Bugün Bunu Sevdim - Beyaz


En son ne zaman bu saatte yatağa gittim hatırlamıyorum ama dün akşam artık bünyem iflas etti ve saat 22:30 itibari ile bilgisayarı kapatıp bu gidişe bir dur demeliyim dedim ve yatağa gittim. Her gece uyumadan önce gözlerime bir krem sıkmak zorundayım yaklaşık 4 yıldır bu böyle, sanırım da ellerim titreyip gözümü tutturamayana  kadar devam edecekJ İşte bu yüzden yatağa yatar yatmaz gözlerimi de ışığı da kapatmıyorum, bir süre öyle dikiyorum gözlerimi bir noktaya bakıyorum. Neler neler düşünüyorum… Mesela  akşam bir ara tül parçalarından keklerin üstüne bir süs yapmayı denedim, dün görmüştüm bir yerde, ama emin olamadım nasıl yapıldığından, içime  de sinmedi yaptığım. Bulamadım sonra bilgisayarı açtığımda da. Ama yattım düşündüm.. düşündüm.. fotoğraflar gözümün önünde şimşek gibi çaktı ve bir ip ucu buldum, yarın sabah bakarım dedim ve kremimi sıkıp kapadım gözlerimi (Ki biraz önce baktım BİNGO! Tamda düşündüğüm yerdeymiş) . Saat maksimum 23:00 olmuştur ya da olmamıştır bile. Sabahda taa 7:30 da kalktım, arada hiç uyanmadım. Bu akşam da eğer becerebilirsem böyle erkenden uyumak istiyorum.  (Şimdi böyle dedim ya akşam 2’den önce uyumam kesin)
Neyse neden böyle bir giriş yaptım emin değilim, aslında renklerden bahsedecektim. Birbiriyle uyumlu, göz yormayan, ahenkle dans eden her rengi severim, diyecektim.  Beyaz mı???  Aaa severim...., pempeler maviler sarılar.... tabi ki severim, ama morun eflatuna kaçmayan her tonunu severim… Severim de severim işte…  İlla seçmem gerekirse  cart kırmızıyı ve yeşili, sonra kahverengini pek hazetmem o kadar…
Bugün beyazı sevdim mesela… Sadece beyaz birşeye bakmak bile insanı nasıl da rahatlatıyor, huzur veriyor ama değil mi?

1 | 2 | 3 | 4

I was very tired yesterday at the office and I went to bed very very early according to usual. I am planning to do also same thing in this night.  I need to rest but when I go to bed I can find always somethings for thinking. For instance I thought some accessories for top of the muffins:)  I am working as enviromental engineer at the office during day and I am working as blogger at the home during all night. This is very exhausting but I love to deal with my blog and with everything which is beatiful:)
 
Anyway I don't know why I am telling this, actually I would like to mention colors... I love all colors especially if they are tuneful with eachother. White, pink, blue and purple... Maybe I don't like only glaring red, green and brown....
Today's color is WHITE... It is soft, peaceful, restful and relaxing... isn't it?




Pin It




19 yorum :

  1. yine yine çok güzeller ...beyaz'a benim de takıntım var.beyaz olan herşeyi seviyorum.Alışverişte gözlerim de , ellerim de hep beyaz objeler, kaseler, saksılarda.

    arada sırada erkenden uyumak iyi geliyor.haftasonu seyahati sonrası bende dün akşam 20.30'da uyudum , yapılacak bir sürü iş de vardı "amaaaannn,boşveeeerrrr" dedim .
    iyi de oldu hani . sende çok iyi yapmışsın.hatta bu akşam saati biraz daha öne alabilirsen daha da süper olur eminim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O akşam 1'de yattım ama dün akşam da 24:00 de yatakdaydım, bu bile iyi benim için:)

      Sil
  2. Beyaz ya illede beyaz nasıl ferah rahat ve güzel senin şu beyaz koltuk varya onada vurgunum çok güzel,harika,şukela:)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar öncelikle.... yine güzel bir konu.. yine insanı mutlu eden bir temaa.. Beyazz benim için vazgeçilmez bir renk ve dekorasyon için muhteşem bir seçenek. Çok akıcı ve güzel anlatımlarınız çok hoş.. okumaktan zevk alıyorum.. güzel bir gün dilerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook çok teşekkürler. Senin de günün harika geçsin...

      Sil
  4. tesekkurler.. .tamda ihtiyacim olan sey..:: HUZUR..

    YanıtlaSil
  5. ben beyazı sevmezdim. gelinliğim bile kırık beyazdı. ama ne olduysa sende , cep aynasında göre göre beyaz diye yanıp tutuşur oldum.

    YanıtlaSil
  6. Bende severim beyazı
    hele birde yanında pembe varsa:)

    YanıtlaSil
  7. Fincanlar ne kadar sade ve zarifmiş. Porselende beyazın bu tonunu çok seviyorum, grimsi olunca ise hiç hoşlanmıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen grimsi beyazı ben de sevmem ya kreme kaçacak yada tam adam gibi beyaz oalcak...

      Sil
  8. You must take time for relax! I find incredible your work as blogger, you make I feel you very close :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you you are so kind and I feel same.

      Sil
  9. dantel angles bluz çok şık :)

    sanırsam el yapımı değil makina yapımı :)

    beyaz fincanlardan inanılmaz sıkıldım
    zira bizim ev beyaz fincan dükkanı gibi :)

    ben dün itibayirle anladımki
    rengarenk kristalleri çok seviyorum ben ve ben beni kaybediyorum onların içinde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gördüm senin kristalleri müthişler:)

      Sil
    2. sen kesin o dükkanlara gitmelisin makinanla

      ne kareler çekersinn Allah bilir

      yada o ışıltıdan bişey çekebilirmisin artık orasını bilemem :D

      Ama eminönü tam senlik bi yer
      hem fikirler için şimşeklerin iyi çakıldığı bi yer
      hemde güzel fotolar için iyi bi yer
      Vallahi yukarı çıkarken o bakırcıların ordan sen geldin aklıma :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...