Amy'nin Sevimli Dikiş Projeleri - Sweetly Stitched Handmades by Amy



Bugüne kadar çoooktan bir kitabının olması gerekiyordu. Neden yok, neden yok diye düşünüp duruyordum, sonra bir gün bir baktım instagramda ” işte benim yeni kitabım” diye bir fotoğraf paylaşmış!  Nasıl mutlu oldum anlatamam… Sonunda  Amy'nin kitabı çıkmış hem de Tuva Yayıncılık'tan...


Heyecanla kitabın satışa çıkmasını bekledim çıkar çıkmaz da satın aldım. Adı; Sevimli Dikiş Projeleri, tam sevmelik bir kitap, içinde gerçekten de birbirinden sevimli öyle güzel dikiş projeleri var ki ben henüz bakmaktan yapma aşamasına geçemedim. Gerçi ben Amy kadar profesyonel bir terzi değilim. Ama ilk fırsatta bir iki projesini elimden geldiğince denemek istiyorum.


Sanki herkes Amy’yi tanıyormuş gibi direk konuya girdim. Aynı şeyi kardeşimde de yapıyorum. Sanki herkes Fundayı tanıyormuş gibi, bir şey anlatırken işte Funda’yla şöyle yaptık, şunu yedik, buraya gittik diye bodoslama giriyorum konuya…

Neyse işte Amy nana Company Bloğunun sahibi. Dikiş konusuna birazcık merakınız var ise, cicili bicili kumaşları, çocuklar için yapılmış şeyleri, güzel kurdela, düğme, ve boncukları seviyorsanız bir şekilde Amy’nin fotoğrafları ile karşılaşmışsınızdır. Ben bazen giriyorum onun flickr hesabına, saatlerce bakıyorum fotoğraflarına, en sona kadar gidiyorum. Her defasında da  hayranlığım bir kat daha artıyor.


Ben kitabı www.goblen.com sitesinden aldım. Bir çok tuafiyede satışı varmış. Eğer ingilizcesini isterseniz de, Amazon, Book Depository, Barnes and Noble’ın sitesine bakabilirsiniz.

Bu sıralar işlerim çok yoğun, önümüzdeki hafta büyük bir ihalemiz var o yüzden ne instagram da ne de blogda yorumlara cevap veremedim.  Bu postu da öğle arasına çıkmayıp yazmaya çalışıyorum simit peynir eşliğinde… En kısa zamanda işleri hafifletip döneceğim aranıza yani: )


For a long time, I was wondering, why she has not got a book. I think, She really deserves so much more than this...
Yes, I'm talking about Amy! She is amazing and finally she has a book which called "Sweetly Stitched Handmades".


When I saw her book image on instagram, I was very excited, because its publishing company is a Turkish Company which called "Tuva Publishing" So her book published also in Turkish!!! How amazing!
I'm not as good as Amy about sewing but I can not wait to try a few of her projects.

Most of you already knows her, especially lovers of cute fabrics, sewn wonderful things for children, beautiful haberdashery materials and amazing images... Amy is owner of nana Company Blog and her many projects has published on many books and magazines...



A little overview of this lovely book is here;
Sweetly Stitched Handmades includes 18 original designs that incorporate Amy Sinibaldi’s love for patchwork and embroidery, natural linen, and a carefully chosen color palette of patterns and prints. The projects range in difficulty so that a beginning sewer may easily complete a few projects from start to finish, while others are more difficult and a more advanced sewer may be challenged to learn some new techniques. Projects include a color-block baby quilt, a crayon-castle caddy, a jam-jar pincushion, an airmail tote bag, and a simple “Home Sweet Home” embroidery.



I bought it on www.goblen.com website as in Turkish and if you have it as in English, it is available for pre-order at: Amazon, Book Depository and Barnes and Noble.


I'm sure you'll love it as me…



35 yorum :

  1. Ne iyi ettin de haberdar ettin,çok sevimliymiş dikiş bilmesem de alıcam bir heves bakarsın o işi de bulaşırım :)) sana kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin elinden hiç birşey kurtulmaz bence. Denesen dikiş işinin de üstesinden geliverirsin bir çırpıda:)
      Bence dal bu işin içine de, hem kumaş almak çok zevkli:))

      Sil
  2. Biraz bencillik edip, ne iyi ettin de çıkmayıp yazdın diyebilirim sanırım. :)
    Ben işin fotoğraflara bakma kısmında olsam dahi, eminim ilgilenen bir çok arkadaş olacaktır. Art-niyetsizim anlayacağın. :))
    İşlerini kolayla, öyle gel.

    YanıtlaSil
  3. Renkler şeker gibi,kumaşlar düğmeler çok güzel,çok güzel bir post olmuş.

    YanıtlaSil
  4. Ne sevimli kareler , bayıldım.

    YanıtlaSil
  5. Bende reklamını görüp aramaya başladım. Meğer daha çıkmamış. İlk çıktığı gibi de hemen aldım. İçindekiler çok eğlenceli, cici şeyler. Ben en çok detaylı anlatımı için almıştım. Gerçekten de bol detaylı, benim gibi dikişden anlamayanlar için çok iyi bir seçenek.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de detayları çok sevdim. Fazla ince işçilik yapacak zamanım olmuyor, hep akşamları diktiğim için basit şeyleri tercih ediyorum ama kitaptakileri gördükçe çoşuyorum:))

      Sil
  6. Aydam o bu değil de düşündüm de senden harika bir kitap çıkar be... estetik anlayışın süper, fotoğraf yeteneğin de.. e maharet desen alası sende... yap, çek, yaz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Kendi kendime çıkarayım bir kitap, şöyle "Neydim Ne olacağım Demeyim Sadece Deneyin" ..
      Ay bak ismi de şimdi uydurdum oldu sanki... Metin kısımlarını da sana gönderirim anlatım bozukluklarını, sanki çok biliyormuşum gibi hep kullandığım ama yanlış olan ata sözü ve değimleri düzeltiverirsin artık:)

      Sil
    2. Ben alırım senin kipatını şahsen :) Deli annem çok güzel söylemiş. Alkışş.

      Sil
  7. ne cici şeyler, bayıldım ve sizi takibe aldım bana da muhakkak beklerim http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  8. şu işlerin biran önce bitsin artık seni çoooook özledik...

    YanıtlaSil
  9. thank you so very much, sweet Ayda, for a beautiful post filled with such pretty photos… I'm so honored and pleased that you like the book… xoxoxo amy

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. You're welcome, it was a great pleasure for me:) I really loved it so much....

      Sil
  10. Evet, ben de Amy'yi blogunda keyifle takip ediyorum. Kitabi ciktigi haberini de ilk kutlayanlardandim. Cok basarili.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok zevkli değil mi?? Ben onun fotoğraflarına baka baka dikiş dikmeye heves ettim:)

      Sil
  11. Amy'nin blogunu uzun süredir takip ediyorum, ürettiklerine bayılıyor, keşke dikiş dikebilseydim ben de diyorum her seferinde.. Ee Funda'yı da tanıyoruz artık, yani sen hep olduğu gibi yaz, böylesi güzel:) mutlu hafta sonları şimdiden:))

    YanıtlaSil
  12. Şu boyama kitabını aldığım gün gördüm. Dikişe hevesim yok ama aldım yinede :))
    Resimler yine süper!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de öyle aldığım kitaplar oluyor, sırf kapağını ya da yazarını sevdiğim için:) Şu kadınlık zor iş vesselam:))
      Ayrıca da teşekkür ederim:)

      Sil
  13. Günaydın Aydacım,
    çok sevindim bu habere, dikişle çok aram yok, dikmeyi beceremiyorum ama bu kitaplara ve bu işi yapanlara hastayım. Amy i bloğundan takip ediyorum, hemen alacağım bende, ne yalan söyleyeyim, hissiyatım senin daha alasını çıkaracağın yönünde.
    Sevgiler, iyi haftasonları...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek bir konuya odaklanabilsem keşke, o zaman belki ben de isterdim böyle birşeyler yapabilmeyi:)

      Sil
  14. Dikiş olayının bir tek bu şeklini seviyorum ,yani cicili bicili çocuk şeyleri ve ev için yastık örtü vs.Bu kitap dikiş sevsin sevmesin herkesin elinde olmalı bence.Mutluluk garantisi var orası kesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ne güzel yazmışsın aynen öyle....

      Sil
  15. şahane bir kitapmış :) bende alcammmm :)))

    YanıtlaSil
  16. Ah harika, ben de bakayım. Ama umarım benim dikebileceiğim gibi bir şeylerdir, çok karmaşık şeyler dikemiyorum çünkü..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zor olsa da feyz alırız belki:)) Sonra yavaş yavaş dikeriz. Yani inşallah:)))

      Sil
  17. Bende istedimmmm suanda :) cok güzele benziyor:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...