımı ama sakın acele etme göndermek için,sıkıştırma kendini...ben azcık daha hayal kurarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben senin yorumuna cevap yazana kadar senin güzel mailin geldi ona da cevap yazacağım en kısa zamanda. Ben teşekkür ederim Sibel'ciğim...

      Sil
  9. hepsini o kadar beğeniyorum ki, Ah bu daha harika diyemeyeceğim. İştahlı çocuk gibiyim zaten fotoğraflarına bakarken...bitince üzülüyorum, bir de arayı çok açtığında. Ama çok çalışıyorsun biliyorum. Umarım dediğin gibi makul vakitlerde yatağına girersin. O kadar uzun süre senin bu temponda çalıştım ki, bir ara çekçek bavulumu hiç boşaltmadan, ertesi gün başka bir şehire uçuyordum, sabahın beşlerinde havaalanı yollarında, Alpimi meteye ve Allaha emanet ederek. Taksiciler yoldaşım olmuştu:)
    Geçiyor Aydacım, hiç bir şey aynı kalmıyor. Ama yorulmuşum ben çok yorulmuşum. Şimdi sen Ankara seyahati dedin ya, bende bir ürperme:)))
    Hadi haftasonuna çeyrek kala, sanada çok güzel bir gün diliyorum.
    deco ya da uğrayayım bi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tempoya da o kadar alıştım ki olmasa boşluğa düşermişim gibi geliyor:))
      Gittim de döndüm Ankaya'ya. Oraya gitmeyi hem seviyorum hem de sevmiyorum. Yakın ama yorucu oluyor.
      Neyse bugün cuma:))
      Çok teşekkürler güzel yorumların için...

      Sil
  10. Bulut figürlü herşey hoşuma gidiyor..çok güzeller

    YanıtlaSil
  11. hepside çok hoş olmuş ellerine sağlık....

    YanıtlaSil
  12. Hepsi birbirinden güzel bunların, maşallah diyelim nazarlar değmesin.

    YanıtlaSil
  13. Reset düğmemiz olsaydı ne harika olurdu. İçim açıldı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh ahhh o düğme çok işe yarardı çok ama çok kullanmaktan bozardım habire format ihtiyacı doğardı:)

      Sil
  14. çok güzel şeyler eklemişsin yine, bayıldım!

    YanıtlaSil
  15. Ya hepsi bir yana o renkler ne öyle, o desenler :) utanmak lazım tabi :)
    Kolay gelsin

    YanıtlaSil
  16. They all look so beautiful Ayda, your store is very special.

    The cloud garland is so original & cute, I love it.

    YanıtlaSil
  17. Çok güzel bi post.Bulut kağıtlara ve yastığa bayıldım. Ben de bi ara desenli kağıtlardan kelebek şablonunda kesip bi duvara 3 boyutlu görünecek şekilde tam ortalarından yapıştırmıştım. Kedim Boncuk birçoğunu kendi çapında avladı.:))) Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Evde kedi köpek bir de çocuk olunca zor tabi böyle süsleri yerli yerinde tutmak:)))

      Sil
  18. wonderfull things that would fit in my house!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...