Haftasonu Kartı - Yorgunum Hancı




Aklım hep buralarda ama fırsat bulup ilgilenemiyorum. Kısacık aralarda kendi bloğuma birşeyler koymak yerine sizlerin neler yaptığına bakmaya çalışıyorum. Bu bir süre böyle gidecek sanırım. Aslında yazmak istediğim şeyler, paylaşmak istediğim fotoğraflarım var ama henüz hiç biri hazır değil. Hah hafta sonu geliyor diyorum, sanki sadece 2 gün değil de bir hafta evde olacakmışım gibi… Her şeyi bu iki güne sığdırmaya çalışıyorum, ama yetmiyor…
Uzun zamandır çok da dışarılara çıkmayan ben son iki haftadır her akşam bir yerlerdeydim. Eee bünye unutmuş  gezmeyi böyle olunca da tümden dağılıyorum tabii.
Onca atasözü içinde “İşleyen demir ışıldar” ve “akılsız başın cezasını ayaklar çeker “ en çok kullandığım iki atasözüdür.
Kafam çoğunlukla o kadar yoğundur ki hemen her yerde birşeylerimi unutmam, ya da tamamen farklı taraflara gitmem, yolumu kaybetmem sıkça başıma gelen olaylardır. Bunlarla ilgili o kadar çok anım var ki kitap bile çıkartabilirim. Hatta sonuncusunu buradan yazamayacağım ama yakın arkadaşlarım muhakkak hatırlar bence son yılların en hit avanaklığı idi. Her defasında da aynı tepkiyi veririm; diyelim ki bankamatikten para çekmem gerek ama ben dalıp gitmişim, tam evin kapısında hatırlıyorum, haydi bakalım onca yolu geri dön… Kadere boyun eğerim, eee yapacak bir şey yok, akılsız başın cezasını ayaklar çeker der, başlarım gerisin geri yürümeye, isyan etmem…
Ya da bir dönem acayip üretkenimdir, çalıştıkça çalışasım gelir, yoruldukça çoşarım, iki arada bir derede elimden yığınla iş çıkar. Ama sonra birden bir hantallık çöker üstüme, birkaç gün öncesine kadar bana çok basit gelen işlere kalkışamam, hep bahaneler bulurum, sinirlenirim kendime, mutsuz olurum. O zamanda yaaa işte bak işleyen demir ışıldar der ve bir an önce bu durumdan sıyrılmak için elimden geleni yaparım…
Umarım önümüzdeki hafta benim ve şu anda benimle aynı ruh halinde olanlar için, ışıl ışıl olur.
Hepinize harika bir haftasonu diliyorum…



I have been working very hard in recent days and it seems that this can be continue like this for a more  while. I want to do a lot of things during the weekend but it is only 2 days and I start to week again tired:)
I have mentioned above two Turkish proverb and it is difficult to translate them from Turkish to English...
I wish all of you have a great weekend.






Pin It

18 yorum :

  1. sana da mutlu haftasonlari hayatim.umutlar tukenmesin,umarim isil isil olur sevgilerle.

    YanıtlaSil
  2. hehehehe şaşkınlık halleri bir çoğumuzda var sanırım bildiğin çağın vebası gibi birşey olsa gerek dalgınlıkla hayatını idame ettirmek.
    çiçekler çok güzel kokuyor olmalı ben öyle hayal ettim :)
    bazen beynimiz , bedenimiz başına buyruk hareket ediyor sanırım sen oturalım dersi onlar kalk gidelim böyle böyle günler haftasonuna bağlanıp gidiyorr .
    mutlu bir haftasonu diliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Aynen öyle.. "bir ben var benden içeri"

      Sil
  3. Nohutcum butun yogunlugu yorgunlugu unutacagin guzel bir haftasonu olsun. Sorun morun dusunme onlari cozmek icin onumuzde koca bir yeni hafta olacak nasilsa :)
    sevgiler sana

    YanıtlaSil
  4. Sana da iyi haftasonları nohutcum, çok daha güzel olsun umarım önümüzdeki haftan.

    YanıtlaSil
  5. İyi hafta sonları:)

    YanıtlaSil
  6. You can be tired but it does not stop your from creating beautiful photos & posts. I was looking at your past posts and they are so awesome.

    Have a great weekend yourself :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you Dear Regina You are so kind.
      Happy week to you

      Sil
  7. Özlettin kendini Ayda' cığım :)

    "Ya da bir dönem acayip üretkenimdir, çalıştıkça çalışasım gelir, yoruldukça çoşarım, iki arada bir derede elimden yığınla iş çıkar. Ama sonra..." diye başlayan paragrafında duygularıma, düşüncelerime tercüman olmuşsun adeta :) Yalnız değilsin ;)

    Çok güzel bir haftasonu olsun hepimize *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok zaten seni düşündükçe içim rahatlıyor:)

      Sil
  8. güzel hafta sonları geçirmeniz dileği ile...

    YanıtlaSil
  9. bu haftasonu bir ilham perisi ara bakalım, sana enegizer olsun, yeni yeni şeylerle sen de bizi enerji bombardımanı tut bakalım:) yoksa hepimiz yan gel yat yapacağız:)çok tehlikeli:)

    YanıtlaSil
  10. Güzel haftasonlar olsun inşallah, karanfiller kadar güzel ve mis....

    YanıtlaSil
  11. benim için de aynı durum geçerlidir. zamanı gelir evim hiç dağılmaz. her akşam yemeğim olur. ama öyle zamanlar gelir ki, bir akşam tost, bir akşam makarnaya talim ediyoruz. evin hali ise duman. o yüzden çok iyi anlıyorum. bu kadar üretken birinin de kafasının meşgul olması çok normal değil mi. kimbilir ne projeler geçiyordur kafandan :)
    mutlu haftasonları nohutum.

    YanıtlaSil
  12. mutlu hafta sonları dilerim :)

    YanıtlaSil
  13. Mutlu Haftasonları :)

    YanıtlaSil
  14. uzun zamandır gezmeyen tozmayan ben bu hafta sonu kendimi eve sokamaz oldum:) anlıyorum seni:p

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...