Çekiliş Var - GIVEAWAY




Uzun zamandır aklımdaydı bir çekiliş yapmak ama hediye olarak vermek istediğim şey bu değil de diktiğim bir çantaydı.  Gel gör ki bir türlü o çantanın fotoğraflarını çekemedim. Zaten ben dikey şeyleri değil yatay şeyleri fotoğraflamaktan zevk alıyorum, illa böyle kafa üstü eğileceğim olayın üstüne: )

Neyse işte geçtiğimiz haftasonu hani Cuma günkü postumda demiştim ya patlayacakmış gibiyim, sanki tüm haftasonu hiç oturmamacasına kesip biçeceğim… Hah işte aynen öyle geçti bu haftasonum… Daldan dala atladım, sözüm ona yarım kalan işlerimi tamamlayacaktım ama nerdeeee.. Onların yüzüne bile bakmadan başka sulara yelken açtım. Çat kumaş kestim aplike yaptım, onu bıraktım kağıtlarla oynadım, birazcık işleme de yapmadan olmaz dedim, bir de araya yemek işi aldım. Bir arkadaşımızın şu sıralar hem annesi hem de babası aynı anda rahatsızlaşınca ona bir yardımımız dokunsun dedik bir de boyumuzdan büyük işlere kalkışıp pilavlar, tavuklar, çorbalar yaptık… Seviyorum fiziksel yorgunluğu ben. Belki daha önce buraya da yazmışımdır, ben çocukluğumdan beri esnaf olmak isterdim ama o olmazsa ilk tercihim karpuzcu olmaktı. Mallar kamyonla gelecek, kamyonun tepesinden biri bana karpuzları fırlatacak benim de tek derdim o karpuzu düşürmemek olacak. Ohh ne güzel iş.. Tabii o zamanlar biraz daha büyüyeceğimi, iri yarı bir şey olacağımı hayal ediyordum ne bileyim 11-12 yaş katagorisinde kalacağımı!!! Kısmet tabiii…


Neyse işte o furyanın içinde Mollie Makes’in 45. Sayısının içinden çıkan Rosehip kağıtlar gözüme çarptı, bunlarla ne yapsam ne yapsam diye düşünürken daha önce deconoHut için yaptığım bulut sallangaçlar aklıma geldi. Aa dedim bir deneyeyim eğer hoşuma giderse bu kağıtlardan alıp yaparım yenilerini dükkan için…

Ben çok sevdim, hemen kutusunu da hazırladım başladım fotoğraflamaya. Bu hediye olsun yeni alıp yapacaklarımı da dükkanıma koyarım dedim.

Yani bu bir instagram hediyesi instagramda yaptığım bu paylaşımın altına Cuma akşamına kadar bir mesaj, kalp, çiçek, böcekten herhangi birini bırakın (ama sadece 1 tane), ben de kazananı cumartesi yani ayın 25 inde açıklayayım.

Haydi rastgele…




Hello to all of my beautiful friends and followers. I’ve been thinking about doing something like this for a very long time now and I’m so excited that I finally have the time to do it.
Actually I wanted to give a tote bag which is sewn by me but I could not take images of it. ( Hopefully soon I'll do)

Last weekend, I was very busy with my fabrics, papers and yarns... It was a great pleasure. I did a lot of different things...
When I took a short coffee break, I saw free Rosehip papers in Mollie Makes 45... I loved them so much and I wanted to make a cloud garland which I've previously made for my ETSY shop which called deconoHut.

This was a trial and I realy loved it. I think my new cloud garlands will be made with these great Rosehip papers...


So this is a instagram giveaway. Please leave a message, a heart, a star, a ... whenever you want until this Friday evening here ( my instagram account, giveaway sharing) and learn who's the lucky girl on Saturday ( 25th October)...

Good Luck...







10 yorum :

  1. Öyleyse ben de varım :) Koşayım instagrama :)

    YanıtlaSil
  2. Benim instagramım yok.
    Ama yine de çok cici olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten hiç güleceğim yoktu ama kahkaha atarken buldum kendimi:)) Umarım bana çıkar bende kızımın yatağına asarım. Çağrışım olsun diye ayrıntılı dile getireyimde:))

    YanıtlaSil
  4. bir bulut olsam, göklere uçsam diye bir şarkı varmıydı, ben mi uydurdum şimdi?
    bak kaçamak yazıyorum, müdürüm görürse, sanırım senin çocukluk hayalin karpuz satıcılığını ben pek bir emrivaki yapacağım,
    beni kapının önüne koymadan, bir karpuz atıverir, bende havada yakalarım di mi:)
    hediye bahane, senin sohbet şahane, karpuzlar bu yaz sulu sulu olsun dilerim:)
    havada bulut sen bunu unut, saçma bir mesaj oldu:)
    anladın sen:))

    YanıtlaSil
  5. İnst. mım yok.. blog takipçilerine de hediye çekilişi bekleyeceğiz o zaman :)
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. Ahh bu bulutçuklar çok şeker Ayda. Kime kısmet olacaksa çok şanslı. Özel üretim çünkü :)
    Telefonum tamirde olduğu için, instagram'dan koptum bu aralar. Beğenildi ve katılan herkese bol şans dilendi bilesin :))

    YanıtlaSil
  7. Ayda, sadece bir tane bırakın dediğin için instagram'a dönüp de "Ayda'cığım blogda gördüm sonunda harika bir fikir olmuş merakla bekliyoruum" yazmıyorum hahaha:))))) Şans bana gülsün, haydi bakalım:))))))

    YanıtlaSil
  8. Only now I discover this beautiful giveaway. I regret not having had the time to attend ... maybe next time. This wreath is lovely ... lucky people will win!
    I wish you a happy weekend.
    Emanuela

    YanıtlaSil
  9. Bana çıkmadı :) halbuki çok umutluydum :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...