Çekilişi Kim mi Kazandı? / Giveaway Winner!




Hem haftanın son günü, hem de bir haftalık tatilin başlangıcı. Gerçi ben gitmeyeceğim işe ama Funda zavallım gidecek, ben de evde çalışacağım harıl harıl. Hem Romantic Homes’un taa Ocak sayısı için fotoğraf çekmem, hem de evde yapılacak olan işleri halletmem gerek.  Neyse tatil tatildir. Fırsat buldukça da zevkli zevkli öreceğim. Hep anlatıyordum ya bizim evin örgücüsü Funda diye ama ne olduysa oldu şu natura iplerle birlikte ben de çoştum. Şu sıralar en büyük zevkim akşam yemekten sonra bir yandan tartışma programlarını ya da bisiklet yarışlarını izlemek bir yandan da mırıl mırıl örmek.  Gerçi için için seziyorum Funda kızıyor bana, git kendi alanında oyna, dikiş dik, kağıtlarını kes diyor, örgü benim alanım, iplerime göz dikme diyor ama sanırım artık çooook geç!


Yook tabi ki dikişten vazgeçmem. Tüm yaz sıcaklar yüzünden oturamadım makinanın başına ama dikilecekler listem epey bir uzadı. Yeni yeni kumaşlar doldurdum ETSY’de sepetime, bakalım ne zaman bir şeye sinirlenip basacağım satın al tuşuna: ) O kadar çok kumaş çeşidi, öyle güzel desenler var ki kararsızlıktan alamıyorum çoğu zamanda. Bir diyorum çiçekli, cicili bicili birşeyler olsun, sonra ahh diyorum biraz daha modern, şöyle sade, şık olsun… Tarzım yok ya ben buna yanıyorum esas.

Neyse gelelim konumuza ;  “Klasik ve Modern Tığ İşleri” kitabının çekilişi! Keşke tüm katılanlara hediye edebilsem bu güzel kitabı ama ne yazık ki sadece tek bir kazananı var,o da Sevgili Betül Bahar Özen ! Tebrik ederim Betül’cüğüm. Umarım zevkle çevirirsin sayfalarını bu güzel kitabın, umarım sana bol bol ilham verir ve çok seversin…


Şimdiden herkesin Kurban Bayramı’nı kutlamak istiyorum. Umarım, barış içinde, mutlulukla, huzurla yaşadığımız Bayramlar olur.

Herkese iyi bayramlar…




Today is both the last day of the week and as well as the start of our religious holiday for a week. So I am happy : ) During weekend, I have to take photos for Romantic Homes Magazine January Actually crochet is my little sister's hobby in our home but after these lovely Natura yarns I can not resist crocheting something. They are really so beautiful.

I guess, these lovely yarns and this beautiful book will be very popular in our home during this winter.
Of course I did not forget my fabrics, I have a very long sewing list, I want to sew many many cute things for my ETSY shop, just I am a little bit indecisive. I love cute and floral fabric patternd and in the same time I want to have some modern and geometric design fabrics. I want to have a style!!!! ( I hate this)

Anyway, Let's talk about our subject ; "Vintage Style Crochet Project" Giveaway Winner!

I wish I can give all of you this beautiful book but there is only one winner ; Betül Bahar Özen . Congrats!

I would like to thank everyone for joining this giveaway and I am wishing you have an amazing weekend.









7 yorum :

  1. Kazananı tebrik ederim.İyi bayramlar :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de tebrik ederim Betül hanımı, güzel güzel örsün :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Artık eskisi gibi yazmiyorsun ya sağlık olsun ne güzel okuyordum. Çektiğin resimlere bakiyordum. Yinede sık sık yaz lutfen

    YanıtlaSil
  4. İyi bayramlar Aydacım 😊

    YanıtlaSil
  5. Bence yaklaşmışım adında Bahar geçen biri kazanmış.İki rakamla büyük ikramiyeyi kaçırmış gibi oldum:)Kazanan arkadaşı tebrik ediyor önümüzdeki maçlara bakacağız diyorum.Hayır zaten son dakika bir hevesle katıldım bu ne bekleyişse artık değil mi:)İçten içe dua ediyordum demek...

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, bu güzel gold makası nereden aldınız?
    İbeking'deki diğer vintage makaslardan aldım ve sizlerin güzel fotoğraflarında göre göre makas sapığı oldum :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...