Haftasonu Kartı - Keçe Keçe


 

Üreten herkesi çok seviyorum hele ki gençler böyle şeylerle uğraşıyorsa daha da hoşuma gidiyor. Kendimi düşünüyorum, gençliğimde nasıl da boşa harcamışım zamanımı diye hayıflanıyorum, aylak aylak dolanmışım etrafta. Şimdiki nesil çok çok şanslı, dünya ayaklarının altında, bilgiye ulaşmak çok kolay. İnternet gibi bir mucize ile nefes alıp veriyorlar. Tutkularının peşinden koşabilirler, imkanlar olanaklar çok daha fazla. Bizim zamanımızda öğrenciysen ve paraya ihtiyacın varsa ya anketör olacaksın ya da bir hamburgecide garson.. Her ikisini de yaptığımdan biliyorum ve her ikisi ile de ilgili yığınla anım var. Şu gün kesinlikle söyleyebilirim ki şu ana kadar en şevkle çalıştığım işyeri de o hamburgerciydi, günde 5 hamburger yiyip deli gibi koştururdum etrafta, açı doyurmak kadar güzel bir şey yok : )

Neyse gelelim konumuza. Şu gördüğünüz keçe aksesuarları kecekece bloğunun sahibi tatlı Fatma gönderdi bana, her birine ayrı ayrı bayıldım. Bloğuna bakarsanız keçe ile ilgili yığınla yararlı bilgi, ip ucu ve fikir bulabilirsiniz, kendi yaptıklarını da burada satıyor, sipariş ile de çalışıyor sanırım. Çok çalışkan, çok da becerikli o yüzden takdir ediyorum ve ablası olarak kocaman bir aferin diyorum ona: )

Haftasonunuz neşe dolu, bol kahkahalı geçer umarım…
 
 

I love productive people so much, especially if they are young... These felt accessories are from Fatma who is a univercity student and owner of kecekece blog. She has sent them to me a few weeks ago, especially the colors are so sweet.

You can find so many ideas on her blog about the felt.

I wish have a wonderful weekend all of you...
 
 
 
 

13 yorum :

  1. yine harika bir hafta sonu kartı olmuş Aydacım. Keçeler de bi ayrı güzel. Valla şimdiki gençler çok şanslı. Ben de bir on yıl önceki yaşımda şimdi yaşamak isterdim.

    YanıtlaSil
  2. ama bunlar çok ciciiiiii, ben de yapıyorum ama bu kadar değil tabi :)
    mutlu haftasonları sana da...

    YanıtlaSil
  3. sizede iyi hafta sonları
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Bu güzel yazın için teşekkür ederim Ayda ablacım.
    İyi haftasonları

    YanıtlaSil
  5. Hello' yu çok sevdim.:)

    YanıtlaSil
  6. ne güzel post olmuş Ayda:) Fatma ile tanışmak güzel oldu...sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Her yeni post içimi açıyor!! Renkler, yazılardaki samimiyet takip ettiğim en güzel bloglardan biri olmanıza yetiyor da artıyor bile :)

    http://thisisapieceofcake.blogspot.com/ da benim blogum. Belki bir göz atarsınız :)

    İyi haftalar!

    YanıtlaSil
  8. Çok haklısınız,insan gençken vaktini nasıl boşa harcıyor değil mi? Bu aralar bende devamlı yeniliklerle uğraşıyorum, kah tığ,kah keçe,kah blogum...çok keyifli.
    Sizinkilerde çok şirin, hiç birşeye geç kalmadık diye düşünüyorum.
    www.ihlamurcum.com

    YanıtlaSil
  9. Çok şekerler:)
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  10. Merhaba, blogunuzu yeni keşfettim. İç açıcı, iştah kabartıcı görsellerle dolu elinize sağlık. Bende blog dünyasına katıldım. Henüz çok yeniyim. Tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    http://modahicdegil.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. Biz sizi hafta da bir mi göreceğiz artık? :/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...