Bugün Bunu Sevdim - Neden Sevdim?




1 | 2 | 3 | 4 

Bloglar arasında ya da pinterestte gezerken onca birbirinden harika fotoğraf arasında bazısına takılıyor gözlerim. Genelde fotoğraflara dikkatli bakıyorum ama zamanla yarıştığımdan, işin gücün arasında kaçamak baktığımdan bazen çok yüzeysel oluyor bakışlarım ve bu benim içimi sıkıyor.


Bugün görünce bir süre incelediğim ve sevdiğim 4 kareyi seçtim.

Birinci fotoğraftaki çizmeleri sevdim mesela, gerçi çizmenin boyu benim bacak boyu kadar ama olsun kıza yakışmış, hele o kazak ve saç rengine bayıldım.

İki numarada gördüğünüz çekmeceli düzenleyiciye vuruldum diyebilirim. Epeydir görüyordum ama bugün dikkatlice inceledim. Eğer günün birinde daha büyük bir ev ve kendime ait bir çalışma odasına sahip olursam bir köşede onu görmek isterim yani.

Gelelim üç numaradaki sevimli yüze. Son zamanlarda Funda’yla kafamızda deli sorular… Bakabilir miyiz, başaçıkabilir miyiz bilmiyoruz ama zaman zaman çok istiyoruz küçük bir köpeğimiz olsun. Bizimkilere de bahsediyoruz arada ama ciddiye alınmadığımız kesin… Nereden mi anladım. Dün akşam eve bir gittim kapıda beni küçük tüylü bir şey karşıladı. Bir yandan tıpış tıpış yürüyor bir yandan havlıyor. Pek şirin ama… Babam dün bize Eminönü’nden oyuncak köpek almış.  Düşünmüş ki biz köpek istiyoruz, hem onlar yokken bize arkadaşlık da edermiş, almış gelmiş… Bütün akşam koşturup durduk köpeciği, Adını da “Sali” koymuş bir arkadaşımızın Dali isimli köpeğinden esinlenerek…  Sali aşağıya Sali yukarıya. Mutfağa gidiyorum babam düğmesine basıyor, koş ablana diye bırakıyor peşime.

Ve son kare… Bir çok şeyi sevdim burada da, yuvarlak komidini, yeşile bakan pencereleri,  pencerenin yanındaki rafları, koltuğun rengini… Sanırım sadece yerleri beyaz ahşap yapardım o kadar.

Başka bir dörtlüde buluncaya kadar esen kalın efendim… 

While surfing between the blogs or pinterest,  some wonderful images are catching my eyes, when I look carefully at the images, I can find many reasons to like them.

For instance these four images; I liked their every single detail.

Boots, sweaters and hair color... I liked each one individually. Actually height of boots are too much for my legs... anyway, I liked...

This wooden side table... If one day, I have a bigger home than our current one and It has a special working area to me, I would like to see this beauty in there. 

Look at this cute baby... in these days we would like to have a dog like this but still undecided. We have not had any experience about pets. Our parents came to us for a short vacation and we talked them about this our request but I guess, they have not taken us seriously that my father bought a dog toy for us yesterday:)

And last image... shelves, color of sofa, windows... shortly, I loved this corner. Maybe I can change only floor with wooden white floor...


See you the next four beauty...







17 yorum :

  1. bende kızın oturduğu koltuğun ayak detayını sevdim,ve odanın sadeliğine vuruldum.güzel seçimler teşekkür ederim içim aydınlandı :)

    YanıtlaSil
  2. Ama o köpek benim ilk köpeğim Şiba'nın aynısı..:)) Ben çalışırken o beni evde beklerdi..Tek başına bakmak daha zor ama siz 2 kişisiniz daha kolay olur ama yinede 10 -12 yıl kadar bakacağınız spastik bir çocuk olarak düşünün..Zor ancak ben yinede köpeksiz bir hayat düşünemiyorum..

    YanıtlaSil
  3. aaa almis gelmis baya yani? Kusura bakma Nohut ben habere takildim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok ya Gülçin'im yazdıklarımı tekrar okudum da oyuncak olduğunu belli eden tek şey düğme kelimesiydi ama onun da gözden kaçması muhtemelmiş. Tekrar düzelttim oyuncak kelimesini ekledim yukarıya...
      Biz ailecek henüz hazır değiliz ama bu oyuncak köpek bile heveslendirdi bizi...

      Sil
    2. :) vallahi almis gelmis sandim :)

      Sil
  4. instagrama girmek istiyorm bende nasil kayit olacagim. akilli telefon kullanmiyorum ........ ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım sadece akıllı telefonlarda olan bir uygulama o:(

      Sil
  5. Ay ne kadar sevimlidir ,bir gün eşimde köpekle geldi ama bakamadık bebekti ve her yeri pisleyince oğlanların biraz büyümesi gerekir diye düşündük ,kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük sorumluluk evet:( Yazdıklarımdan oyuncak köpek olduğu pek anlaşılmamış o paragrafı tekrar düzelttim.

      Sil
  6. You are right, the pictures are very beautiful.
    Very good joice.
    Greetings
    Evelyn

    YanıtlaSil
  7. Ben cizmeleri degil de, o güzel kizin oturdugu koltugu sevdim.... Benim de öyle oturmaya vaktim olsa keskeeeee...:)

    YanıtlaSil
  8. ooo büyük bir atılım!! sali çok çok tatlı...umarım zorluklar baş gösterince geri vermezsiniz..benşm çok üzüldüğüm bir konudur bu..15 senedir kedi beslerim ve bir ev dostu olmadan nasıl yaşanır hiç bilmem..ama ilk bir yılı atlatırsanız bir daha ayrılamazsınız:)

    bir köpek dost en çok istediğim şey..bir gün bahçeli bir evşm olur ise ilk işim olacak..o kadar çok sevindim ki sali'ye güzel fotoğraf seçimlerin için teşekkür etmeyi unuttum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh Sibel'im bir yanlış anlaşılma olmuş, tekrar okudum yazdıklarımı da hemen düzelttim. Düğmesine basıp peşinden yolluyor yazınca anlaşılır sandım ama okuyunca yok anlaşılır olmamış dedim kendime...
      Babam bize gitmiş oyuncak köpek almış:(( Esası için daha bir kaç fırın ekmek yememiz gerek bizim.
      Yani bizim aile için büyük bir karar bu.

      Sil
  9. çok alemsin Ayda :)))) nasıl güldürdün beni..babana hayranlığım yinelendi yine:) olsun,bence çok hoş bir yanlış anlaşılma oldu bu..

    YanıtlaSil
  10. Annen ve babana bayılıyorum Ayda'cım...Tabi ki sana da.

    YanıtlaSil
  11. merhaba öncelikle sizi sadece yazılarınızdan çok sevdim hayata bakışınız çok hoşuma gitti.Yaptığınız şeylerde bihayli ilginç çok fikirler çaldım sizden müsade ederseniz.Haddimi aşmadığımı umarak bi blog önerisinde bulunabilirmiyim.Benim hoşuma gitti ve sizin tarzınız gibime geldi.isterseniz bi bakarsınızhttp://kiflieslevendula.blogspot.com/ sevgilerle(Blogla hiç bir bağlantım yok yanlış anlaşılmasın lütfen)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...