Haftasonu Kartı - H&M Home Türkiye'de / Weekend Card - H&M Home in Turkey




Eskiden daha çok yurtdışına çıkardım. Küçücük bir fırsat buldum mu biletlere bakmaya, planlar yapmaya başlardım. Bir gittiğim şehre aynı yıl içinde mutlaka ikinciye gitmek için uğraşırdım. Şimdilerde hem üşeniyorum, hem zaman bulamıyorum bu araştırmaları yapacak, hem de nereye gitsem ona karar veremiyorum.


Neyse işte, yurtdışına her çıktığımda H&M’e mutlaka birkaç kez uğrardım. En çok da dekorasyon ve çocuk bölümleri favorimdi. Türkiye’de olmamasına rağmen devamlı websitelerinden ürünlerine bakıp bakıp hayıflanırdım, ahh burada da olsa, basıp gitsek, şöyle bir gezsek, dokunsak, alsak, mutlu olsak… Ulaşamadıkça cazibesi artıp tutkuya dönüştüğü, sırf H&M Home’da gezebilmek için yurtdışına gitme planlarının yapılmaya başlandığı anda, bir dergide gördüm  H&M HOME reklamını, aa dedim, ne alaka, burada yok ki neden reklam vermişler, acımasızlığın da bu kadarı falan diyip hayıflanırken bir de baktım ki 18 Eylül’den itibaren Türkiye’de yazıyordu altında… Altınoluk’ta sahildeydik Funda ile çığlık atmışım birden sıçradı zavallım da, dedim kızım yaşadık, H&M Home geliyormuş!!! Ne yaşaması battık desene sen şuna dedi,  evimizin mali işler sorumlusu, sanki kocam…


Neyse, birkaç gün sonrada Lansmanı için davet maili aldım ki, kendisi benim ilk katıldığım Lansmandı. Bu ilki de H&M ile yaşamak ayrı bir zevkti tabii!!!

Her şey çok güzeldi,  gerçi o gün hala gözlük ile kendimi sudan çıkmış balık gibi hissettiğimden birazcık huzursuzdum ama bu alış veriş yapmama ve harika ikramlardan bol bol yememe mani olmadı. Evet ikramlar Food Project İstanbul  tarafından hazırlanmış ve tek kelimeyle nefisti. (Food Project Istanbul’u facebook’tan takip edebilirsiniz, ben uygun bir fırsat bulduğumda workshoplardan birine katılmayı planlıyorum. Ayrıca instagramda da Food Project adına Ayşe’nin harika paylaşımlarını takip edebilirsiniz.)


Öyle güzel ve şık şeyler vardı ki uzun zamandır sadece online kumaş alan beni bıraksalar dükkanı boşaltabilirdim. Şu fotoğraflarda gördüklerinizle sınırladım ama kendimi. Akşam eve geldiğimde de Funda’ya sözler verdim tamam yılbaşına kadar ev için hiç bir şey almayacağım falan diye ama gel görki geçen gün H&MHome’un kış sezonunu gördüm ve şimdilerde sözümden dönmenin planlarını yapmaya başladım bile.


H&MHome, Mall of İstanbul’da açıldı, evet bir çoğumuza epey uzak ama bir haftasonu gidilmeyecek yer de değil. Hem ben eminim kısa sürede daha yakın yerlerde de açılır. Gerçi benim teyzemin kızının evine çok yakın, yani her ona gittiğimizde tıka basa yemekten fırsat bulduğumuz anda burada alırız soluğu…

Eee ne diyelim vatana millete hayırlı uğurlu olsun… Haftasonunuz da neşe dolsun…




I've mentioned above about H&MHome lansman which I attended last week in Istanbul.

Yes, now, "H&MHOME" is in Turkey, this is a good news for us but it is dangerous for our wallets!!!  When I've been abroad, "H&M Home" was a place which I must stop. Range of products has increased with each passing year and I really love them.

You see some of my new H&M Home beauties on the images and I'm looking forward to winter season, as far as I see from their website, there are wonderful things for winter (especially for Christmas)...

So from now on, we are very happy that we can reach these beauties whenever we want.


I wish you have a lovely cosy and sweet weekend.










45 yorum :

  1. H&M Home diye bir seyi ilk defa senden duydum ben Ayda :)
    Londraya gel burada da vardir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahha :)) İyi mi ettim kötü mü bilemedim şimdi:))
      Londra'da olmaz mı hiiç ilk oradan almıştım bir iki parça. Dantel gibi bir örtü vardı hatta geçenlerde söküldü pek üzüldük:)

      Sil
  2. Oyy oyy nerelere gidem :) Resimlerin ve seçimlerin bir harika. Güle güle kullan...
    İzmire gelse de rahatlasak, lakin bakıp bakıp iç geçirmekten helak olduk biz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen bak sitesine beğendiklerini söyle bana ben Teyze kızına gidince bayram sonra alırım senin istediklerini, sonra güzelce paketlerim ki en sevdiğim iş:))) Hiç zor-zahmet olmaz. Bir parça bile olsa yaz bana, hemen gidemesem de mutlaka yolum düşecek çünkü bayram sonra Teyzem gelecek kızına ve mutlaka ona gideceğiz:))

      Sil
    2. Arttırıyorum, gönderme işini ben de desteklerim Sebicim, benim de annemlere çok uzak değill Allah'tan :) arada fırsat yaratabilirim mağaza ziyareti için. Ayda'cım o gün bir süreyi birlikte geçirmiş olsakta çantalarımızı nelerle doldurduğumuzu görmedik tabi :))) seçimlerin harika tatlım, sunumun da öyle, güle güle kullanın, Funda'nın ya sabır dediğini duyar gibiyim :))) ona da sevgiler

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim Ahu'cuğum. Funda'ya şu sıralar hiç ses etmiyorum, alttan alıyorum, gözlükleri unutmasını sağlayacağım sonrası Allah Kerim:))

      Sil
    4. Kızlar çok ama çok teşekkür ederim. Teklif etmeniz bile beni çok mutlu etti :)
      Şimdilik acelesi yok, kalbim dayanabilir sanırsam :)) nasılsa bir gün İstanbul'a yolum düşer. Hem belki birlikte gideriz.
      Öperim ikinizi de...

      Sil
  3. Cok gitmek isteyip firsat bulamayip uzakta olanlardanim. Belki gitmedigim daha hayirlidir belki. Cebim bosalmadan gelmem cunku

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle oluyor:) Ay bu iyiymiş, ayy bunu alırsam öbürünü de almalıyım falan derken bir bakmışsın sepet dolmuş, cüzdan boşalmış:))

      Sil
  4. Daha kolayı var kızlar benim işyerime çok yakın.Pencereye çıksam yazısını görüyorum.Siz isteyin ben alayım size.Burdan da konuya nasıl bir an da dahil olduysam artık kusuruma bakmayın.Heyecan yaptım biraz.
    Ah gelmesine geldi çok güzel oldu da bu mağazalar açıldıkça bütçedeki açıklar aldı başını gitti.Kocalar çıldırmak üzere:)Duyunca bir bu eksikti dedi düşünün.Artık adamı nasıl yıldırdıysam.
    Mutlu geçsin haftasonunuz güzeller...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyooo senin yerinde olmayı hem ister, hem de istemedim!!! Uzak kalmak bence şu sıralar benim için iyi, mümkünse hipnozla unutmak istiyorum açıldığını:))

      Sil
  5. ne kadar güzel fotoğraflar,renkler,yerine çok yakışmış objeler
    gidicez tabi,hatrı kalır
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) ayıp olmasın tabii gitmek lazım..

      Sil
  6. allahımmm hepsine ayrı bayıldımmmmmm :)) çok zevklisin harikaa :) ama şimdi bir ankaralı olarak benim suçum ne söyler misin??? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh kıyamam!!! Şöyle düşün ulaşılmaz olan hep cazip, hep güzel oluyor, ulaşılır olunca gözden düşüveriyor hemen.. Senin yaşadığın an en güzeli bence:))) (Polyanacılıkta aştım)

      Sil
  7. Your photos are always very beautiful, your home is so warm and full of wonderful details. I really like your style Ayda.
    I wish you a happy and peaceful weekend!
    A warm greeting.
    Emanuela

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ohh thank you sweet Emanuela, you're always so kind and supporting...
      I also wish you have a wonderful new week...
      Lots of love...

      Sil
  8. Aydacım, böyle yerleri gidip görmek bana da çok pahalıya maloluyor genelde. Son zamanlarda kendimi nadasa bıraktım. Mağazalara gidip yeni gelen şeyleri görmeyince alasım da gelmiyor. Gördüğüm an orada kopuyorum çünkü. Ama bu H&M Home bir gitmeye değer gibi görünüyor cidden. Ahu'nun ve senin tavsiye ettiğiniz şeyler kesinlikle bakmaya değer! ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz de eskiden Funda ile her haftasonu bir alışveriş merkezine giderdik, habire kıyafet alırdım, ayakkabı, çanta, kazak... Artık anlamsızca almaya başlamıştık, blogdan sonra biraz sakinledim, hele haftasonlarımı alışveriş merkezi yerine evde fotoğraf çekmek için bir fırsat görmeye başladıkça iyice koptum böyle yerlerden. Şimdilerde çok çok nadir gidiyorum ama online olarak maşallahım var:)) Şu kumaş alma olayına da bir ket vurabilirsem süper olacak:)

      Sil
  9. Harika fotoğraflar! Bu arada Japonya'da da H&M'in Home bölümü yok. Ama Francfranc diye bir mağaza var evle ilgili oraya bayılıyorum işte.( http://www.francfranc.com.hk/eng/brand.html ) Gelirseniz diye:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Offf harika şeyler varmış burada da . Benim ufukta bir Japonya seyehati görünmüyor ama bir arkadaşım arada gidiyor, ona vereyim ben bi adresi, gideceği zamanda seçerim bir iki parça:))
      Aman maksat almak olsun!! ne ayıp...

      Sil
  10. Bu sıralar H&M alanlara bakıp bakıp yutkunuyor uzaklarda yaşayanlar :)) Bende bir an önce on line satışlarının başlamasını bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa bence artık her mağzanın en çok önem vereceği şeyin online alışveriş siteleri olması gerek!!! Şahsen benim online alışveriş çok önemli. Sadece kendime ayıracak haftasonlarım var ve bu zamanı alışveriş merkezlerinde geçirmek istemiyorum, hem online olunca birşeyler almak daha kolay, bunu markaların anlaması gerek. İyi bir site alt yapısı ve müşteri destek hattı ile her mağaza online satış sitesi açmalı...

      Sil
  11. HaNıM konusuna girmek istemiyorum. Hiç kıskanmadım ,hiç kıskanmadım ,h,ç...
    Gözlük iyi fotoğraf vermiş gerçi ve gözlüksüz de böyle güzel fotolar çekebildiğine göre at gitsin :P
    Bu sabah kendimi çok hain ve acımasız gördüm .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy o kadar para verdikten sonra atamam o gözlüğü mecbur takacağım yoksa Funda beni topa koyar. İşte şiştin yine gözlük diye tutturdun, onca para verdik takmıyorsun falan der durur:))
      Bu arada senin en acımasız ve hain halin bile dünya tatlısı:)

      Sil
  12. İzmir'e gelene kadar oohooooo oooo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelir ablası, gelir, konuşurum ben onlarla...

      Sil
  13. ben mağazalardan alışveriş etmeyeli daha doğrusu etmeyi bırakalı 4 yıl oldu, malum datça da yaşıyorum, bu aralar benim mağazam annemin evi, istanbula son gidişimde iki valizle döndüm, sandıktan çıkan çarşaflar, pikeler, yastık kılıfları vs... en kısa zaman da fotğraflayacağım...ayda senin dokunuşların daki sihiri de unutmamak gerek, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim, beğendiysen fotoğrafları ne mutlu bana...
      Ve evet şu son dönemde eskiler çok daha cazip geliyor benim de gözüme, annemim evinde de öyle cevherler var ki ama açtırmıyor bohçaları:( ucundan artık ne tırtıklarsam kar:)

      Sil
  14. Giyatlar gayet uygun ama😁böyle dediğimde kendimi daha iyi hissediyorum😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) hahahaa evet, sadece üst üste toplamayıp yan yana düşünmek gerek...

      Sil
  15. ah ah, 2 gözüm yetmedi mağazada gezerken. Çok güzel şeyler vardı, yine gelecek ben dedim kasiyere, mete kolumdan sürüklerken:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yalnızdım, kendi kendimin patronu, mağzadan çıkana kadar pek havalıydım. Dönüş yolunda hafiften koku başladı, Funda ne aldın diyecek bende aha şişe diyeceğim... Yavaş yavaş terlemeye başladım, annemi aradım, annem iyice korkuttu Funda çok kızacak falan diye... Aman be dedim canım istedi aldım ona neymiş... ama için için fink attım.
      Neyse iyi günündeydi de çok laf etmedi o gün ama ilk kavgamızda eline koz vermiş oldum:))

      Sil
  16. What a beautiful home you have!! It is so cozy and wellcoming!! I love that basket for the yarn in the last picture. Did you get it also by H&MHome?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh! Thank you so much...
      And yes It's from H&M Home:)

      Sil
  17. H&M Türkiye'ye geldiğinde bu kadar delirmemiştim sevinçten yeminle! sen uzak diyorsun ama ben haftasonu gelip talan ettim bile orayı Ayda'cım. Bahçeşehir'de oturan arkadaşlar sağolsun ;)) bu arada runnerlarımız aynıymış ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ohh iyi yapmışsın gelip:) Ben de şimdi tekrar gitsem demeye başladım bile.. Ama dayanmam gerek, "al yasağı" geldi bizim eve:)

      Sil
  18. Ahşap tepsiye bayıldım :) Hemen internetten inceledim ^_^ İlyas' a dedim bir haftasonu gidelim diye, English Home neyine yetmiyor dedi :)) Yakındır gidip bir kurcalamam, yapmamam lazım ama yapmazsam da rahat edemem :))) Fotoğraflar çok güzel bu arada, içimi açtın vallahi :* ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlyas'a ve diğer tüm eşlere pek acıyorum, bizi anlamaları imkansız, bu tutkuyu ancak yaşayan bilir:)))
      Hadi git sen de ve kendini kaybet:))

      Sil
  19. 20 yildir Hamburg'tayim ama H&M in Home bölümünü bilmiyordum,ilk kez duydum :) Hemen linki tikladim.Bilgi icintesekkürler.Blogunuzu ziyaret ettigimde,yeteneklerinize hayran oluyorum..Simdide üye olayim...Sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haberdar ettiğime pek sevineceğim ama bir yandan da masrafa teşvik ediyorum diye tırsıyorum:))
      Çook teşekkür ederim bu güzel yorum için...

      Sil
  20. harika bir blog bu zamana kadar nasıl görememişim :)
    banada beklerim www.kiriksemsiye.blogspot.com
    sevgiler

    YanıtlaSil
  21. Ayda fotoğraf konusunda süpersin, her yazında ince ince süzüyorum fotoğraflarını, profesyonellerden bile çok iyisin.Tebrik ederim.. Acaba bende bir gün senin gibi güzel fotolar çekebilir miyim acaba :) H&M bende çok beğenirim..Bende online alışverişi olmasını bekleyenlerdenim..Mutlu kal..

    YanıtlaSil
  22. Wonderful candle sticks!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil
  23. Merakla bekliyorum bende ... Bu arada sen olmasan bir çok konudan bi haber yaşıyordum... Teşekkürler , sevgiler...
    www.grilady.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...