Şansın Böylesi - Decorate bizim evde...



Sonunda bu kitabı sehpamızın üstünde gördüm ya … benden mutlusu yok:)
Artık nasıl istemişsem… her önüme gelene nasıl bahsetmişsem… kardeşim ve bir arkadaşım birbirlerinden habersiz Amazon’dan bana bu kitabı almışlar.  Hem de ikisi de yılbaşı hediyesi olarak.
Ben 1 tanecik olsun derken şimdi sehpamızın üstünde 2 tane birden var. Birini yatağımın baş ucuna koyayım dedim ama o kadar ağır ki,  yatarak bakmaya kalksam kafaya düşürdüğüm anda bu hevesle istediğim kitap benim sonum olabilir.
Bir çoğunuz Holly Becker’ı tanıyordur, decor8 bloğunun sahibi. Dekorasyonla ilgilenip onun bloğuna denk gelmeyen yoktur diye düşünüyorum. Çünkü ben  geçen sene bu zamanlar, bloğumu açmadan önce, blog ne bilmezken ilk karşıma çıkan oydu.


Benim takip ettiğim bir sene boyunca Holly Avrupa’nın bir çok şehrinde, sonra Amerika’da kitabını tanıtmak için organizasyonlar düzenledi.
Herbiri O şehirlerde yaşayan bloggerların katıldığı, birbiri ile tanışıp kaynaştığı, yiyip içtiği, Holly’nin konuşmalar yaptığı orada olmak için can attığım harika organizasyonlardı. Nereden mi biliyorum, başta decor8 bloğunda , sonra da o toplantılara katılan tüm bloggerların bloglarında o gün çekilmiş fotoğrafları görerek…


Ayrıca ziyaret ettiğim, takipçisi olduğum yurt dışındaki  hemen hemen her blog sahibinin evinde bu kitap olmazsa olmazların başında geliyordu. Eğer blog sahibiysen, eğer dekorasyonu, renkleri, sanatı seviyorsan bu kitaba sahip olmalısın gibi bir durum vardı. Ya da ben öyle algıladım.... Tamam biraz özenti olduğumu kabul ediyorum:)
Kısacası hediyelerimi ilk aldığım gün kapağını bile açamadım, yılbaşı akşamı yapılacak daha başka işlerim vardı, minnak ağaç yapmak gibi.
Kendimi hazırladım, koltuğa oturdum, sehpanın üstünü yeni aldığım ıvır zıvırlarla doldurdum, keyifle çevirdim sayfalarını kitabımın.


Belki hatırlarsınız geçtiğimiz haziran ayında  benim de katıldığım “stripemania” etkinliği düzenlemişti, şimdi de bu akşam sona erecek olan “discomania” etkinliği yapıyor. Eğer bu akşam eve gittiğimde kendimi allayıp pullaya bilirsem, kardeşimi de benim fotoğraflarımı çekmek için zorlayabilirsem ben de bir fotoğraf göndereceğim ama zor gibi gözüküyor:)
Neyse işte, hepimize mutlu mesut olacağımız bir hafta diliyorum.


Finally I can see this book on my coffee table :) I am so happy.

My sister and a friend of mine has bought these lovely books for me . That is interesting because they give me the same present but they were unaware of each other. They know that I love this book very much so each of them wanted to make me a surprise. they wanted to give me a present which ı desired to have one. so they made me the happy one in the world by giving that gift.

While I want only one, now I have two books:)
A year ago, when I discovered blogging, firstly I met with decor8 blog. She is  an amazingly inspiring person and a great writer.



So as you see in the photos, last weekend I spent very long time with "Decorate" and the author herself, Holly Becker, it was the most delightful time of these days for me...
I can say that I loved all pages of book... I have prepared myself before open cover of the the book and I turned the pages with pleasure:)


And now I want  to spend some time with it daily, observing carefully, reading paragraph by paragraph, page by page....line by line... I am sure that I'll find a new inspiration, idea and happiness at each time.
Maybe you remember, She organized an event which calls  "stripemania" in the last June (you can see also me here:) ) And now it is time to "discomania". This seems a lot of fun.
After all,  I would like to say that  It's a bliss to be having this book.
Wish you have a happy week.










42 yorum :

  1. Şansın hep böyle açık olsun,kısmetin çifter çifter çıksın karşına! Etkinlik ne pek anlamadım,senin fotoğrafını mı çekmek gerekiyor? Ben çekerim seve seve :)Ayyy tıklayınca gördüm ne safım :D Tamam anlaştık o halde sana başarılar en ilginci, en çılgını senin fotoğrafın olsun !

    YanıtlaSil
  2. ehh bizede çifte gözünaydın demek düşer. açıkçası bilmediğim birkaç birşey öğrendim bu post sayesinde .
    renkler insanı huzuru anımsatıyor . belki birgün bende sahip olurum böyle bulunmaz nimet kitaba :D

    YanıtlaSil
  3. GÖRSELLER MUHTEŞEMM:)
    bir değil iki tane hemdee:))
    nasıl gönülden bir isteyişmiş o öyyle:)
    iyi günlerde kullan nohutum:)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Fotoğraflarınız muhteşem, hele o mini mini çiçekli şeylere bayıldım. Bunlardan Ankara'da yok mu yoksa ben mi göremiyorum anlamadım :(

    YanıtlaSil
  5. o kumaşlar,bantlar,boyalar off offf çok güzeller,hele kitabın :)))


    ne güzel bir şey iki kişi birden düşünmüş almış:)

    YanıtlaSil
  6. Kendimi nasıl ezik nasıl perişan hissediyorum bilemezsin :))) Seninki kadar aşkla olmasa da dekorasyona merakım var diye övünürdüm...peh ! ne kitabı ne de yazarını biliyorum :))) hafiften de kıskandım mı ne....yanaklarım al al ...

    ışığın eksilmesin

    YanıtlaSil
  7. merhabaaa, ben blogunuzu bayıla bayıla takip ediyorum bayadır ama yorum bırakmamıştım hiç. şimdi böyle de işi düştü yorum bırakıyor gibi olacak ama valla öyle değil tamamen utangaçlıktan benimkisi. =) neyse ben şey dicektim, bir ara siyah bi masayı beyaza boyamıştınız ya hani, hangi boyaları kullanmıştınız ayrıntılı olarak yazar mısınız müsait olduğunuzda?

    bugün koçtaştaki boyacı bana alttan alttan sen kadınsın yapamazsın der gibi bi mesajla çok zor o yeaa diyip yardımcı olmayınca gıcık oldum da o sırada aa cafenohut boyamıştı diye aklıma gelince sorayım dedim. mektup gibi yorum oldu yalnız. =)

    kitaplarınız hayırlı olsun bu arada, görüşmek üzere..

    YanıtlaSil
  8. Bu yilin cifte sansli gececek, ne guzel !
    Fotograf cekersiniz umarim, bizimlede paylasirsin :)

    YanıtlaSil
  9. efenim kitaplar hayırlı uğurlu olsun.. fotoğraflar şahane gene.. e artık senden bir yıldız yarası ne bileyim bir patlama bekliyorum bu kitaptan sonra.. hem de iki tane:)

    YanıtlaSil
  10. senin için süper bir hediye olmuş,çok sevindim:)

    ve fotoğrafların yine çok güzel! ben de böyle fotoğraflar çekmek istiyorummm:))

    YanıtlaSil
  11. Fotoğraflarınız çok özenli ve güzel. Bloğu biliyorum, kitabınız size uğurlu olsun, şans getirsin:)

    YanıtlaSil
  12. ne güzel:)) güle güle oku. ikinciyi ne yapacaksın:)))

    fotoğraflara, düzenlemelerine yine bayıldım aydacım eline gözüne sağlık

    YanıtlaSil
  13. ne kadar çok istediğini yazını okuyunca çok iyi anladım, 2012 ne güzel başlamış senin için umarım tüm yılın böle güzel geçsin, doğrusu yazdıklarını okuyunca bende çok merak ettim, blogunu çok beğeniyorum iznin olmadan yeni blogumda kaynağını vererek senden iki fotoğraf yayınladım izleyicilerim artınca tekrar yayınlamak isterim böyle güzel fotoğrafları bulmak çok zor :) sevgiler

    YanıtlaSil
  14. güle güle kullan ;) dilerim 2012ni daha nice güzellikler getirir

    YanıtlaSil
  15. hediyelere ne kadar sevindiğini hissedebildim inan :) sen şimdi bu kitaptan neler neler yaparsın ne fikirler çıkar bizimlede paylaş bizde nasiplenelim :)

    YanıtlaSil
  16. I actually found your page from the discomania link! I absolutely love your pictures, they're so bright and have such great character! Can't wait to read more!

    YanıtlaSil
  17. Çok isteyince oluyormuş demek sahiden :) Çok sevindim kitaplara, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  18. Oh ne güzel istediğin kitap ve çifter çifter gelmiş, seni seven insanların seni düşünmesi ayrı güzel onları da tebrik etmek lazım. Kitabı merak ettim doğrusu, arada bir paylaşırsın artık bilgilerini:) Çalışmalarında başarılar cafenohut:)

    YanıtlaSil
  19. kısmetin hep böyle çifter çifter olsun o halde. ve umarım Holly Becker buralara da gelir, sen de onunla fotoğraf çektirirsin ;)

    YanıtlaSil
  20. çok begeniyorum fotoraflarini, kompozisyonlarini, el islerin ic acici çok. Dedigin blogu duymadim ben burad Marie Claire Idées dergisine aboneyim her seferinde hevesle sunu da bunu da yapayim diyorum sonra zaman hzila geciyor ama hayat uzun bir gun mutlaka:) sevgiler

    YanıtlaSil
  21. hediye dediğin böyle çifter çifter gelmeli:)şimdi benim esas merakım bu dergilerden sonrası! şimdi sen durmaz habire çifter çifter üretirsin sonrada böyle güzel fotolarla iç geçirtirsin bize:)

    YanıtlaSil
  22. bloggerların kitapları peşpeşe geliyor artık...
    designsponge,decor8...
    nohutcuğum, şansın böyle çifte kavrulmuş devam etsin:))

    YanıtlaSil
  23. cafenohut çok çok teşekkürler bloga bıraktığın yorum için. çok çabuk dönüş yaptın, sevindirik oldum =)) en yakın zamanda yapı marketlerden birine bi ziyaret daha gerçekleştireyim. boyadıktan sonra bi öncesi / sonrası postu yazarım artık. görüşürüz..

    YanıtlaSil
  24. benim de hayalimi süsleyen, dakka başı netten bakıp bakıp durduğum takı tasarım kitapları var

    amazon'dan alıcam benbe bir iki tanesini

    belki ben almadan bana da hediye gelir kim bilir :))))

    hayal dünyası işte :)

    YanıtlaSil
  25. ya Aydacım materyallerin ne güzel şeyler. ben bitecekler diye kullanmaya kıyamazdım o bantları simleri boyaları.
    insan yeter ki iyi niyetli olsun. o kadar yürekten dilemişsin ki. iki tane birden derginin gelmesi süper olmuş.

    YanıtlaSil
  26. o kitabı ben de çok istiyorum ama senin kadar şanslı olacağımı hiç düşünmüyorum :(( İçin açıla açıla oku bakalım:)

    YanıtlaSil
  27. O ÇİÇEKLER GÖZÜME TAKILDI:)
    VERY BEAUTİFUL:))

    YanıtlaSil
  28. Çevrende seni seven ne çok kimse var bak, bi tanesi de uzakta biyerde ankarada:)

    YanıtlaSil
  29. ne kadar güzel bir hediye...fotoğraflara baktıkça içim açıldı..çok hoş renkler bir arada..

    YanıtlaSil
  30. Sounds like a fabulous read! Have a beautiful day, Kellie xx

    YanıtlaSil
  31. Nilgün Abla; Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Bir de en çılgını olmadım yine ama bir dahaki sefere iddalıyım:)

    Elif; Çok teşekkürler, umarım hayal ettiğin ne varsa kavuşursun..


    birtutamkekik; evet yaa her karşılaştığıma anlatıyorum onun pazarlama tekniklerini ve resmen benide içine alışını:)


    Elif; Onlar pul, bende çocukluğumdan kalma pul kolleksiyonu var, ama kitapçılardada satılıyor şimdi bunlardan, bendeki pullar amcamın yurtdışındaki mektup arkadaşının gönderdikleriydi, benim için çok değerliler yani:)

    Yıldız; evet yaa ilk önce üzüldüler, tüh birimiz başka birşey alsaydık keşke falan dediler ama bendeki çoşkuyu görünce unutuldu bunlar:)

    YanıtlaSil
  32. Sezens; :)) bende işte son 1 yıl da koptum gittim bu olayın peşinde. Şimdi Evim ve All decor dergilerini almamın bile anlamı kalmadı çünkü oradaki evlerin çoğunu biliyorum bloglardan:) bir ev fotoğrafa bakınca hangi ülkeden olabileceğini az buçuk tahmin eder oldum o kadar diyeyim sana:))

    A little bit of my life; :) yok yoook mesaj bırakasanız diye yazmıyorum ki ben buraya, hoşuma gidiyor, belki birilerin de hoşuna gider diye açtım bu bloğu, sen de arada uğrayıp mutlu oluyorsan ne ala, yoksa mesaj göndermişsin göndermemişsin.. inannn ben takılmıyorum, yeterki gönüller bir olsun.
    NOT: boya ile ilgili cevabı zaten yazdım sana diye hatırlıyorum:) üstünden geçti de biraz:)

    YanıtlaSil
  33. Didem; çektik çektik, dur şu yorumları cevaplıyayım yetişirse koyarım.

    Deli Annem; Patlamaya hazır bir bomba gibiyim fırsat kolluyorum:))

    Lezzet Karnavalı; Çok teşekkür ederim.

    Semi; Sana da çoook teşekkürler:)

    Füsun; İkisini de birbirinden ayıramıyorum. Ne de olsa hediyeler:)) içlerine yazdım hangisi kimden diye:) onlar beni mutlu etti ya daha ne isterim:)

    YanıtlaSil
  34. Sende yaparsın; Ne zaman istersen yayınlayabilirsin. Güzel dileklerin için de ayrıca çook teşekkürler.

    Vintage; Hepimiz için güzel geçer umarım, çok sağol.

    Filiz; :)) umarım öyle olur, ben de paylaşırım:)

    Chrytina; Thank you so much, and I also loved your blog:)


    Esra; oluyor oluyor:)

    YanıtlaSil
  35. Fadiş; Aslında bloglarda gördüğümüz fotoğraflardan daha mütüşleri yok içinde ama yine de elle dokunmak farklı:)

    Sibel; Hadi inşallah:)

    Beste; Bahsettiğin dergiye baktım, keşke burada da olsa öyle dergiler çok hoş ama dediğin gibi herşeye yetişmek imkansız hele senin gibi full tempoda çalışıp harikalar yaratan biri için:)

    Meyra; Stres yaptım şimdi:) üretime geçmem gereeeeekkkkkkkkkkkk

    Cepaynası; Evet yaa şimdi Holly yeni kitabı için kolları sıvamış, Kardeşime verdim bu haberi:))

    YanıtlaSil
  36. Reyyan; Umarım gelir, sen olup olmadık heryerde anlat o kitapları:)

    Nilhan; Ben de kıyamıyorum bazen, sonra amannn diyorum bunlar kullanmak için, sonra yine kıyamıyorum.. böyle böyle yaşıyorum işte:))

    Aslı; Büyük konuşma, sadece etrafda bahsetmeye başla:)
    Ben o kadar çok bahsetmişim ki internetle hiç arası olmayan kardeşim bile kalkmış amazondan almış:))

    Bir kase lezzet; çok güzeller evet ben de bayılıyorum.

    Zeynep; Kalp kalbe karşıdır Zeynepciğim:)

    chfashiontrend; çok teşekkür ederim.

    Kellie; Thank you..

    YanıtlaSil
  37. Cafe nohutucuğum, çifte hediyelerine çok sevindiğin her halinden belli bazen bende böyle başkası için çok anlam taşamayan küçücük bir şeye dahi çok sevinirim. başucumda benimde böyle dergi veya kitaplarım bulunur. bunun fiyatı nedir acaba bende istesem. şayet getirtemezsem sen yatmadan önce bir kaç sayfa fa benim için bakarsın artık. bu arada emşnim çok güzel fotolar ortaya çıkartacaksın hadibakalım sana kocaman başarılar..

    YanıtlaSil
  38. Şükran; Evet bazı kitaplar var içinde ne olup ne olmadığı çok da önemli olmuyor, sadece yanında olması, ona dokunmak yetiyor:)
    Fiyatına gelince hediye ya sormadım, ama amazon'dan bakabilirsin:)

    YanıtlaSil
  39. Kitaplarını güle güle kullan sırayla oku :))))) evren mesajı çok kuvvetli almış canım ;)

    Holly'yi instagram'da takipteyim bol bol fotoğraf paylaşıyor IG'er'larla

    YanıtlaSil
  40. That's so good Ayda. It means that both your sister and your friend know you very well.

    I saw your pictures in the stripemania and in the discomania. I like both very much.

    Have a very nice weekend enjoying your new books :)

    YanıtlaSil
  41. okurken bile heyecanlandım süper.

    YanıtlaSil
  42. sanırım bende istiyorum çok istersem olur heralde inanıyorum

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...