Sarı - Sıcak

Bugünlerde sarıya takmış gibi oldum ama şu aşağıdaki evin fotoğraflarına bakınca sarı ve sıcaktan başka bir şey gelmedi aklıma. Bu kasvetli havada o evde canım önündeki masaya oturup bloglar arasında oradan oraya konmak ne de güzel olurdu.
Aşağıdaki ev yine “apartment therapy”’nin “Small Coll 2010” yarışmasının katılımcılarından Chicago, Illinois’de yaşayan  Shelbey’nin mini-minnacık evi.

Ev 42 m2 ama onu özel yapan içindeki eşyalar. Camın önündeki sarı sandalye, beyaz şifonyer, yatağın yanındaki ayna ve o beyaz mumluk benim favorilerim.
  
 

Ben salona bayıldım ama mutfağın yatak odasında olması biraz saçma olmuş. Bence yatak odasını banyonun olduğu yere taşıyıp banyoyuda yatağın olduğu köşeye koysa ve mutfakla salonun arasındaki duvarı kaldırsa çok daha iyi olurdu. Yok böyle olmayacak ben çizeyim en iyisi.

İşte demek istediğim yukarıdaki gibi. Basitce çizdim. Sizce de daha iyi değil mi?

4 yorum :

  1. Sen daha iyi bir ev planı çizmişsin gerçekten.Ne o öyle yatak odasında mutfak mı olur?Bu hatunlar evde yemek yapmazlar ama yine de istemem.Evin oturma alanı güzel ama .

    YanıtlaSil
  2. Sarı sandalyeye ben de bayıldım. Bu tür eski ve ahşap modeli olan sandalyeleri çok seviyorum. Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Aynı fikirde olmak ne güzel:)

    YanıtlaSil
  4. Ben de çalışma masasının olduğu köşeyi sevdim...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...