IKEA 2015 Kataloğu Huzurlarınızda - IKEA 2015 Catalog



İkea’nın 2015kataloğu çıkmış, Eylül gibi kapılara bırakılmaya başlar ve artık tüm yıl boyunca bizim elimizden düşmez. Annem bile bayılıyor Ikea kataloğuna bakmaya, tatil için gittiğimde yazlığa götürmediğim için çok kızdı şimdi bir daha ki gidişimde yenisini götürürüm artık yanımda…

Bu kataloğu her elime alışımda habire sıfırdan ev döşemek istiyorum. Ikea montaj ekibi beni de aralarında görmek ister mi acaba???

Not; Katalog için görsele tıklayın yeter...




Finally Ikea's 2015 catalog has been published. We will get it on our hands very soon and it will be our most popular catalog for a year...

Also, the greatest pleasure to look at this catalog with my mom... She really love it.


Whenever I look this catalog I want to furnish my home from the rough. I wonder, do Ikea installation team want to see me among them?

PS; For the catalog, please clickt to image










16 yorum :

  1. O katoloğu görünce nasıl mutlu oluyorum ben.Bir insan bir katalogdan hiç mi sıkılmaz o kadar yani.Her baktığımda yeni bir şey takılıyor gözüme ne güzel fikir diyorum ve evet o ekip ile çalışmayı ben de çok isterdim.Ben ikeayı ve ürünlerini seviyorum ama en çok da montaj kısmını.Oğlumun tüm odasını tek başıma kurdum desem yeridir.Ne zevkli zaten herşey hazır tık tık tak vidala bitir.Tam benlik.Daha geçen gün gittim raf aldım geldim.Ve bir itiraf her gitmeye bir şeyi unutuyorum muhakkak tekrar gidelim demeye sebep olsun diye:)Katolog süper yine.Dağıtılsa da bir ezber etsem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz de Fundayla çok zevk alıyoruz montaj olayından. Vay be adamlar düşünmüş diyip her seferinde takdir ediyoruz bir de:))
      Ben de dört gözle bekliyorum elime aldığım gibi şu kataloğu:)

      Sil
  2. Hiç iyi olmadı bu insanın alası geliyor :)

    YanıtlaSil
  3. Cumartesi Ikea'daydım, ondan bir ay evvel gittiğim için biliyorum fiyatlara zam gelmiş :) Yakından takip ettiğim bir kaç üründe görünce kısa bir hayal kırıklığı oldu bende, sonra geçti tabii.
    Şimdi 2015i inceleyelim :) Teşekkür ederiz sana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :( zaten zam gelmese şaşarım, bir de enflasyon yok, her şey süper deniyor ama nerde...
      Sinir oldum bak şimdi, yazlık için bir iki ufak şey almayı planlıyorduk, bakalım ne kadar olmuş...

      Sil
  4. Dekorasyon dergisi gibi zevkle okunan tek katalog bu herhalde, çok severek bakıyorum bende, haberdar ettiğin çok iyi oldu sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 yıl boyunca devamlı sehpanın bir köşesinde duran tek dergi:))

      Sil
  5. bayiliyorum...cok hosuma gidiyor
    ama bizim buralarda bulmasi zor..gidip almaliyim,,,tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen bizim kapıya da gelmiyor, geçen sena arkadaşım verdi mesela... sonra gidip aldım annemler için de...

      Sil
  6. İKEA'ya gidip gezmekten daha çok seviyorum kataloğa bakmayı, inşallah bir an önce yeni katalog ulaşır elimize.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok zevkli, her baktığında yeni bir detay görüyor insan...

      Sil
  7. Ah bu yıl da güzel haberi burda görücekmişim :) Geçen yıl Ağustosun son haftası merdivenden birinin indiğini duyup kapıyı açmıştım IKEA kataloğu karşımda (tv reklamları çıkınca baya baya beklemeye başlamıştım ne zaman gelcek diye;) ) Boş dairelerinkini de alır, koltuğa dizilip bakarız artık...

    YanıtlaSil
  8. ben de geçen hafta bir blogda rastlayıp incelemiştim katalogu. ben de sürekli elimin altında olsun, açıp açıp bakayım istiyorum. baktıkça da hayıflanıyorum, biz neden böyle sade, basit, işlevsel evler kuramıyoruz diye...

    YanıtlaSil
  9. 3 yıl IKEA İnsan Kaynaklarında çalışmış biri olarak söylüyorum değil montaj ekibi iç mimarlar bile seni aralarına severek alırlar :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten mi:))
      Tüh keşke hala orada çalışıyor olsaydın da beni işe alsaydın :)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...