Hemen Şimdi Başla - Start Right Now




Bugün Emma’nın bloğunda şu aşağıda gördüğünüz grafikteki yazı ile karşılaşınca birden aklım başıma geldi. Daha doğrusu gaza geldim: ) Sonra değil hemen başla diyor, evet niye mızmızlanıyorum ki dedim kendi kendime, neden elim gitmiyor bloğa birşeyler yazmaya, illa kuş kondurmak gerekmiyor ki… Yığınla harika şey görüyorum, bir sürü fikir kafamın içinde fink atıyor ama ben anca bakıyorum…

Tabii bu mayışıklığımda sıcakların da inanılmaz etkisi var, eskiden yaz dediğin sıcak olur der gıkımı çıkartmazdım, daha çok daha çook diye tempo tutardım… gençlik işte… Şimdi sonbaharı, kışı dört gözle bekliyorum…

Bloğumu özledim, eski günlerimi özledim, yorumlardaki hoş-beşleri özledim…
Kendi kendime söz veriyorum anlayacağınız, tamam eskisi kadar olmasa da biraz daha buralarda olacağım ben…

Görüşürüz…



Today, I came across this graphic which is made by dear Emma on her blog!
Those words make me undeceive... I am in the same situation with Emma and I totally feel like her...

I have many ideas, I want to share many lovely things which I've seen, made or learned but I could not move any way...

I do not have to create miracles, I know just important to do the first move...

Of course, the weather is very hot for a couple weeks and it has a big effects on me, I feel totally languid. Now, I'm looking forward to fall/winter ...

I miss my blog, I miss my old days, I miss to read your comments...

So I promise myself that I will be much more here...


See you...




22 yorum :

  1. Bende aynı durumdayım, ama zorlayarak ta olsa üç beş günde bir yazı yazmaya çalışıyorum.. Yoksa bu blog yazma işi de tıpkı spora gitmek gibi.. Bir bıraktın mı, bir daha zor toparlanmaya başlıyorsun.. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk bloğu açtığında nasıl da çoşkulu oluyor insan, sabah işe giderken kafamda post yazıyordum:)) Fotoğraf makinası elimden düşmüyordu. Zamanla kanıksanıyor, postların sayısı azalıyor, aklın yine blogunda oluyor ama dediğin gibi hamlamış olduğundan eski tempoyu tutturman çok sancılı oluyor:)
      Sen en iyisini yapıyorsun, kondisyon harika:)

      Sil
  2. Şimdi ben de aynı şeyleri diyordum.Bir yaz rehaveti tutturmuşuz gidiyoruz diyordum.İki satır yazayım ya da iki güzel fotoğraf paylaşayım içimiz açılsın yazacaktım.Hatta bloğu o yüzden açmıştım.bakayım kim de ses var derken gördüm yazını.Bir silkelenip kendimize gelsek ne güzel olur değil mi.Şenlense ortalık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yaa, sıcaklar bir yandan, hevessizlik diğer yandan.. koptum iyice olaydan.. Haa koptuysam boş da durmuyorum ama görünürde bir numara yok:)

      Sil
  3. Hep burada ol. Hep yaz. Hep okuyalım. Hep hoş beş yapalım. Hiç bitmesin..

    YanıtlaSil
  4. Senin eskiden sıcaklar için tempo tuttuğun gibi şimdi ben yapıyorum aynı şeyi; daha çoook daha çoookk yazı yaaaz, hep yaz her gün yaaaz :) Sözünden sakın çıkmaaa, çook mutlu olduummm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gençsin tabii, çığırırsın öyle sıcak sıcak diye:)
      Senin istedin ya şimdi işe bindi bu iş, görevi aldım ben, artık istesem de mayışmam:))

      Sil
  5. Ben seni yeni keşfettim ve resimlerine de yazdıklarına da yaptıklarına da bayıldımmmmm...O yüzden hadi gaza gel ve yazmaya devam et lütfen:)Sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Pelin:) Bak yazdıklarınla iyicer gaza geldim, ay ne yapsam ne etsem de habire post koysam:)

      Sil
  6. cafe nohut guzeldir ;) yaza yazıları guzel gıder;)

    YanıtlaSil
  7. Aynı dertten muzdaripiz :) Ben de kendime yeni yazı dizileri falan çıkarıyorum, ama aslında altında bloguma daha çok yazma isteği yatıyor o kesin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harikasın son zamanlarda... Her defasında yorum bırakamasam da mutlaka okuyorum yazdıklarını. Hepsi süper:)
      Ben Tüm hafta iş yerinde olup sıcakta sadece haftasonu ile sınırlı zamanda fotoğraf çekemiyorum. Bir de evin hep aynı köşesini fotoğraflamaktan sıkıldım:)) Başka yer de ışık almıyor ki:(
      Fazla post koymam için taşınmam gerek sonucu çıktı bak buradan da:))

      Sil
  8. Bazen "özlemekte" güzel sanki diye düşünüyorum :) İnsanın içinde farklı bir heyecan... Birde işin içine girince daha iyi anlıyor insan. Post yazamayınca garip bir suçluluk duygusu, hani ödevini yapmayan çocuk misali :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle Ersin... Ben bir de görev insanıyım, kendi kendime utanıyorum, suçluluk hissediyorum.. Sonrada ayyy delimiyim neyim diyip hepten boşluyorum:)))

      Sil
  9. bende blog hesabımdan şimdilik sadece yorum bırakıyorum senin ki gibi sempati duyduğum bloglara :) bende post yayınlayıp sürekli aktif oluyum diye kendimi motive ediyorum aslında yazacak cok seyim var ama bende sürekli erteliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte hep o ilk başlangıçlar zor geliyor insana..
      Bir adım atıvermek bazen öyle uzak oluyor ki:( aslında bir anlık bir şey, sonra gerisi geliyor. Ha gayret diyelim birbirimize:)

      Sil
  10. Yazmalısınız evet! Geç keşfettiğim bu dünya inanılmaz güzelmiş. Bekleyenleriniz de bu kadar çoksa dediğiniz gibi kuş kondurmak için çabalamaya ne gerek var, bizbizeyiz şurda ;))

    YanıtlaSil
  11. al benden de o kadar! bitsin şu bunaltıcı sıcaklar ve üzerimizdeki düşük enerjisi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bunu söyleyeceğim aklıma gelmedi ama evet, serinlik istiyorum ben de... dikiş makinasına öcü gibi bakar oldum:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...