Beautiful Torie Jayne Design!




Gıpta ediyorum böylelerine. Kendim yapamadığımdan herhalde: ) Tek bir konuya odaklanamıyorum, her çiçekten bal alasım, her gördüğümü deneyesim var. Ama bak işte Torie, kendi markasını çıkarttı.
Yıllar yıllar önce, blogları yeni keşfettiğim zamanlarda tanıştım Torie ile. Zevki, tarzı, paylaşımları öyle hoştu ki. Sonra kitapları çıktı, ilki; Craft Show & Sell, ikincisi ise ; Stylish Home Sewing . İkisi de çok güzel kitaplar, bir kere kapakları çok güzel bu bile yeterli benim için, kapağına bak sev.

Şimdi, Torie Jayne Design adıyla ev dekorasyon ürünleri, özellikle de mutfak için tasarladığı kupalar, kesme tahtaları ve kurulama bezlerinden oluşan seri ile bir Kickstarter projesi ile karşımızda.

Kickstarter, yaratıcı projeler için bir fonlama platformu. Kickstarter, başkalarının doğrudan desteği ile hayata geçirilen iddialı, yenilikçi ve yaratıcı fikirlerle dolu bir platform. Filmlerden, oyunlara, müzikten sanata, tasarım ve teknolojiye kadar her şey.


Projenin ilk finansmanın çoğunluğu genellikle proje sahibinin hayranlarından ve arkadaşlarından geliyor. Proje beğenildikçe basında, sosyal medyada, twitter, facebook, bloglar ve instagram gibi… paylaşıldıkça projeye destek olanlar artıyor.

Ben de yıllardır tanıdığım Torie için birşeyler yapmak istedim o nedenle de fırsat buldukça ürünlerin tanıtımını yapacağım, böylece ne kadar çok kişiye ulaşır, ne kadar çok kişi Kickstarter’da onu desteklerse Torie’de kendi markasının sahibi olup sevdiği şeyden para kazanacak.

Ürünlerin tüm dünyaya gönderimi yapılıyor. Ön sipariş ve Torie’ye destek için link burada.

Ayrıca Elyse’nin bloğu ;  Tinkered Treasures ‘da tüm detaylara ulaşacağınız Torie ile yaptığı söyleşi var. İlgisini çekenler bir bakabilir.

Umarım günün birinde ben de sevdiğim şeyi işim yapabilirim, darısı tüm isteyenlerin başına…



I have an amazing news for you. I am sure that many of you already knows dear Torie Jayne. she is an incrediable talenteded lady. I have been loving sooo much her color combos since I have stared blogging.  Yes I met her very many years ago and now I am so excited to announce her first homeware product line which recently launched at Kickstarter.

Torie's line includes fine bone china, kitchen textiles, melamine, and more. It's all made in the UK and features a fresh open-lace motif on a limited palette of silver grey, opal blue, blue haze, and cloud pink. You can find more images her instagram accounts @toriejaynedesign and @toriejayne . I am sure you will fell in love them…



If you have not met Torie before, let me introduce her to you;
Torie Jayne studied fashion at Kingston University in the UK, and then got her first job in New York, designing for American Eagle Outfitters. Returning to London, she worked for many high-street brands, including Marks & Spencer and Zara, designing collections for everything from swimwear to denim. In 2009 she started her blog, toriejayne.com, to share her passion for crafts and interiors. She lives in Devon, UK. She is also the author of two wonderful books.; Craft Show &Sell and Stylish Home Sewing .

You can also find a great interview on Elyse blog, Tinkered Treasures . She had asked all details about Torie’s Kickstarter Project.


"Kickstarter is a funding platform for creative projects, from movies, games and music to art, design and technology - Kickstarter is packed with assertive, innovative and creative ideas that are alive with the direct support of others."

"The majority of the initial financing usually comes from fans and friends of every project, if they like, they will spread these words to their friends, etc. The press, blogs, Twitter, Facebook and Kickstarter itself are also great ... traffic sources and promises ... Millions of people visit Kickstarter every year "

If you want to get some fabulous rewards and help Torie Jayne to reach her goal, click the link in here to view the full range on Kickstarter & back the campaign!




4 yorum :

  1. Thank you Ayda for the lovely blog post, Love Torie

    YanıtlaSil
  2. I didn't know Torie Jayne before but I love her work. It is so beautiful and delicate.
    I wish you a nice weekend, Ayda ♥

    YanıtlaSil
  3. sayfadaki makaronları görünce,o çok isteyip yazıldığım ama yolun yarısından dönmek zorunda kaldığım kurs aklıma geldi. bir gün yapımını öğrenmeyi çok istediğim bir şey bu.

    YanıtlaSil
  4. kickstarter hakkında yazdıklarınız çok mantıklı

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...